سلام یکی از رفقا جدیدا میخواد سفارشش بگیره از این کسایی که نمیتونن و وقت ندارن خودشون برن کامپیوتر بخرن .حالا دستمزدی که ازشون باید بگیره چقد باید باشه؟
قراره بره بخره بیاره راه اندازی کنه
ممنون
سلام یکی از رفقا جدیدا میخواد سفارشش بگیره از این کسایی که نمیتونن و وقت ندارن خودشون برن کامپیوتر بخرن .حالا دستمزدی که ازشون باید بگیره چقد باید باشه؟
قراره بره بخره بیاره راه اندازی کنه
ممنون
به نظر من
20تا 25تومن بگیره برای اسمبل
ببینه چقدر کرایه ی راهش مبشه 10تومن بکشه بالاش از طرف بگیره فکر کنم بهترین راه باشه
باز هم این نظر من بود بقیه ی دوستان هم نظر بدن
قیمت دقیق نیست
Last edited by sajjad220; 26-08-2014 at 19:54.
نه اسمبل نمیکنه.مثلا شما برای خرید کامپیوتر باید وقت بذارید برید مراکزی که کارشون کامپیوتره رو کلی بگردید و به یکیش سفارش بدید و بعدش باید ماشین بگیرید و ببرید خونتون و خداییش کلی درده سر داره دیگه.اگه با ماشینه خودت هم بری باید بذاریش تو پارکینگ و بقیه ی مسیر رو پیاده بری . با ماشین که نمیشه بازار رو گشت.حالا فکر کنید یکی پیدا میشه تمامی این کارا رو انجام میده و شما تو خونه میشینید با خیال راحت قهوه میخورید مثلا.حالا دستمزد اون فرد چقدر باید باشه؟
خرید اینترنتی کنید...!
میشه صفر هزینه ی این ایاب و ذهاب!
واقعا به مسله ای اشاره فرمودید که اصلا ما اطلاعی درموردش نداشتیم و کلا این روش رو نمیدونستیم. شما یه ملت رو از فلاکت و نادانی نجات دادید
البته واقعیت این داستان طور دیگه ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دیگه خرید اینترنتی که میگید من خودم از بدو تولد لاین کامپیوتر و دجی کالا ازشون خرید داشتم و این اواخر دیگه قیدشو زدم و اگه جالب بود به این دوستمون هم پیشنهاد میدادمش
دوست من که همشهری ام هستیم....
این کار پر دردسره بهتره عهده دارش نشه.....
اگه ضروریه و مصمم....
بهتره سیستمو قطعه قطعه جم کنه یه اسمبل کنه و یه ویندوز با برنامه های ضروری 50 تا 60 تومن بگیره....
برا دردسر خرید و غیره هم میتونه فقط هزینه ی ایاب ذهاب بگیره که تو تبریز بیشتر از 10 تومن نمیشه.....
پس در کل بیشتر از 70 تومن نمیتونه بگیره....اگه قراره کار مستمر باشه بهتره با یه فروشنده ی لایق (که اگه بخوای تو پاساژ سهند معرفی میکنم برات) توافق کنه و سیستما رو ارزون تر ازش برداره یا قطعاتو مختلفا" از مغازه های مختلف برداره (کمتر از قیمت اصلی) بعد اسمبل و ویندوز و غیره میتونه سود خوبی براش داشته باشه....
ولی اگه فقط سفارش گیری و خرید سیستم و تحویل و راه اندازی.....برا ایاب و ذهاب 10 تومن و برای راه اندازی 10 تومن....جمعا" 20 تومن....در کل ارزش خاصی نداره اگه فقط خریدو تحویل باشه....(میشه پیک موتوری)
Last edited by Altairezio; 27-08-2014 at 18:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)