تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشکل عجیب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مشکل عجیب

سلام
    الان چند روزه یه مادربرد ایسوس H87-PLUS خریدم با یه CPU i5
    از وقتی بستمش وقتی روشنش میکنی ارور میده(بوق میزنه اول یکی بعد سه تا پشت هم)وقتی که بوق میزنه سیستم بالا نمیاد باید دوباره خاموش کنم روشن کنم که تصویر بده.اما بعضی وقتا هم درسته
    کسی به این مشکل برخورده نمیدونم ماله کجاست فکر کردم از رمه چون میگن این بوق ماله رمه تا الان 3تا رم عوض کردم بازم نشده.
    خاهش کمک کنین.ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این بوق مال رم نیست بوق رم پیوسته پشت سرهم است و قطع نمیشه این بوق بیشتر شبیه بوق گرافیک است. اول از همه بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت کنید باتری مین هم چک کنید سالم باشه کار بعدی تمیز کردن اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک و پاور دیگه سیستم رو تست کتید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این بوق مال رم نیست بوق رم پیوسته پشت سرهم است و قطع نمیشه این بوق بیشتر شبیه بوق گرافیک است. اول از همه بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت کنید باتری مین هم چک کنید سالم باشه کار بعدی تمیز کردن اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک و پاور دیگه سیستم رو تست کتید
    ممنون که جواب دادین.
    گرافیکم رو یک ماه نیست خریدم.بایوسم آپدیت کردم ولی نشده.پاورم دیروز عوض کردم.320 بوده الان 530 بستم
    درضمن این لینک بایوس کادربردم هست خیلی داره کدومو باید دانلود کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش--------
    الان کرات گرافیکم رو درآوردم یه بار با آنبرد روشن کردم درست بود.الان دوباره کارت گرافیکم رو وصل کردم دیگه بوق نزد

توضیحات---------
    دیروز اینا رو بستم تا دیشب درست بود همه چیز ولی رفتم بایوس رو دیفالت کردم و تنظیم کنم مادربرد رو که تو یه ساعت روشن بشه(بخاظر اینترنت رایگان)دیگه از موقع دوباره بوق زدنش شروع شد
    Last edited by havax; 29-08-2014 at 11:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اول که ممنون جواب دادی
    من یه توضیح بدم مادربرد قبلیم گیگا بود با سی پی یو آی3 سوکت 1155 .گرافیکم آر9 270 ایکس.با پاور 330
    چندروز پیش خاسستم یه CPU i5 ببندم که دیدم به مادربردم نمیخوره مادربردم رو عوض کردم ایسوس H87-plus گرفتم همون قطعاتم بستم روش بعد دیدم داره همین بوق رو میزنه یکی گفت ماله رمه رم رو عوض کردم نشد.یکی گفت بایوس رو آپدیت کن کردم نشد.یکی گفت ماله پاوره پاور 530 خریدم تا دیروز که بستم پاور رو دیدم درست شده.یه چند باریم خاموش روشن کردم دیدم نه واقعا درسته.تا دیشب رفتم تو بایوس یه بار دیفالت کردم بعد تنظیم کردم مادربرد رو که برا اینترنت رایگانه شبانه روشن بشه که وقتی بایوس رو ذخیره کردم خارج شدم دوباره این بوقه شروع شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم فهمیدم مشکل از کجاست
    ببینین 2تا اسلت گرافیک رو برد هست

من تا الان گرافیکم رو تو اسلت زرد رنگه(بالایی) میزدم ارور میداد.الان گرافیک رو زدم به اسلت پایینی(سیاهه)داره درست کار میکنه.چند باری هم خاموش روشن کردم ولی مشکلی پیش نیومد.به نظرت ماله اسلت هست یعنی خرابه؟
    و یه سوال دیگه چرا کلید پاور(پشت کیس)رو که خاموش میکنم روشن میکنم کامپیوتر خودش روشن میشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به نظرم فهمیدم مشکل از کجاست
    ببینین 2تا اسلت گرافیک رو برد هست

من تا الان گرافیکم رو تو اسلت زرد رنگه(بالایی) میزدم ارور میداد.الان گرافیک رو زدم به اسلت پایینی(سیاهه)داره درست کار میکنه.چند باری هم خاموش روشن کردم ولی مشکلی پیش نیومد.به نظرت ماله اسلت هست یعنی خرابه؟
    و یه سوال دیگه چرا کلید پاور(پشت کیس)رو که خاموش میکنم روشن میکنم کامپیوتر خودش روشن میشه؟
    ممنون
    از بین ورژن های بایوس ببرید به آخرین ورژن به شرطی که بتا نباشد
    آپدیت بایوس و تمیز کردن اسلات و دیقالت کردن بایوس مشکل حل نشد باید مین رو به گارانتی نشون بدید همچنین برای مورد دوم که سیستم خودش روشن میشه یک بار کابل pws رو از روی fpanel بکنید ببینید بازم اینطوری میشه یا نه اگه شد علت اصلی این مشکل از تنظیمات بایوس است در قسمت powerr managmnet گزینه هایی که باعث روشن شدن سیستم میشوند رو غیرفعال کنید باتری مین هم یک ولتاژ گیری بکنید بد نیست

علت های بعدی هم خود پاور است که این قطعه رو عوض کردید و مشکلی نداره

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قربون دستت یه نگاه به این ورژن ها بنداز ببین کدوم رو نصب کنم من الان 0809 رو نصب کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

قربون دستت یه نگاه به این ورژن ها بنداز ببین کدوم رو نصب کنم من الان 0809 رو نصب کردم
    همون 2001 آخریشه همون رو نصب کنید برای آپدیت بایوس مین های ایسوس هم به دو روش EZ flash از داخل بایوس و هم با نرم افزار asus update هم میتونید به صورت آفلاین بایوس مین رو آپدیت کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلییییییی ممنون دوست عزیز
    امروز زنگ زدم تهران شرکتی که خریدم گفتم مشکلش اینه کرافیک باید رو اسلت پایینی باشه با بالایی کار نمیکنه بوق ارور میزنه.گوشی رو وصل کرد پشتیبانی طرف گفت آقا این اسلت بالایی برا کراسفایره اگه گرافیک تنها دارین باید به اسلت پایینی وصل کنین.
    فکر نکنم اینجوری باشه.هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیلییییییی ممنون دوست عزیز
    امروز زنگ زدم تهران شرکتی که خریدم گفتم مشکلش اینه کرافیک باید رو اسلت پایینی باشه با بالایی کار نمیکنه بوق ارور میزنه.گوشی رو وصل کرد پشتیبانی طرف گفت آقا این اسلت بالایی برا کراسفایره اگه گرافیک تنها دارین باید به اسلت پایینی وصل کنین.
    فکر نکنم اینجوری باشه.هست؟
    منم تا حالا همچین چیزی نشنیذه بودم فکر نکنم اینطوری باشه اسلات دوم در X4 ران میشه باید اسلات اولی که به عنوان اسلات اصلی است کار بکنه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •