تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سئوال کلی درباره خروجی چند زبان برنامه نویسی....

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض سئوال کلی درباره خروجی چند زبان برنامه نویسی....

دوستان عزیز

من میخوام برنامه محاسباتی علمی بنویسم و نیازی به هیچ رابط کاربر خاصی ندارم. میخوام داده های ورودی رو از یک فایل بخونم و نتیجه محاسبات رو هم در یک فایل خروجی متنی بنویسم. همین و بس.
    برای این کار سراغ چند گزینه رفتم. اولین زبان کوئیک بیسیک که هم ساده است و هم آشنایی خوبی با اون دارم. چون ویندوزم 7 هست بنابراین از کامپایلر FreeBASIC استفاده کردم. برنامه نهایی خیلی خوب و با سرعت اجرا میشه و حجم فایل اجرایی exe هم خیلی کم هست
    گزینه دوم ++C بود که خوب به هر حال پادشاه دنیای برنامه نویسی است و برای یک متخصص علمی بهتر هست که از زبان برنامه نویسی با اصل و نسب استفاده کنه. من از Code::Blocks استفاده کردم و برنامه exe نهایی در این حالت هم خیلی خوب و با سرعت تقریباً بیشتر (البته نه آنچنان محسوس) نسبت به برنامه BASIC اجرا شد.
    مشکلی که هست در حجم فایل exe نهایی است که فایل اجرایی تهیه شده با ++C حجمش تقریبا 20 برابر برنامه BASIC هست. بعضی از دوستان گفتن که به جای Code::Blocks از ویژوال استودیو استفاده کن مشکل حل میشه. این درست بود، حجم برنامه اجرایی خیلی کم شد، اما مشکل جدیدی به وجود آمد که این برنامه بر روی کامپیوتر با ویندوز xp و کلا کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا نشد و خیلی خطا داد.

میخواستم من رو راهنمایی کنید.
    میدونید، مشکل من با BASIC حل میشه، اما اگر نتیجه کار رو بخوام در کنفرانسی یا مقاله پژوهشی منتشر کنم، BASIC خیلی سطح کار رو پائین میاره.
    دوست دارم که با اینکه ++C سخت تره اما از اون استفاده کنم، اما فقط همین حجم برنامه اعصاب من رو خرد کرده.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    من الان که نگاه میکنم پیچیده ترین برنامه ای که تا به حال با ++C و VisualStudio نوشتم 100کیلوبایت حجم داره... الان دیگه فکر نکنم 100 کیلو حجم بالایی باشه (واسه زمان فلاپی دیسک ها هم حجم زیادی نیست!)
    شما با VisualStudio برنامه تون رو بنویسین واسه اجرا هم باید Visual C++ Redistributable روی کامپیوترها نصب باشه... احتمالا اون کامپیوترهایی که روشون اجرا کریدن خیلی از دنیا عقب بودن ( ) چون واسه اجرای خیلی از برنامه ها این کمپوننت ضروریه

3. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سعید جان
    من نمیخوام برنامه ام نیازی به NET. داشته باشه. با این روشی که گفتی، نیازی به NET. نیست؟
    در ضمن، استفاده از ++Borland C نسخه 5.02 چطوری هست؟ این رو امروز در اینترنت دیدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سعید جان
    من نمیخوام برنامه ام نیازی به NET. داشته باشه. با این روشی که گفتی، نیازی به NET. نیست؟
    در ضمن، استفاده از ++Borland C نسخه 5.02 چطوری هست؟ این رو امروز در اینترنت دیدم.
    نه خوب ++C که نیازی به NET. نداره...
    برلند هم خوبه ولی روی سیستم های 64 بیتی ادا زیاد میده

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سعید جان

برای کار من Visual Studio Express 2010 خوبه؟
    چون الان روی کامپیوترم این رو دارم فقط... حجم Visual Studio نسخه Ultimate برای دانلود زیاده و فکر کنم برای کار من اضافه هم هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

بله واسه استفاده ساده و ++C خوبه

9. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •