سلام دوستان من ميخواستم لپ تاپ آپاچی بگیرم اما الان تا 5500 میتوانم هزینه کنم بهترین مدل های که میتوانم بگیرم چیه؟؟ خودم مدل gs70 رو در نظر دارم شما چه پیشنهادی میدید؟؟
سلام دوستان من ميخواستم لپ تاپ آپاچی بگیرم اما الان تا 5500 میتوانم هزینه کنم بهترین مدل های که میتوانم بگیرم چیه؟؟ خودم مدل gs70 رو در نظر دارم شما چه پیشنهادی میدید؟؟
بودجه بسیار عالی دارید بهتر نیازهاتون رو بگید تا بهتر راهنمایی کنیم
اولی گیم هست و صفحه نمایش خوب و سایز صفحه نمایش و سنگین نبودن(تا 3.5 کیلو مشکلی نداره)
البته وزن زیاد هم مهم نیست
ارسال شده از c5502
اگر عجله ندارید یک هفته صبر کنید و بعد برای خرید به بازار برید.
لپ تاپ های Gigabyte با کانفیگ های عالی در راهه با تنوع عالی.
یعنی از CPU مدلهای Core i7 4810 , 4710 رو دارهند مانیتور های 15.6 و 17.3 و گرافیک های 870 و 860 و تصور میکنم با این بودجه بتونید گزینه خوبی انتخاب کنید.
به عنوان نمونه p35W با گرافیک 870 و پردازنده 4810 .
اگر قصد خرید فوری دارید MSI GE60 2OE گزینه خوبیه و البته 3800 قیمتشه. گزینه GS70 گزینه خوبیه ومانیتور بزرگ و هارد سریعتر و پردازنده ضعیف تر.من جای شما بودم صبر میکردم. ولی به نظرم خرید GE60 منطقی تره. ضمنا اگر الان هم یه سر به بازار بزنید ممکنه بتونید گیگا بایت های جدید رو پیدا کنید. من از اینترنت قیمتش رو نتونستم در بیارم. و همه زدند به زودی ولی شاید توی بازار باشه
و یک گزینه خوب دیگرم دارید که دوتا مدل داره FullHD و HD لذا منظور من گزینه FHD هست.
Lenovo Y5070
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلیمتر - وزن: 2.39 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
این گزینه اگر به جای هارش SSd بزاری فوق العاده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mg_mahyar; 15-08-2014 at 01:18.
سلام مرسی بابت راهنمایی من خودم هم قبلا در مورد لپ تاپ های گیگابایت پرسیده بودم حدودا کی وارد بازار میشن و قیمت حدودی چقدر هست (هر دو مدلی که بالا گفتید)؟؟؟ من دیگه نهایتا بتونم تا اخر مهر صبر کنم ولی فکر نکنم طاقت بیارم ولی شما رو همون اخر مهر حساب کن !!!!! بهترین مدل هایی که وارد بازار میشن و با بودجه من میخونن کدوم مدل ها هستند؟؟
دوست عزیز منبعی دارین برای این حرفتون که لپتاپ های گیگابایت بزودی وارد ایران می شه؟ چون تا قبل از این فقط یک بار آواژنگ گیگابایت وارد کرده اونم مدل های غیر گیمینگ بوده. من گوگل سرچ کردم فقط یک سایت کیمیا آنلاین زده بود به زودی که واقعیتش سایتش زیاد قابل اعتماد نبود. اگر وارد کنن اینارو خیلی خوب میشه.
پیش از این رو نمیدونم. ولی توی بازار بود. حتی الان هم هست. به سایتها هم کاری ندارم شما توی بازار رضا مراجعه کنید مغازه 47 هست اونجا که چندین ساله این برند رو داره.
من هیچ چیزی رو قطعی نمیگم فقط توصیه هست. ولی تا جایی که میدونم لپ تاپ های گیگا که تا دو سه هفته پیش فراون توی بازار بود گرارنتی آواژنگ نبود.
بنظر من اگه خیلی قابلیت حمل دستگاه بازی برات مهم نیس و بیشتر تو خونه بازی میکنی میتونی رو پلی ۴ هم فک کنی
اخه خودت گیمری میدونی الان اصلا بازی بدرد بخوری برا pc نیس همه بازی های رده بالا برا کنسول ها میاد تازه شما اگه الان قوی ترین بپ تاپ رو هم بخرید سال دیگه تبدیل میشه ب لپ تاپ متوسط سال بعدش میشه سطح پایین
با 1.5 میتونی ی پلی ۴ بخری با بقیشم ی لپ تاپ متوسط برا کارای عادی
ممنون دوست عزیز ولی دیگه جوری که شما میگی نیست قابل حمل بودن برام مهمه و تا دو سال دیگه هم این کارت گرافیک های جدید بالا میمونن
ارسال شده از c5502
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)