تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خاموش شدن سیستم بعد از چند لحظه

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض خاموش شدن سیستم بعد از چند لحظه

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده چند وقت پیش سیستم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد
    من پاور را بردم گارانتی و گارانتی پاور را تعویض کرد و حالا که پاور جدید را وصل کردم سیستم بعد از روشن شدن چند لحظه روشن میمونه و خاموش میشه حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟
    ممنون از راهنمایی هاتون
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده چند وقت پیش سیستم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد
    من پاور را بردم گارانتی و گارانتی پاور را تعویض کرد و حالا که پاور جدید را وصل کردم سیستم بعد از روشن شدن چند لحظه روشن میمونه و خاموش میشه حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟
    ممنون از راهنمایی هاتون
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    یک علت میتونه از دمای قطعات باشه

علت بعدی میتونه از مین باشه یا یک قطعه

شما رم رو بردارید و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه این تست رو با گرافیک و باتری مین و هارد هم انجام بدید

تست بعدی کندن کابل atx است این کابل رو که بالای پردازنده است از طرف پاور است رو جدا کنید و سیستم رو روشن کنید ببینید خاموش میشه یا نه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک علت میتونه از دمای قطعات باشه

علت بعدی میتونه از مین باشه یا یک قطعه

شما رم رو بردارید و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه این تست رو با گرافیک و باتری مین و هارد هم انجام بدید

تست بعدی کندن کابل atx است این کابل رو که بالای پردازنده است از طرف پاور است رو جدا کنید و سیستم رو روشن کنید ببینید خاموش میشه یا نه
    علت از دما که فکر نمیکنم باشه چون سیستم خاموشه و وقتی روشن میکنی همون ابتدا خاموش میشه
    کارهایی را که گفتید یک یک انجام دادم ولی نکته اینجاست که اول که سیستم را میزنم به برق و روشن میکنم سیستم روشن میشه و تا صفحه ای که آرم ویندوز هست هم میاد بالا و یهو خاموش میشه( بین راه از طرف bios هم یک خطا نشون داد(بالاش آرم American Megatrends بود )که خودش سریع رد کرد و اصلا نفهمیدم چی نوشت)
    ولی دیگه وقتی خاموش میشه هر چی هم دکمه کیس را میزنم فقط فن ها یک نیم دور میچرخند و اصلا اثری از روشن شدن سیستم نیست و باید یک ساعتی از برق کشید تا دوباره اون نیمچه علایم حیاتی ازش پدیدار بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

علت از دما که فکر نمیکنم باشه چون سیستم خاموشه و وقتی روشن میکنی همون ابتدا خاموش میشه
    کارهایی را که گفتید یک یک انجام دادم ولی نکته اینجاست که اول که سیستم را میزنم به برق و روشن میکنم سیستم روشن میشه و تا صفحه ای که آرم ویندوز هست هم میاد بالا و یهو خاموش میشه( بین راه از طرف bios هم یک خطا نشون داد(بالاش آرم American Megatrends بود )که خودش سریع رد کرد و اصلا نفهمیدم چی نوشت)
    ولی دیگه وقتی خاموش میشه هر چی هم دکمه کیس را میزنم فقط فن ها یک نیم دور میچرخند و اصلا اثری از روشن شدن سیستم نیست و باید یک ساعتی از برق کشید تا دوباره اون نیمچه علایم حیاتی ازش پدیدار بشه

شما تمام کارهایی که من گفتم تک تک همرو انجام و چک کردید؟

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما تمام کارهایی که من گفتم تک تک همرو انجام و چک کردید؟
    بله کاملا همه را انجام دادم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله کاملا همه را انجام دادم
    درایور گرافیک رو آنیستال هم کردید بازم به آرم ویندوز نرسیده خاموش شد؟

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درایور گرافیک رو آنیستال هم کردید بازم به آرم ویندوز نرسیده خاموش شد؟
    چجوری درایور گرافیک را آنیستال کنم چون سیستم به هیچ وجه بالا نمیاد حتی توی safe mode هم نمیتونم برم بعدم اگه مشکل از گرافیک بود نباید با در آوردنش مشکل رفع میشد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چجوری درایور گرافیک را آنیستال کنم چون سیستم به هیچ وجه بالا نمیاد حتی توی safe mode هم نمیتونم برم بعدم اگه مشکل از گرافیک بود نباید با در آوردنش مشکل رفع میشد؟
    اگه همه موارد رو که گفته کامل تست کردید و همه چی رد شده فقط میمونه مین که میتونه مشکل داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •