سلام دوستان من روازنه 3 سی سی شربت متادون مصرف میکنم شنیدم متادون خیلی روی کبد اثر منفی داره چجوری میتونم ترکش کنم؟تا حالا چندبار ترک کردم ولی سر 2 روز باز رفتم سراغش![]()
سلام دوستان من روازنه 3 سی سی شربت متادون مصرف میکنم شنیدم متادون خیلی روی کبد اثر منفی داره چجوری میتونم ترکش کنم؟تا حالا چندبار ترک کردم ولی سر 2 روز باز رفتم سراغش![]()
داروی متادون خودش یکی از بهترین دارو های ترک مواد مخدر به حساب میاد؛
اما امان از روزی که خود آدم به داروی متادون اعتیاد پیدا کنه.
بهترین کار اینه پیش یه متخصص اعصاب و روان بری و زیر نظر اون یه برنامه برای ترک این دارو بگیری و طبق برنامه پیش بری و پاتو فراتر از مقداری که بهت میگه نذاری؛
حداقل بعد از قطع دارو باید 15-20 روز رو تحمل کنی تا کلا این دارو از سرت ببپره...
خوش بختانه مقداری که داری استفاده میکنی نگران کننده نیست.
این دارو اثر خیلی بدی روی کبد داره؟
الان چند وقته داری استفاده میکنی؟
میتونی با یه چکاپ کامل کبد؛خیال خودت رو راحت کنی؛
3 سالی میشه
ازامیش مخصوص کبد هست؟از هزینش اطلاعی دارین؟
بله؛هست؛انواع مختلف هم هست!هزینش که بستگی به بیمه ی شما یا آزاد آزمایش دادن داره؛نه متاسفانه؛میتونید زنگ بزنید از آزمایشگاه بپرسید.
این حرف درسته که با مصرف متادون آنزیم های کبدی به شدت بالا میرن؟
تاثیری روی کبد نداره و آنزیم های کبدی هم بالا نمیرن.این حرف درسته که با مصرف متادون آنزیم های کبدی به شدت بالا میرن؟
اخه یکی از آشناهامون به خاطر مصرف زیاد متادون دچار سیروز کبدی شد و فوت کرد همین منو ترسونده
اثبات شده که متادون تاثیری بر کبد نداره.اخه یکی از آشناهامون به خاطر مصرف زیاد متادون دچار سیروز کبدی شد و فوت کرد همین منو ترسونده
سیروز کبدی آشنای شما هم بدلیل مشکلات دیگه ای بوده احتمالا".
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)