سلام
یک سوال دارم از دوستان
میخوام هاردمو بفروشم خواستم بپرسم چکار کنم که هیچ اطلاعاتی ازش داخل هارد نمونه؟؟
دوستان لطف کنید یک روش سریع و مطمین رو بگید چون میخوام فردا بفروشم
خیلی خیلی ممنون
سلام
یک سوال دارم از دوستان
میخوام هاردمو بفروشم خواستم بپرسم چکار کنم که هیچ اطلاعاتی ازش داخل هارد نمونه؟؟
دوستان لطف کنید یک روش سریع و مطمین رو بگید چون میخوام فردا بفروشم
خیلی خیلی ممنون
سلام .
میتونید هارد دیسک را Zero fill کنید که کلیه Sectorـها صفر و یا با کاراکترهای دیگر Overwrite میشوند . برای اینکار میتونید از برنامه هایی که توسط سازنده هارد دیسک عرضه میشوند استفاده کنید .
نکته : اگر فقط یک هارد دیسک روی سیستمتان نصب هست باید تحت Dos هارد دیسک را Zero fill کنید .
سلام
از این نرم افزار میتونین استفاده کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا نرم افزار کم حجم تر اگه خواستین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون آقا ata
یک هارد اکسترنال یک ترا هست که تا حدود ده ساعت دیگه میخوام بفروشمش
راهی سریع هست براش؟
ممنون ازتون
اینکار زمانبر هست و البته به حجم هارد دیسک هم بستگی دارد . فکر نمیکنم راه سریعتری که کلیه اطلاعات را بطور غیر قابل ریکاوری از بین ببرد وجود داشته باشد .
تست کنید ، شاید کمتر از ده ساعت بطور کامل انجام شود .
ممنونم بازم
این نرم افزارهایی که آقا سعید معرفی کردند چطوری هست؟
اونا قابل بازیابی هستن!!؟
نرم افزارهایی که در پست دوم معرفی شدند ، مناسب هست . همچنین از Active@ KillDisk هم میتوانید استفاده کنید .
در این برنامه ها چندین الگوریتم موجود هست مثلاً در الگوریتم Gutmann میتونید مطمئن باشید که احتمال بازیابی داده ها ناچیز خواهد بود ولی به زمان طولانی مورد نیاز هست . شما میتونید استانداردی را انتخاب کنید که زمان کمتری مورد نیاز باشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)