با سلام.من گوشی 6630 نوکیا دارم.از وقتی که گوشی سونی اریکسون دبلیو ۵۵۰ آی را دیدم ازش خیلی خوشم اومد.لطفا منو راهنمایی کنید که آیا گوشی خوبی هست یا نه.
با تشکر
با سلام.من گوشی 6630 نوکیا دارم.از وقتی که گوشی سونی اریکسون دبلیو ۵۵۰ آی را دیدم ازش خیلی خوشم اومد.لطفا منو راهنمایی کنید که آیا گوشی خوبی هست یا نه.
با تشکر
گوشی بدی نیست،فقط باید بدونی 256mb حافظه برای ذخیره سازی داری،اما حالا که گوشی هایی مثل W800i،w810،W900i وجود داره خرید W550 به صرفه نیست
آخه من می خواهم زیر 300000 تومان باشه
پس اگه می خوای گوشی عوض کنی K750i بگیرنوشته شده توسط boob
كا 750 حجم صداي خوبي داره دوربين 2مگاپيكسل داره
دبليو 550 بد نيست ولي با اين قيمت كا 750 با حال تره و بهتره
كا750=250.000
دبليو 550=253.000
![]()
ولي به نظر من بلندگوي دبليو 550 خيلي باحال تره
باشد كه رستگار شويد.
کسی سراغ دارین که همچین گوشی رو داشته باشه .می خواهم بدونم گوشی خوبی هست یا نه
درسته ولي فقط يه بلند گو كه نميتونه امتياز خاصي باشه ولي كا750 دوربين 2 مگا پيكسل با فوكوس و حافظه قابل افزايش كه من فكر ميكنم از يه اسپيكر مهمترهنوشته شده توسط mohsen_sniper
حسام جان ميشه در مورد اين دوربين 2 مگاپيكسل و .... بيشتر توضيح بدين؟
باشد كه رستگار شويد.
ببین برادر اینکه k750 گوشی بسیار عالی هست که شکی نیست. ولی سلیقه خریدار هم مهمه، w550 گوشی قشنگیه و جذابیت خاصی داره و امکاناتش هم خیلی بی راه نیست (کمتر از k750 هست ولی پرت هم نیست) مشکل خاصی هم نداره به جز اینکه به هنگام اتصال به کامپیوتر باید مراقب باشی . من خیلی ازش راضی هستم چون ازش خوشم اومده، من مخصوصا با theme clubpulse خیلی حال می کنم چون منوی خیلی زیبا و متفاوتی با بقیه گوشی ها داره.
حرف اونایی هم که میگن با وجود w800,w810 خرید این گوشی صرف نداره رو قبول ندارم چون تفاوت قیمتشون زیاده
w700 هم به نظر من خیلی زشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)