تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سوال بسیار مهم همراه اول: مردم چطور به وایبر-وی چت-اسکایپ و غیره وصل میشن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض سوال بسیار مهم همراه اول: مردم چطور به وایبر-وی چت-اسکایپ و غیره وصل میشن؟

سلام خدمت شما. من تا الان فکر میکردم همه با گوشیشون فقط به مودم وای فای وصل میشن (مثلا تو خونه یا جایی که وای فای داره) و بعد میرن تو وایبر و لاین و این برنامه ها.
    ولی بعد دیدم تو خیابون و مکان های عمومی هم همه استفاده میکنن. الان سوال من اینه که کسایی که همراه اول ثابت دارن (912) از زطریق همون gprs که چند ساله ارائه میشه وصل میشن؟ اینطوری مگه قبض خیلی بیشتر نمیفته؟ کلا شما دوستان همراه اولی چطوری وصل میشین؟ من میبینم همه همش وایبر و clash of clan و امثال اینا رو تو خیابون دارن کار میکنن و میگن با اینترنت خود سیمکارت هست. من تو ذهنم بود که خیلی گرون در میاد. آیا اشتباه میکنم؟

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته اما وقتی طرح بخری ارزون میشه. وقتی بدون طرح بری.مثل اینکه بدون طرح ترافیک بری تو محدوده طرح ترافیک. یه طرح اینترنتی بخرید بعد برید تو اینترنت دیگه خیالت راحته .

معرفی بسته های هوشمند GPRS

بسته
    حجم
    تعداد MMS
    مدت اعتبار
    قیمت (ریال)
    ۱
    ۱۵۰ مگابایت
    ۱۰
    ۱ روز
    ۱۰,۰۰۰
    ۲
    ۸۰۰ مگابایت
    ۲۰
    ۷ روز
    ۵۰,۰۰۰
    ۳
    ۲,۵ گیگابایت
    ۵۰
    ۳۰ روز
    ۱۰۰,۰۰۰
    ۴
    ۸۰۰ مگابایت
    - ۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح)
    ۱۰,۰۰۰

GPRSکدهای دستوری بسته های هوشمند
    نوع درخواست
    عدد ارسالی (لاتین) به سامانه پیامکی ۸۰۸۰
    کد دستوری ارسالی (سامانه جامع خدمات)
    اعلام وضعیت سرویس
    ۰
    *۱۱۱*۳۲۰#
    لغو تمدید خودکار بسته
    ۸
    *۱۱۱*۳۲۸#
    دریافت راهنمای سرویس
    ارسال پیامک خالی یا عدد ۹
    *۱۱۱*۳۲۹#
    فعال سازی بسته ۱
    ۱
    *۱۱۱*۳۲۱#
    فعال سازی بسته ۲
    ۲
    *۱۱۱*۳۲۲#
    فعال سازی بسته ۳
    ۳
    *۱۱۱*۳۲۳#
    فعال سازی بسته ۴
    ۴
    *۱۱۱*۳۲۴#

3. 2 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طرح یکماهه بخری ارزون تر در میاد.مثلا ماهی 10 تومان با 2 گیگ مصرف .دیگه اینجوری پول برای قبضت اضافه نمیشه

5. 2 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

طرح یکماهه بخری ارزون تر در میاد.مثلا ماهی 10 تومان با 2 گیگ مصرف .دیگه اینجوری پول برای قبضت اضافه نمیشه
    یعنی همراه اول این 2 حالت رو داره؟

1: معمولی gprs وصل بشیم که رو قبض میاد (چند؟)
    2: از اول طرح بخریم 2 گیگ به قیمت 10 هزار تومن.

حالت دیگه ای نداره؟ بعد اگر اون 2 گیگ تموم بشه خودش خودکار میره رو حالت اول و بدبخت میشیم؟ یا اینکه وقتی تموم میشه خبر میده که مجدد شارژ کنیم؟
    سرعت اون حالت دوم (طرح) مثل حالت اول هست یا فرق داره؟
    این 3g که یه هفته هست فعال شده میگن خیلی سریعتره گرونتره؟ یا اینکه همون gprs قبلی هست الان شده 3g? قیمتش کلا فرق داره یا همونه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لطفا کمک کنید.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یعنی همراه اول این 2 حالت رو داره؟1: معمولی gprs وصل بشیم که رو قبض میاد (چند؟)2: از اول طرح بخریم 2 گیگ به قیمت 10 هزار تومن.حالت دیگه ای نداره؟ بعد اگر اون 2 گیگ تموم بشه خودش خودکار میره رو حالت اول و بدبخت میشیم؟ یا اینکه وقتی تموم میشه خبر میده که مجدد شارژ کنیم؟سرعت اون حالت دوم (طرح) مثل حالت اول هست یا فرق داره؟این 3g که یه هفته هست فعال شده میگن خیلی سریعتره گرونتره؟ یا اینکه همون gprs قبلی هست الان شده 3g? قیمتش کلا فرق داره یا همونه؟
    سلام . 1- خیلی گرانتر از بسته ای هست و اصلا اقتصادی نیست مگر مجبور بشین چند دقیقه استفاده کنید . 2- حالا جناب وزیر ازشون خواهش کردند!!! که دیگه وقتی بسته تمام میشه با اس ام اس خبر بدند و مردم رو بی خبر نچاپند . الیته شما میتونین در هر لحظه با قطع کردن اینترنت و فرستادن یک کد مخصوص از مقدار ترافیک باقیماندته تون مطلع بشید ( مثلا برای ایرانسل *141*10# هست ) .3- فعلاً که قیمتش پر سرعت مثل سرعت معمولی هست اما وضع اینطور نمیمونه چون ماموریت اوپراتورها هم مثل خودروسازها چاپیدن هر چه بیشتر ملت هست پس بعداً قیمتها بر اساس سرعت میشه مثل رایتل . . خلاصه ی مطلب , بهتره از بسته ی ماهانه استفاده کنین و دائما مقدار ترافبک باقیمانده رو چک کنین و اگر قیمتها به سرعتها بستگی پیدا کرد , پائین ترین سرعتی که کارتون رو انجام میده انتخاب کنین تا مخارجتون کمتر بشه . درضمن , در ایرانسل اگر قبل از تمام شدنِ ترافیک بسته , یک بسته ی دیگه بخرین ترافیک باقیمانده اضافه میشه به بسته جیدید . مثال : اگر 500 مگ باقی باشه و یک روز قبل از تمام شدنش , یک بسته ی ماهانه ی 2 گیگ بخرین , میشه 2,5 گیگ . شاید همراه اول هم همینطور باشه . زنگ بزنین ازشون بپرسین یا در تاپیک اینترنت همراه اول از باتجربه ها بپرسین .

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از شما.

دوستان لطفا درباره بخش 3g هم کمک کنید.

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هرکاری کردم نتونستم داخل وایبر اکانت بسازم مشکل چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

والا منم تا جایی که متوجه شدم مردم بیشتر اسم وایبر رو به کار میبرن تا خود برنامه رو. یعنی مدام میشنوی وایبر وایبر ولی در عمل فکر نکنم واقعا به اون خوبی که میگن باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کسی اطلاع نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •