تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: عدم شناسایی هارد اینترنال توسط ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghareib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهـواز

پيش فرض عدم شناسایی هارد اینترنال توسط ویندوز

باسلام خدمت همه دوستان و اساتید
    امروز بنده یه عدد هارد خریداری کردم. با مشخصات WD20EZRX 2TB 3.5" SATA 64MB i-POWER CAVIAR GREEN
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مادربرد دستگاهمم اینه:

در بایوس هارد شناسایی میشه. می تونم روی هاردم ویندوز نصب کنم. البته هنوز چیزی بر روی هارد کپی نکردم. اما پارتیشن انجام دادم که تک دریواره می باشد.
    اما وقتی ویندوز اصلی ام که بر روی یک هارد 500 گیگی دیگر نصب می باشد بالا می آید. هارد توسط سیستمم شناسایی نمی شود.
    البته یادآور شوم که ویندوزم کمی مشکل دارد و چند روزی است که بعضی از USB ها را شناسایی نمی کند. به این خاطر که از حالت اکتیو در آمد اما مجددا آن را اکتیو کردم اما فکر کنم به طور کلی مشکلش حل شده باشد. (حدس می زنم)
    هارد 500 گیگی را نیز به هیچ عنوان نمی تونم بر رویش ویندوز جدید نصب کنم به این خاطر که بر روی درایو ویندوز 50 گیگ اطلاعات دارم.
    اخطارهایی که ویندوزنشان می دهد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان و اساتید
    امروز بنده یه عدد هارد خریداری کردم. با مشخصات WD20EZRX 2TB 3.5" SATA 64MB i-POWER CAVIAR GREEN
    مادربرد دستگاهمم اینه:

در بایوس هارد شناسایی میشه. می تونم روی هاردم ویندوز نصب کنم. البته هنوز چیزی بر روی هارد کپی نکردم. اما پارتیشن انجام دادم که تک دریواره می باشد.
    اما وقتی ویندوز اصلی ام که بر روی یک هارد 500 گیگی دیگر نصب می باشد بالا می آید. هارد توسط سیستمم شناسایی نمی شود.
    البته یادآور شوم که ویندوزم کمی مشکل دارد و چند روزی است که بعضی از USB ها را شناسایی نمی کند. به این خاطر که از حالت اکتیو در آمد اما مجددا آن را اکتیو کردم اما فکر کنم به طور کلی مشکلش حل شده باشد. (حدس می زنم)
    هارد 500 گیگی را نیز به هیچ عنوان نمی تونم بر رویش ویندوز جدید نصب کنم به این خاطر که بر روی درایو ویندوز 50 گیگ اطلاعات دارم.
    اخطارهایی که ویندوزنشان می دهد.

شما در بایوس اولویت بندی هارد هارو درست کردید ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهـواز

پيش فرض

شما در بایوس اولویت بندی هارد هارو درست کردید ؟
    بله اولویت بندی هارو درست کردم. در ضمن یه هارد 1 ترا اکسترنال هم به سیستم وصل کردم بازهم شناسایی نکرد. یه فلش 16 گیگی وصل کردم بازهم شناسایی نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به احتمال زیاد مشکل از همون ویندوز هست. خودم یه بار به ظاهر ویندوز هیچ ایرادی نداشت تا این که هارد جدید رو که گرفته بودم در حالت سیف مود درست بود و در حالت عادی بلو اسکرین میداد.
    برای انتقال اطلاعاتتون میتونید از Hiren boot cd که حاوی یه مینی ویندوز هست استفاده کنید یا بهتر از اون میتونید از یه دیسک اوبونتو استفاده کنید و اون رو به صورت لایو بوت کنید و اطلاعاتتون رو منتقل کنید. بعدش روی اون هارد 500 گیگی، ویندوز جدید نصب کنید

6. این کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله اولویت بندی هارو درست کردم. در ضمن یه هارد 1 ترا اکسترنال هم به سیستم وصل کردم بازهم شناسایی نکرد. یه فلش 16 گیگی وصل کردم بازهم شناسایی نکرد.

تو disk managmnet هم چیزی نمیاد ؟ به نظرم با یک ورژن ویندوز دیگه هم تست کنید

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهـواز

پيش فرض

به احتمال زیاد مشکل از همون ویندوز هست. خودم یه بار به ظاهر ویندوز هیچ ایرادی نداشت تا این که هارد جدید رو که گرفته بودم در حالت سیف مود درست بود و در حالت عادی بلو اسکرین میداد.
    برای انتقال اطلاعاتتون میتونید از Hiren boot cd که حاوی یه مینی ویندوز هست استفاده کنید یا بهتر از اون میتونید از یه دیسک اوبونتو استفاده کنید و اون رو به صورت لایو بوت کنید و اطلاعاتتون رو منتقل کنید. بعدش روی اون هارد 500 گیگی، ویندوز جدید نصب کنید
    مشکل از ویندوز بود که با نصب ویندوز بر روی هارد جدید تونستم اطلاعات هارد 500 گیگی ام رو به اکسترنال منتقل کنم

تو disk managmnet هم چیزی نمیاد ؟ به نظرم با یک ورژن ویندوز دیگه هم تست کنید
    در Disk Management هم چیزی نشون نمی داد. مشکل از ویندوز بود.

از دوستان عزیز و به خصوص دوست خوبم EXTREME تشکر می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •