من امروز میخواستم یه لپ تاپ اپل مدل ME293 رو خریداری کنم. فروشنده میگه قیمتش بدون گارانتی 6 میلیون میشه
اما میگن که لپ تاپ رو گارانتی نمیکنن. نیازی به گارانتی نداره، خراب نمیشه و...
نظر شما چیه؟
من امروز میخواستم یه لپ تاپ اپل مدل ME293 رو خریداری کنم. فروشنده میگه قیمتش بدون گارانتی 6 میلیون میشه
اما میگن که لپ تاپ رو گارانتی نمیکنن. نیازی به گارانتی نداره، خراب نمیشه و...
نظر شما چیه؟
سلام
بهتره این سوال رو توی بخش لپ تاپ بپرسید
ولی در کل نظر بنده خیر است
چون
1.شرکت های گارانتی ایران iهیچ کاری بلد نیستن و تنها کار میتونن انجام بدن تعمیرات بایاس هست و در مواردی محدود عوض کردن برخی قطعات قابل تعویض
لپ تاپ های اپل همه ی قطعات روی بورد اصلی چیپ شدن یا لحیم شدن و امکان تعویض انها مطلاقا وجود ندارد حتی هارد دیسک
2.معمولا لپ تاپ های اپل خیلی خیلی کم پیش میاد که خراب بشن و نیاز ب گارانتی داشته باشن
3.اپل یک سال گارانتی خود شرکت هست یعنی هر انتفاقی بیافته براش اگه ببیری اپل استور یدونه نوشو همون لحظه میدن اپل استور در ترکیه هست و در دبی هم بزودی باز میشه
نکته اخر فروشنده خیلی گرون داره میده قیمت این لپ تاپ در گرون ترین شرایط 5.8 هست
اما فروشنده به من گفت: هیچ گونه گارانتی نداره
کجا میتونم لپ تاپ اپل (اصلی) با قیمت مناسب و یک سال گارانتی شرکت اپل تهیه کنم؟
منظور فروشنده گارانتی ایرانی بوده
گارانتی خود اپل به همه محصولاتش از لحظه روشن شدن تعلق میگیره
پس باید دقت کنی که محصول رو پلمپ میگیری برای این منظور تو گوگل عبارت سفلن تی رو سرچ کن
فروشگاه ال دیجیتال و دیجی کالا فروشگاه های معتبر هستند
فروشنده میگه چون لپ تاپ رو از خارج میخوان وارد کنن، باید پلمپ اون رو باز کنن...پس باید دقت کنی که محصول رو پلمپ میگیری برای این منظور تو گوگل عبارت سفلن تی رو سرچ کن
سلفن تی چیه؟
اپل توی ایران (استان فارس) نمایندگی نداره؟
حرف فروشنده کاملا دورغ و بی اساس هست با اون قیمی که میده شک ندارم ریگی تو کفششه
سفلن تی نوعی بسته بندی محصولات اپل هست که نشون میده باز نشده
دوست عزیز دقت کن لپ تاپی که میخری رفرشی ( ییعنی بازیافتی ) نباشه که تو درد سر میافتی
ال دیجیتال کرمان لپتاپاش پلمپن و سایت داره و فروش اینترنتی هم داره alldigital.ir
در ضمن معمولا تو شهرتون مغازهای هستند که فقط اپل دارن از اونا میتونی تهیه کنی
ولی قبلش حتما تو نت در باره سفلن سرچ کن و دقیقا بیین که چطوریه تا خدای نکرده فروشنده گان کلاش که متاسفانه کم هم نیستند کلاه سرت نزارن
چیزی در مورد سفلن پیدا نکردم
اگه ممکنه لینک آموزشش رو بهم بدید![]()
گارانتی چیز خوبیه ولی محصولات اپل تا جایی که میبینم ندارن
خواهشا نگین گارانتی بده یه گارانتی خوب مث سازگار و آواژنگ در زمان خرابی لاقل دستت بهشون بند هست ولی اگه یه لپ تاپ بخری معیوب باشه و بدون گارانتی اون موقع کلاهت پس معرکس!
دقیقا نظر منم همینه!
تو سال 93 من 3~4 مورد از وسایلم خراب شدن که فرستادم گارانتی برام یا تعویض کرده یا تعمیر!
یه هارد 1 ترا و موردم ADSL و ...
100% قطعات الکترونیک، با گارانتی بهتر هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)