تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ریختن اب روی کیبورد و زیر لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض ریختن اب روی کیبورد و زیر لپ تاپ

سلام و عرض خسته نباشید

یکی دو روز پیش متاسفانه روی لپ تاپ من اب ریخته،به طوری که کیبورد بعضی از دکمه هاش اتصالی کرده بود و مثلا اینتر رو میزدم حرف "خ"رو میورد و یا به جای عدد9 یه حرف رو چاپ می کرد.بعضی از دکمه ها هم کلا مرخص بودن و هنوز هم مرخصن ولی الان بعد دو روز ظاهرا خبری از اتصالی به جز در یکی دو کلید نه چندان مهم نیست ولی حدود 5-6 تا کلید کار نمی کنن.

باتری هم مرخص شده،خود سیستم اروری مبنی بر خراب شدنش نمی گه ولی وقتی شارژر رو میکشم لپ تاپ خاموش میشه و خود لپ تاپ با چشمک زدن چراغ باتری بهم میگه که باتری خرابه.

از زیر سیستم هم اب رفته و متاسفانه من این قضیه رو حدود 10 دقیقه بعد ریخته شدن اب متوجه شدم و کار زیادی از دستم بر نیومد و توی این 10 دقیقه سیستم روشن بوده و پردازش سنگین هم میکرده.
    با این حال هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم،بعد اینکه فهمیدم برعکسش کردم تا اب بیاد بیرون و حدود چند قطره اومد بیرون،توی جریان هوا گذاشتمش،یه روز بعد این اتفاق هم باز هم یه پردازش سنگین کردم که اب ها بخار بشن که ظاهرا کار چندان عاقلانه ای نیست(به حدی گرم شده بود که 5-6 بار خاموش شد و دوباره استارت میزدم)

هیچی دیگه حالا میخوام بدونم راهی داره یا نه که کل کیبورد و باتری درست بشه یا اصلا به صرفه نیست؟گارانتی هم نداره اگه داشت هم قبول نمی کرد.

ایسر 5742 هم هست.(راستی اصلا کسی میخره اینو حتی اگه سالم باشه؟)
    متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

Up. ..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام کسی نبود

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

درست که میشه. کیبرد رو زیر 200 تعویض میکنن. باتری هم اگه مشکل از خودش باشه، 100 تاست حدودا. البته اگه مادر بردت سالم باشه !!

داره خودمونی میشه تابو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

عزیزم کیبرد 70 تومنه و باطری هم 80 تومنه باید دستگاهتم باز بشه و کلا مادر برد تمیز بشه چون احتمالا سولفاته کرده رو برد اونم هزینش 50 تومنه زمان این کار هم 1-2 ساعته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •