تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: هارد 1 tb و ssd 24 g لپ تاپ acer

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض هارد 1 tb و ssd 24 g لپ تاپ acer

سلام دوستان یه لپ تاپ جدید گرفتم acer aspire v7
    با 1t هارد ssd24g داره میخوام بدونم فعال هست این ssd یا نه ؟ یا چطور استفاده کنم تا فعال بشه .... اگه تجربه دارید کمک کنید ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با 1t هارد ssd24g داره میخوام بدونم فعال هست این ssd یا نه ؟ یا چطور استفاده کنم تا فعال بشه .... اگه تجربه دارید کمک کنید ممنون
    سلام .

از Disk management ويندوز يك عكس بگيريد و اينجا بگذاريد تا وضعيت HDD و SSD مشخص شود .

مدل هارد ديسك بكار رفته را با برنامه CrystalDiskInfo مشخص كنيد كه شايد از هارد ديسكهاي هايبريدي استفاده شده باشد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-08-2014 at 15:13.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه ویندوز داره از تو disk managment مشخص است اگه نداره ببرید روی نصب ویندوز تو قسمتی که باید پارتیشن بندی بکنید مشخص است

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

ببینید این لپ تاپ و تازه گرفتم هاردشم
    هايبريدي هستش ..فقط برای این که کش بافر ه که سرعت بوت شدن و خواندن برنامه ها بالا بره ..نه برای اینکه یه درایو درست بشه تا خودم ازش استفاده کنم.من بلد نبودم چه جوری هست زنگ زدم این رایانه کمک ...احمق هیچی بلد نبود با برنامه acronis هاردو ماهیتش و عوض کرد به صورت یه درایو در امد ..در صورتی که نباید اینجوری باشه ...بعد با کلی جنگ و دعوا یکی و پیدا کردم یه چیز های بلد بود میگفت اول باید تو BIOS دستگاه SATA Mode رو از AHCI mode به RAID mode تغییر بدیم تا با برنامه intel repid storage ماهیتش تغییر کنه که کش بافر بیاد روی ssd ولی وقتی روی raid میزارم ویندوز بالا نمیاد و اون صفحه ابی ویندوز 8.1 میاد که علامت ناراحت داره ...حالا نمیدونم چی کار کنم ... هر دو هاردم gpt هستش ویندوز اورجینال روش نصب شده ...اگه کمک کنید و اطلاعات دارید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید این لپ تاپ و تازه گرفتم هاردشم
    هايبريدي هستش ..فقط برای این که کش بافر ه که سرعت بوت شدن و خواندن برنامه ها بالا بره ..نه برای اینکه یه درایو درست بشه تا خودم ازش استفاده کنم.من بلد نبودم چه جوری هست زنگ زدم این رایانه کمک ...احمق هیچی بلد نبود با برنامه acronis هاردو ماهیتش و عوض کرد به صورت یه درایو در امد ..در صورتی که نباید اینجوری باشه ...بعد با کلی جنگ و دعوا یکی و پیدا کردم یه چیز های بلد بود میگفت اول باید تو BIOS دستگاه SATA Mode رو از AHCI mode به RAID mode تغییر بدیم تا با برنامه intel repid storage ماهیتش تغییر کنه که کش بافر بیاد روی ssd ولی وقتی روی raid میزارم ویندوز بالا نمیاد و اون صفحه ابی ویندوز 8.1 میاد که علامت ناراحت داره ...حالا نمیدونم چی کار کنم ... هر دو هاردم gpt هستش ویندوز اورجینال روش نصب شده ...اگه کمک کنید و اطلاعات دارید ممنون میشم
    1. البته اين هارد ديسك (WD10SPCX) هايبريدي نيست و از مدلهاي معمولي هست و SSD از طريق mSATA به مادربرد لپتاپ متصل شده كه اگر قرار هست بعنوان SSD Caching عمل كند در Disk management ايندو درايو بايد بصورت يك Disk ديده شود .
    2. وقتيكه در بايوس Modeـها را تغيير ميدهيد ، معمولاً نياز به نصب مجدد ويندوز هست . اينكار را انجام بديد و سپس درايور را نصب كنيد و مجدداً Disk management را بررسي كنيد كه آيا ايندو درايو يكي ميشوند يا خير .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

ویندوز و نمیتونم عوض کنم انگار هاردم gpt هستش...ولی یه بار ریکاوری کردم دروست نشد..جور دیگه نمیشه درست کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

ویندوز و نمیتونم عوض کنم انگار هاردم gpt هستش...ولی یه بار ریکاوری کردم دروست نشد..جور دیگه نمیشه درست کرد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما دوراه دارید یا پارتیشن تیبل رو به mbr تبدیل کنید ( اگه اطلاعات مهم ندارید) چون برای تبدیل این دو به هم هارد حتما باید در حالت unlocated باشه

یا اینکه در حالت gpt ویندوز نصب کنید که برای اینکار اولا ویندوزتون باید 64 بیتی باشه ثانیا بایوس uefi ساپورت باشه و در بایوس boot mode رو روی حالت uefi و boot periority هم uefi باشه

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •