سلام دوستان من یک سوال داشتم
نمیدونم پاور چطور انتخاب کنم اخه گفتن بستگی به سیستم داره ... ممثلا چه کمیت باید مد نظرم باشه تو انتخاب پاور و برا چه سیستم های چه پاورهای میخوره...
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان من یک سوال داشتم
نمیدونم پاور چطور انتخاب کنم اخه گفتن بستگی به سیستم داره ... ممثلا چه کمیت باید مد نظرم باشه تو انتخاب پاور و برا چه سیستم های چه پاورهای میخوره...
ممنون میشم کمکم کنید
ببینید توی انتخاب پاور سیستم
مهمترین قطعه و پرمصرف ترین قطعه کارت گرافیک هست
برای همینه که توی کاتالوگ کارت های گرافیک حتما پاور توصیه شده نوشته شده که اگه توان پاور کمتر باشه ممکنه به تمام قطعات صدمه بزنه
بعدش cpu هست
و قطعات دیگه مصرفشون معمولی هست
شما دقیقا مدل قطعات رو اعلام کنین تا راهنمائیتون کنم که چه پاوری بگیرین ...
این مدل پردازنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از کجا باید بدونم چی انتخاب کنم ...؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
بهترین گزینه برای سیستم شما پاور
Green GP430A-EU
هست
خب میشه به منم یاد بدین چطور انتخاب کنم چه گزینه های باید تو پاور ببین و قطعات هرچی میرن بالا باید پاور چطور انتخاب کنم؟
یعنی پاورهای 50 یا 80 تومانی جواب نمیدن؟
از این سایت میتونی استفاده کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید cpu شما 55 وات و پاور توصیه شده برای گرافیک شما 400 هست و مناسبترین پاور برای سیستم شما پاور 430 هست
چرا جواب میدن ولی در دراز مدت چون این پاور ها نمیتونن ولتاژ کافی برای سیستم رو تامین کنن به قطعات سیستم صدمه وارد میشه ...
باشه ممنون از کمکتون ولی این پاورها خیلی گرونه تو بازار همه 80 هزاری دیدم
خواهش میکنم دوست عزیز
پاور های Green چند وقتیه قیمتهاش بالا رفته اگه بتونین از برندهای معتبر دیگه پاوری با توان واقعی 430 وات پیدا کنین هم مشکلتون حل میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)