تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: ≥≥ ║ نظریه های علمی و خیالی کاربران در رابطه با وب و اینترنت ║

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

14 ≥≥ ║ نظریه های علمی و خیالی کاربران در رابطه با وب و اینترنت ║

باسلام خدمت دوستان

هدف از این تاپیک این بود که ببینیم که شما آینده اینترنت و وب رو چگونه پیش بینی می کنید.
    برای مثال با استفاده از قدرت فکر خودتون بگید که در آینده چه نوع سایت هایی بوجود میان و یا در آینده شکل اینترنت و سرعتش چگونه خواهد بود.
    همچنین در آینده فضای وب و اینترنت رو به چه شکلی تصور خواهید کرد؟

منتظر جواب هاتون هستیم.

باتشکر

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تایپک خوبیه

تجربه نشان دادخ وقتی امروزه سرعت 43 ترابیت بر ثانیه در کشوری ثبت شده ، برای اون امکاناتی که این سرعت رو نیاز داره فراهم میشه .

من فکر میکنم خیلی طول نمیکشه که برای پردازش موارد بیچیده تری مثه انتقال بو هم از اینترنت استفاده شه

همچنین در آینده انتقال تصویر خیلی خیلی شاعتر از امروز خواهد بود

کانمالهای بسیار زیاد تلویزیونی اینترنتی

دیدوبازدیدهای آینده خیلی بیشتر از مسنجر و .... وابسته به اینترنت میشه

تقریبا بیشتر فروش کالاها اینترنتی خواهد بود .

انسانها منزوی تر و افسرده تر خواهند شد .

مدارس و نظام آموزشی و ارزشیابی اینترنتی خواهد شد و شاید در آینده دور عملا رفتن مدرسه کار کشورهای جهان سوم باشد .

رانندگی ها و اتومبیلها به اینترنت و مسیریابی وابستگی خواهند داشت .

ادارات و سازمانها بی نیاز ار مراجعه و مواجه ارباب رجوع خواهند بود .

البته اینها برای جهان پیشرفته است .

ما برای دهها سال آینده تغییر خاصی نخواهیم داشت

3. 9 کاربر از تپل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستش چون در عنوان تاپیک نظریه های خیالی هم هست من هیچ بعید نمیدونم که از طریق دنیای مجازی و فناوری اطلاعات ما بتونیم اجسام و اجرام و حتی در آینده دور موجودات رو هم انتقال بدیم !

به نظر من در آینده میتونه دستگاههایی باشه که یک تکه فلز و یا ... رو از طریق اینترنت عینا جابجا کرد .

یا حتی در سالها یا قرن آینده انسانها نیازی به تحمل سفرهای زمینی نداشته باشند .

این مورد رو ما در دین خودمون هم میبینم . بودند کسانیکه طی الارض میکردند و این یعنی از نظر وجودی این امکان وجود داره ولی الان علمش رو نداریم . حالا شاید چند صد سال دیگه بهش برسیم .

یافته ها و داشته های الان ما برای افراد کمی گذشته خنده دار و باورنکردنی است . حال آنکه سرعت پیشرفت علم ، امروزه خیلی بیشتر از گذشتست .

در آینده شاید همه ی ما در همه جا ، محل کار ، خیابان و .... کلاه یا عینکی دیجیتالی داشته باشیم تا دنیا را از طریق عینک خودمان که به اینترنت بی سیم متصل است ببینیم و مدیریت کنیم .

در آینده هرکس دنیای خودش را خواهد داشت .

در یک کلام : دنیای مجازی ، اینک در کنار ما وجود دارد ... ولی در آینده او ما را به داخل خود خواهد کشید و ما در داخل دنیای مجازی زندگی خواهیم کرد نه در کنار او !
    Last edited by تپل; 23-08-2014 at 14:57.

5. 6 کاربر از تپل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اگر وضعیت اینترنت ما بشه شبیه وضعیت اینترنتی که کشورهای تراز اول دارن، خودش یک نظریه خیالی خواهد بود

جدا از شوخی من تصورم اینه که بیشترین تغییرات در بخش سخت افزار خواهد بود که اینترنت و وب بیش از بیش به زندگی روزمره مردم نزدیک کنن.
    قوه تخیل قوی ندارم ولی تصورم بر اینه که تا سخت افزار جدیدی تولید نشه اینترنت و وب تغییری خاصی نسبت به امروز نخواهند داشت.

7. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

به نظر من در آینده سایت هایی میان که می تونند با انسان گفتگو کنند.
    و خدتون حدس بزنید که الی ماشاالله .....

9. 4 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

به نظر من در آینده سایت هایی میان که می تونند با انسان گفتگو کنند.
    و خدتون حدس بزنید که الی ماشاالله .....
    البته بحث حرف زدن با انسان و داشتن هوش مصنوعی که بتونه تجزیه و تحیل(حتی عاشق شود) بکنه در فیلم her نمایش داده شده البته در فیلم، این کار را یک سیستم عامل انجام میداد نه یک سایت

11. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و وقت بخیر.
    بنظرم یکی از نزدیکترین چیزایی که در رابطه با اینترنت اتفاق میوفته اینترنت اشیاء هستش.
    مثلا جارو برقی شما به اینترنت وصل میشه و روی یک اپلیکیشن موبایل به شما میگه مخزنش پر شده.
    یا همه ی قفل های در خونتون به وایفای وصل هستن و فقط زمانی باز میشن که گوشی موبایلتون نزدیک در بشن.
    (اینا تکنولوژی‌های هستن که همین الان در حال اجرا شدن هستن و خیلی زود همه گیر میشه).

پرینترهای سه بعدی یکی دیگه از چیزاییه که بنظرم خیلی جای پیشرفت داره.
    مثلا دیگه لازم نیست شما برید یک گوشی موبایل به صورت حضوری بخرید، نسخه‌ی سه بعدیش رو میخرید و دانلود میکنید و پرینتش میکنید!
    شاید هم بتونید از pirateBay فایل samsung_galaxy_s246.3ds به صورت غیر قانونی دانلود کنید
    این پرینت کردن اشیا بنظرم تنهای راه جابجایی اشیاء از طریق اینترنت باشه.
    حتی ممکنه در زمینه ی مواد غذایی هم این اتفاق بیوفته، پرینتر سه بعدی داشته باشید که براتون برگر و چلوکباب پرینت کنه، در حال حاضر پرینتر سه بعدی که شکلات پرینت میکنه موجوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کارتریج‌ش هم شکلات تخته ای هستش

ممکنه زمانی برسه که مغز انسانها مستقیم به اینترنت وصل بشه و شما بتونید در ثانیه هر نوع اطلاعاتی داشته باشید.
    دیگه وقتی این اتفاق بیوفته به سینگولاریتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نزدیک میشیم. سینگولاریتی وقتیه که سرعت پیشرفت علم بشر به شدت زیاد میشه.
    در حال حاضر اگه اشتباه نکنم هر ۴ سال علم بشر دوبرابر میشه. مثلا به جایی میرسیم که هر ثانیه علم بشر دوبرابر میشه.
    دیگه اون موقع هیچکس نمیدونه چه اتفاقی میوفته! انسان یه جورایی برای خودش خدایی میکنه(رجوع شود به فیلم Transcendence )
    (این آینده ی خیلی خیلی دوره و شاید فقط تخیل من باشه).

این بود بخشی از نظر من پیرامون آینده ی اینترنت و تاثیرات‌ش.
    موفق باشید

13. 10 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درود
    همینطور که دوستان گفتن به نظر منم تا 50 سال اینده میتونیم یه کتاب یا یک پلی استیشن و یا یک یخچال و ... رو بخریم و سپس با پرینتر های 3 بعدی ای که تو هر خونه ای وجود خوهد داشت به راحتی و درهمون لحظه اون وسیله جلوی چشمامون ساخته میشه . فکر کنین اینده ی هک میتونه چه پیشرفت های جالبی داشته باشه . با هک کردن و نفوذ کردن میتونید هر وسیله ای رو تو خونتون حاظر کنید .
    و با توجه به اینکه انسان ها همیشه دوست دارند کار های خداگونه بکنند در 100 سال اینده مانند فیلم Transcendence شاهد این خواهیم بود که به راحتی بتونیم منابع طبیعی و جنگل ها و اب رو براحتی بازسازی کنیم .
    انسان های فیکی ساخته میشه تا برای ما انسان های واقعی کار کنن و ما بتونیم روشون تست هایی که میخویم رو انجام بدیم و یا از اعضای بدنشون استفاده کنیم . ( فکر میکنم یه فیلمی هم شبیه این بود به نام The Island )
    انسان با فکر کردن میتونه وب گردی کنه و یا وسایل خونه رو روشن کنه و یا با انسان های اطرافش ارتباط برقرار کنه .
    انسان چاق تر میشه ولی خب مطمینا واسه این هم در اینده فکری میشه تا این اتفاق نیفته .

15. 5 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من فک میکنم اکثر کشورها به سمت اینترنت ملی برن

17. 3 کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظرم دانلود خیلی از شی های قابل لمس هم میسر میشه . بشرطی هرکی سخت افزار خاصشو (مثل پرینتر)داشته باشه .

19. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •