تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: روشن کردن 20 LED 1 وات؟

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض روشن کردن 20 LED 1 وات؟

با درود

دوستان من نزدک به 20 تا 30 LED که 1 وات (ولت؟) هستند خریداری کردم و می خوام همه رو به هم وصل کنم و سپس اینها رو به برق وصل کنم که همه روشن بشن.

پرسش اینه که من پیش تر برای روشن کردن 3 تا از اونها یک آداپتور 3 وات بهش وصل می کردن و هر دو روشن می شدن. حالا که 20 یا 30 تا هستند چجوری 20 وات (ولت؟) بهشون بدم که همشون روشن بشن؟ چون آداپتورها تا درجه 12 بیش تر ندارن

با سپاس
    Last edited by pashangparsi6; 30-08-2014 at 22:35.

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

همه رو به یک مقاومت180اهم وصل کید وبه برق6یا9یا12ولت بزنید
    مقاومتش2وات باشه یکم بزرگه
    نکته:همه رو موازی به هم وصل کنیدوتنها یک مقاومت 180اهم به یکی از قطب ها وصل کنید
    موفق باشید
    Last edited by ali_mohandes; 30-08-2014 at 18:16.

3. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

روش قبل هم درسته اما خوب جواب نمیده و نور LED ها بسیار کم میشه. روش بهتر اینه :
    ولتاژ هر کدوم حدود 3 تا 3.8 ولت ممکنه باشه (بسته به جنس)، پس شما مثلا سه تایی یا چهارتایی با هم سری کنید => مثلا میشه 10 شاخه که هر کدام 3 یا 4 تا LED سری دارند.
    حالا هر کدوم از شاخه ها رو با یک مقاومت کم اهم 1 وات باید به آداپتور وصل کنید.

این مقاومت برای 3 تایی تقریبا بین 10 اهم تا 33 اهم میتونه باشه ( ترجیحا 15 یا 22 اهم 1 وات )
    برای 4 تایی میتونه کمتر باشه مثلا زیر 10 اهم ( بین 2.2 تا 10 اهم و نیازی نیست حتما 1 وات باشند )

مقدار دقیق تجربی بدست میاد و بستگی به جریان دهی آداپتور هم داره. در این حالت جریان کل آداپتور که از سیم تغذیه میگذره حدود 2 آمپر یا بیشتر باید باشه.
    ( اگه میخواید نور خوبی داشته باشین باید آداپتور این جریان رو بتونه تامین کنه )

5. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

روش قبل هم درسته اما خوب جواب نمیده و نور LED ها بسیار کم میشه. روش بهتر اینه :
    ولتاژ هر کدوم حدود 3 تا 3.8 ولت ممکنه باشه (بسته به جنس)، پس شما مثلا سه تایی یا چهارتایی با هم سری کنید => مثلا میشه 10 شاخه که هر کدام 3 یا 4 تا LED سری دارند.
    حالا هر کدوم از شاخه ها رو با یک مقاومت کم اهم 1 وات باید به آداپتور وصل کنید.

این مقاومت برای 3 تایی تقریبا بین 10 اهم تا 33 اهم میتونه باشه ( ترجیحا 15 یا 22 اهم 1 وات )
    برای 4 تایی میتونه کمتر باشه مثلا زیر 10 اهم ( بین 2.2 تا 10 اهم و نیازی نیست حتما 1 وات باشند )

مقدار دقیق تجربی بدست میاد و بستگی به جریان دهی آداپتور هم داره. در این حالت جریان کل آداپتور که از سیم تغذیه میگذره حدود 2 آمپر یا بیشتر باید باشه.
    ( اگه میخواید نور خوبی داشته باشین باید آداپتور این جریان رو بتونه تامین کنه )
    اون را ه حل من هیچ مشکلیواسش پیش نمیاد حتی اگه برای همیشه هم روشن ببمونه دوست عزیز شما هم راه حل درستی گگفتید ولی یکم پیچیده است برای این دوست یهکم نا مفهوم ولی برای من وشما که تجربه های زیادی داریم نه

7. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ببخشید من زیاد تخصص ندارم ولی اگر کمی توضیح رو آسون تر بدین می تونم مقاومت ها رو بخرم و وصل کنم

ببنید من قرار هست 20 تا led یک والت پاور رو نصب کنم توی 10تا جای هالوژن. یعنی توی هر کدوم از این این جای هالوژن ها دوتا LED لحیم شده روی هدسینگ قرار می گیره و سیمش به هدسینگ بعدی وصل هست.

حالا من باید چکار کنم؟ یعنی اگر بخوام آداپتور بزارم که خرجم زیاد می شه. من این 20 تا رو چجوری باید به برق وصل کنم تا روشن بشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

برای روشن کردن طولانی مدت این تعداد LED بهتر است از ترانسفورماتورهای آماده استفاده کنید.
    ترانس مورد نیاز شما 220 به 12 ولت با قدرت جریان دهی مناسب در فروشگاه های لوازم الکتریکی موجود است ( با قیمت تقریبی 3 تا 5 هزار تومان )

برای وصل کردن LED ها بصورت سری انتهای یکی را به ابتدای دیگری وصل کنید و برای اتصال موازی ابتدای چند LED را باهم و انتهای آنها را به هم وصل کنید
    (در صورت امکان تصویر LED ها را پیوست کنید تا روی همان تصویر توضیح داده بشه)

10. 2 کاربر از FX64 Dual Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

دوستان ببخشید من زیاد تخصص ندارم ولی اگر کمی توضیح رو آسون تر بدین می تونم مقاومت ها رو بخرم و وصل کنم

ببنید من قرار هست 20 تا led یک والت پاور رو نصب کنم توی 10تا جای هالوژن. یعنی توی هر کدوم از این این جای هالوژن ها دوتا LED لحیم شده روی هدسینگ قرار می گیره و سیمش به هدسینگ بعدی وصل هست.

