سلام دوستان
من امروز یه هارد my book 2tb خریدم . پشتش دکمه پاور نداره. وقتی آداپتور رو به برق می زنم روشن نمیشه. ولی وقتی سیم یو اس پی رو به کامپیوتر می زنم روشن میشه. مگه نباید به تنهایی فقط با آداپتور روشن شه؟
مشکل داره؟
سلام دوستان
من امروز یه هارد my book 2tb خریدم . پشتش دکمه پاور نداره. وقتی آداپتور رو به برق می زنم روشن نمیشه. ولی وقتی سیم یو اس پی رو به کامپیوتر می زنم روشن میشه. مگه نباید به تنهایی فقط با آداپتور روشن شه؟
مشکل داره؟
سلام .
این مسئله در هارد دیسکهای اکسترنال WD my Book کاملاً عادی هست و هیچ مشکلی هم ندارد .
همیشه سعی کنید ابتدا آداپتور را به برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید .
بله همانطور که گفته شد اول آادپتور رو بزنید بعد کابل یو اس بی کارتون تموم شد با نرم افزار مخصوص خود هارد حتما سیف ریمو کنید با این نرم افزار موتورهارد خاموش میشه بعد کابل یو اس بی رو جدا کنید بعد آداپتور رو بکنید نرم افزارش تو سایتش است اسمش smart ware است
ممنون دوستان
یعنی فقط با برق آداپتور نباید روشن شه؟ همزمان هم آداپتور باید تو برق باشه هم کابل یو اس پی تا روشن شه؟
آخه دوستم یه هارد my book خریده از دیجی کالا اون اینطوری نیست. یه دکمه پاور پشتش داره.
Smartware نصب کردم برای بک آپ گیری هست. safe remove ندیدم داشته باشه
همانطوریکه قبلاً هم گفته شد ، تا زمانیکه کابل USB به سیستم متصل نباشد هارد دیسک روشن نمیشود . برای روشن کردن هم ابتدا آداپتور را به برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید . این روشی که در User Manual هم گفته شده و توصیه میکنم یکبار بخوانید.
مدلهای جدید WD my book چنین دکمه ای را ندارند ، در صورتیکه مدلهای قدیمی این دکمه را داشتند . عملکرد این دکمه کاملاً وابسته به نرم افزاری هست که روی سیستم نصب میشد و مثل دکمه های عادی On-Off نیست .
پس از نصب ، طبق عکس زیر از قسمت System Tray (کنار ساعت ویندوز) روی آیکون WD Quick View راست کلیک کنید .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)