سلام.من 6 ماهه مدل 40 اینچ f6450 رو خریدم ولی از امروز وقتی روشنش میکنم چشمک زن میشه.یعنی چراغش چشمک میزنه و اصلا روشن نمیشه!پریز رو هم کندم زدم بازم همون شد!کسی میدونه چه مرگش شده؟![]()
سلام.من 6 ماهه مدل 40 اینچ f6450 رو خریدم ولی از امروز وقتی روشنش میکنم چشمک زن میشه.یعنی چراغش چشمک میزنه و اصلا روشن نمیشه!پریز رو هم کندم زدم بازم همون شد!کسی میدونه چه مرگش شده؟![]()
هیچی دیگه به احتمال زیاد همون عیب معروف f6450 سامسونگ دیگه، باید ببریش تعمیر اونم بگه بردش باید تعویض بشه!
من نمی دونم این چه تلویزیونیه درست کردن به خدا
الان یه نیم ساعت بزار خاموش باشه بعد روشن کن اگه دفعه های بعدی هم همینجور بود یا روشن شد وسطش خاموش روشن شد مطمئن باش همینه ببر گارانتی دست دسش نکن که ایراد می گیرن.
اگه با ضمانت خریدی البته!
آره با ضمانته زنگ زدم گفتن باید بیاری.یه 2 ساعت پریزو کندم دوباره وصل کردم همونطوری بود.بازم ممنونم.
دوست عزیز من می خوام این مدلو بخرم. مال شما پنلش ساخت مالزی بود یا چین؟ کلا می دونی پنل چین رو میشه بهش اعتماد کرد یا نه؟
عیب معروف؟ میشه در موردش توضیح بدی؟ آخه من می خوام این مدلو تهیه کنم. پنل ساخت مالزی هم دچار این عیب می شه یا فقط چینی هاش اینطوری میشن؟
دوست عزیز مال من ساخت مالزی بود اینطوری شد.کلا همشون اینطوری میشن.این از شانس گند من بود.از بدو تولد شانس نداشم!
![]()
عجب پس اگه اینطوریه نخریم. آخه خیلی ازش تعریف می کنن که!! من بین اینو و دو مدل sony w670 و LG La66100 مردد هستشما چی پیشنهاد می کنی؟
من شهرستانم برای ما که نه عزیز هیچ کاری نمی کن فقط می گن بیارش! هی ما باید کولش کنیم ببریم . بعدش که دستگاه رو تحویل دادن از تهران زنگ می زنن راضی بودین از نمایندگیمون!
من که به هر کی می رسم فقط می گمسامسونگ نخره. سونی رو تعریف تصویرشو شنیدم ولی باز سرچ کن ببین مشکلی نداشته باشه. ال جی هم اون قدیما crt داشتیم راضی بودیم .آخه زور داره پول بدی بعد یه سال نشده خراب بشه مال من که دو ماه بیشتر کار نکرد هم بردش عوض شد هم پنلش. الانم اصلا می ترسیم از اینترنتش یا سایر امکاناتش استفاده کنیم که نکنه باز یه بلایی سرش بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)