حالا من باید چکار کنم؟ یعنی اگر بخوام آداپتور بزارم که خرجم زیاد می شه. من این 20 تا رو چجوری باید به برق وصل کنم تا روشن بشن؟
    داداش از همون روش من استفاده کنید ویک اداپتور یا ترانس 220به12بخرید ووصل کنید بهش یک یکسوساز هم می خواد واسه تبدیل برقACبهDC
    اینم عکسش

دیودها:IN4001-IN4007
    فقط یه نکته به سر +و-یک خازن1000میکروفاراد16ولت یابالاتر نصب کنید
    Last edited by ali_mohandes; 31-08-2014 at 09:01.

12. 3 کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اون را ه حل من هیچ مشکلیواسش پیش نمیاد حتی اگه برای همیشه هم روشن ببمونه دوست عزیز شما هم راه حل درستی گگفتید ولی یکم پیچیده است برای این دوست یهکم نا مفهوم ولی برای من وشما که تجربه های زیادی داریم نه
    دوست عزیز حق باشماست ، روش من پیچیده بود ولی من گفتم روش شما خوبه ، اما مشکلش اینه که نور بسیار کمی داریم :
    هر الیدی 1 وات ( با توجه به اینکه ولتاژش حدود 3.3 ولته ) حدود 0.3 آمپر جریان میکشه تا 1 وات نور بده. حالا 30 تا با هم موازی کنیم باید 9 آمپر 3.3 ولت داشته باشیم تا بیشترین نور بدست بیاد !!
    نه اون مقاومت و نه تغذیه نمیتونه همچین جریانی تولید کنه . باز اگه به هرکدوم یک مقاومت وصل کنیم خیلی بهتر جواب میگیریم ولی تلفات انرژی بسیار بالاست.
    با روش قبلی به هر الیدی حداکثر 0.002 آمپر جریان میرسه . یعنی از یه الیدی معمولی هم خیلی کمتر ! ( میتونید حساب کنید حدود 1.6 میلی آمپر میشه )

اصلا هر دو روش و ترکیب میکنم اینجوری استفاده کنید : ( برای تغذیه هم دوستمون در بالا گفت مطابق نقشه عمل کنید )
    در نقشه زیر مقاومت باید 5 یا 10 وات باشه . مقدارش بین 0.47 تا 1 اهم.

فقط اون حالتی که گفتید باید ببینید دوتا باهم سری هستن یا موازی. چون یکم پیچیده میشه ...
    Last edited by New Ray; 31-08-2014 at 10:09.

14. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این ال ای دی هایی هست که خریدم:

اگر فرض کنیم که اینها ال‌ای‌دی باشن و من دوتا دوتا بهم وصلشون کردم و با سیم به هم وصل شدن (سیم آبی و سرخ رنگ) اون سر چجوری باید به برق وصل بشه. چه تراسنفورماتور یا... دقیقا نیاز هست که بنده خریداری کنم که بتونم به برق شهری و کلید وصلش کنم؟

اینکه اینها رو خریدم ممی خواستم جایگزین لامپ های پر مصرف کنم که مصرف برق پایین بیاد

با سپاس
    Last edited by pashangparsi6; 31-08-2014 at 11:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

در تصویری که گذاشتین ولتاژ حدود 3.3 با جریان حداقل 5 آمپر نیازه. عملیه ولی مشکلات بیشتری داره مثل گرما و جریاندهی بالا و احتمالا ترانس سفارشی.

پیشنهاد من :
    اگه led ها دوتا دوتا به هم وصلن ، این دوتایی ها رو با بقیه دوتایی ها سری کنید. در مجموع 10 تا هالوژن سری دارین که هر کدوم دوتا led دارن.
    ولتاژ موردنیاز کل حدود 33 ولت میشه با جریان حدود 0.5 آمپر. ترانسش هم موجوده ( میتونید ترانس بازاری حدود 33 ولت یا 16 ولت دوبل با جریان 1 الی 2 آمپر بگیرین )

برای مقاومت میتونید یک مقاومت 22 تا 47 اهم 10 وات با کل مدار سری کنید ( مثل نقشه قبل که گذاشتم )
    دقت کنید که برای ترانس باید پل دیود و خازن 1000 یا 2200 میکروفاراد 50 ولت استفاده کنید. ( طبق نقشه پست 7# )
    و خازن رو با رعایت قطب به خروجیهای + و - در نقشه وصل کنید. طرفی که نوار - داره پایه منفی خازن هست ، اگه اشتباه وصل کنید ممکنه منفجر بشه !

اما اگه به روش گفته شده نمیتونید عمل کنید باید همون ترانس 3 ولت 5 آمپر بگیرید ( نقشه شماره 7 فراموش نشه ) و با یک مقاومت 0.22 اهم 5 وات وصل کنید به led ها.

17. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •