تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: درخواست مشاوره لپ تاپ

داره خودمونی میشه سیدرضا بازیار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    بلیان

پيش فرض درخواست مشاوره لپ تاپ

با سلام
    من قصد خرید لپ تاپ حرفه ای واسه کار های امنیتی (مانند ساختن نرم افزار آنتی ویروس و ابزار های جا سو سی و...) دارم
    لپ تاپ رو واسه کسی میخوام که متخصص اْمنیت شبکه هست...

یه لپ تاپ میخوام که بهترین باشه و قیمتش زیر 5،000،000 تومان باشه
    لطفا راهنمایی کنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام
    من قصد خرید لپ تاپ حرفه ای واسه کار های امنیتی (مانند ساختن نرم افزار آنتی ویروس و ابزار های جا سو سی و...) دارم
    لپ تاپ رو واسه کسی میخوام که متخصص اْمنیت شبکه هست...

یه لپ تاپ میخوام که بهترین باشه و قیمتش زیر 5،000،000 تومان باشه
    لطفا راهنمایی کنید
    با سلام .

اولویت هاتون چیه ؟
    آیا احتیاج به فضای زیاد دارین ؟
    آیا احتیاج به هارد SSD هست ؟
    آیا از کارت گرافیک نیز برای کمک در کارهای پردازشی استفاده میکنید ؟
    آیا برای تست نرم افزار هاتون نیاز به استفاده از نرم افزار های مجازی ساز دارین ؟
    و ...

اگر کمی اطلاعات بدین دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنند

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    بلیان

پيش فرض

با سلام .

اولویت هاتون چیه ؟
    آیا احتیاج به فضای زیاد دارین ؟
    آیا احتیاج به هارد SSD هست ؟
    آیا از کارت گرافیک نیز برای کمک در کارهای پردازشی استفاده میکنید ؟
    آیا برای تست نرم افزار هاتون نیاز به استفاده از نرم افزار های مجازی ساز دارین ؟
    و ...

اگر کمی اطلاعات بدین دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنند
    فضای 1 ترابایت کافیه (زیاد فضا نمیخوام...)
    لطفا یکم بیشتر در مورد هارد ssd توضیح بدید
    آره. میخوام گرافیک بسیار بالایی داشته باشه
    آره. از مجازی ساز ها استفاده میکنم
    میخوام هر ویندوزی روی اون نصب بشه
    میخوام بسیار سریع باشه که در هنگام کد نویسی بتونم بیش از 200 کلمه رو در دقیقه تایپ کنم (کیبورد خوش دست داشته باشه)
    دوست دارم صفحه بزرگ و خوبی داشته باشه (led بهتره یا سه بعدی؟)
    روزانه بیش از 22 ساعت میخوام روشن باشه. باتری خوبی داشته باشه
    همیشه هم توی اینترنت هستم. میخوام از نظر سخت افزاری در برابر ویروس ها و بد افزار ها قوی باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کاربرد شما به هارد خوب نیاز داره و رم بالا پردازنده 4 هسته ای هم خوبه براتون
    هارد SSD هارد پر سرعت و گرون قیمتهو
    شما مدلی نیاز دارید که دوتا هارد داشته باشه یکی SSD و دیگری هارد معمولی.
    البته اینم بگم واقعا نیازی به این همه هزینه نیست با مدل MSI موجود توی امضاء من کارتون راه میافته. اما ما با این بودجه پیشنهادم اینه :
    اگر سایز نمایشگر 17.3 اینچی بخواهید :
    HP Envy 17T J100
    پردازنده Core i7 4702MQ و 16 گیگ رم و 2 ترا هارد و 24 گیگ هارد SSD مانیتور 17.3 اینچی و گرافیک Geforce GT 750M قیمن حدود 5 تومن

گزینه سبک و قابل حمل 14 اینچی هم
    Gigabyte u24 F
    پردازنده Core i7 4500U 8 گیگ رم و 128 گیگ SSD و 750 گیگ هارد مانیتور 14 اینچی IPS با رزولوشن 1600*900 و گرافیک 750M قیمت هم 4200 مدل 15 اینچی هم 4700

اگر نیاز به مدل 15.4 اینچی دارید هم
    MSI GE60 2OE

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.4 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4800MQ 2.70GHz up to 3.70 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

البته مدلهای معرفی شده توی امضاء من هم هست فقط وقتی خریدی باید هارد رو ارتقا بدی به مدلهای پر سرعت تر (البته معنیش این نیست که با این هارد کنده بلکه با هارد پر سرعت فضایی میشه)

6. 3 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فضای 1 ترابایت کافیه (زیاد فضا نمیخوام...)
    لطفا یکم بیشتر در مورد هارد ssd توضیح بدید
    آره. میخوام گرافیک بسیار بالایی داشته باشه
    آره. از مجازی ساز ها استفاده میکنم
    میخوام هر ویندوزی روی اون نصب بشه
    میخوام بسیار سریع باشه که در هنگام کد نویسی بتونم بیش از 200 کلمه رو در دقیقه تایپ کنم (کیبورد خوش دست داشته باشه)
    دوست دارم صفحه بزرگ و خوبی داشته باشه (led بهتره یا سه بعدی؟)
    روزانه بیش از 22 ساعت میخوام روشن باشه. باتری خوبی داشته باشه
    همیشه هم توی اینترنت هستم. میخوام از نظر سخت افزاری در برابر ویروس ها و بد افزار ها قوی باشه
    اولا در ارتباط با مورد آخر : لپ تاپ های امروزی به اندازه کافی از نظر سخت افزاری برای پاسخ گویی به نیاز های نرم افزار های امنیتی قوی هستند .

در ارتباط با صفحه نمایش : عموم صفحه نمایش های امروزی از نوع LED می باشند . اینکه ۳ بعدی باشند یا خیر ارتباطی به LED بودن یا نبودن نداره . ۳ بعدی های LED نیز موجودند . البته این روزها دیگه ۳ بعدی کاربرد چندانی نداره ( چون هم قیمت بالایی دارند و هم احتمال مشکلات و بیمازی های چشمی رو چند برابر می کنند ) .

در ارتباط با SSD : این نوع حافظه ها سرعت بسیار بالاتری نسبت به HDD ها عمل می کنند . به طور کلی تفاوت محسوسی در هنگام بارگذاری ( Loading ) سیستم عامل و نرم افزار ها دارند . البته هزینه بسیار بالاتری نیز دارند

--------------------------------------------------------

اما در ارتباط با مدل ها :

با توجه به نیاز شما و بودجتون باید بگم دست شما واسه انتخاب خیلی بازه . به راحتی می تونین برین بازار و مدل انتخابی خودتون رو بدون نگرانی انتخاب کنین .
    اما اگر یه سری محدودیت ها قرار بدیم انتخاب های بهتری می تونیم داشته باشیم .
    با توجه به اینکه نیاز به مجازی سازی دارین انتخاب پردازنده با 4 هسته منطقی و بالاتر نیاز هست . ولی برای محکم کاری ! بهتره سیستم با ۸ هسته منطقی انتخاب کنین .
    عموم لپ تاپ های بازار خیلی پایین تر از ماکزیمم بودجه شماست . لذا دست شما رو برای آپگرید باز نگه می داره .
    بیشتر لپ تاپ های بازار از رم 8 گیگ استفاده می کنند . رم 8 گیگ کاملا کافی هست . در صورت نیاز می تونین با هزینه بیشتر رم 16 روی سیستمتون داشته باشین .
    بهتره با این میزان بودجه یه لپ تاپ با هارد SSD تهیه بشه .

اما به نظر بنده بهترین انتخاب ممکن با توجه به اینکه المان های بالا رو داشته باشه خانواده لپ تاپ های MSI GE60 هستند .

مشخصات کلی :

پردازنده : Intel Core I7 4800MQ 2.7/3.7 GHz . Intel Core I7 4700MQ 2.4/3.4 GHz ( بسته به مدل )
    رم : 8 گیگابایت قابل ارتقا تا 16 گیگا بایت
    کارت گرافیک : Nvidia Geforce GTX 765M / Nvidia GTX 850M ( بسته به مدل )
    هارد : 1 ترابایت 7200 دور بر ثانیه / 1 ترابایت 7200 دور بر ثانیه + 128 گیگابایت SSD ( بسته به مدل )
    صفحه نمایش : 15.6 اینچ با رزولوشن 1920x1080

دلیل اینکه این مدل رو پیشنهاد کردم به دلیل سخت افزار بالا همچنین وجود پورت mSATA برای بهره گیری از ماکزیمم سرعت حافظه SSD هست . سایر مدل ها پورت mSATA ندارند لذا سرعت SSD رو محدود می کنند .

قیمت کانفیگی که سایت دیجی کالا اورده ( مدل 2oe با مشخصات i7 4800MQ / 8 GB / 1TB / 765M ) حدود 3850 قیمتشه که با توجه به سخت افزار می تونه بهترین انتخاب باشه . در صورت نیاز نیز می تونین به راحتی حافظه SSD نیز بهش اضافه کنین .

مدل های دیگه هم بودند . به عنوان مثال قبلا مدلی که خودش SSD هم داشت موجود بود ولی فعلا نه .

تصاویر :

محتوای مخفی: ! 

همون طور که گفتم مدل های بسیار خوب دیگه ای نیز موجودند . به عنوان مثال Asus N550Jk , N56JR و N56JN نیز مدل های بسیار خوبی هستند . مخصوصا اگر بخواین اقتصادی فکر کنین N56JR و N56JN با قیمت 3300 نیز کاملا به صرفه هستند . اما همون طور که گفتم اگر بخواین به وجود SSD فکر کنین انتخاب بهتر MSI GE60 2oe هستش .

***** آپدیت :‌ این نکته رو فراموش کردم که بگم این عکس ها مربوط به مدل Apache هستش نه 2oe
    Last edited by Public Enemy; 12-08-2014 at 21:41.

8. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    بلیان

پيش فرض

این لپ تاپ msi خیلی شیک و زیبا طراحی شده
    اما دوست دارم از شرکت apple بخرم. چون احساس میکنم apple بهتر باشه
    میخوام هارد SSD باشه و سرعتش اینقدر بالا باشه که در برابر بزرگترین تایپر ها هم کم نیاره
    صفحه LED و تقریبا بزرگ با کیفیت بسیار عالی (نمیدونم چند اینچ باشه)
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
    در حال حاضر بالاترین گرافیک چیه؟
    بالاترین پردازنده پردازنده چیه؟
    اگه ممکنه یکم در مورد "رم" و "هارد" بیشتر توضیح بدید
    Last edited by سیدرضا بازیار; 12-08-2014 at 18:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

میخوام هارد SSD باشه و سرعتش اینقدر بالا باشه که در برابر بزرگترین تایپر ها هم کم نیاره
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
    با این بودجه بهترین کارت گرافیک ممکن می تونه Nvidia GTX 765M باشه که توی MSI GE60 2oe استفاده شده . ( البته از اون قوی تر با این بودجه GTX 860M هم هست که در حال حاظر روی Lenovo Y50 , MSI Apache pro و Asus ROG G750JM هست که متاسفانه دو تای اولی موجود نیستند و Asus G750JM متاسفانه 2 میلیون گرون تر از قیمت واقعیش به قیمت 7100 داره فروش می ره )

اگر هم بالاترین گرافیک موجود در ایران رو بخوان GTX 880M 8GB هست که در مدل Asus G750JS به کار رفته و فعلا در ایران حدود 7600 قیمت داره .

بهترین پردازنده موجود در ایران Intel Core i7 4800MQ هستش ( پردازنده استفاده شده در MSI GE60 2oe )

در ضمن هارد در برابر سرعت تایپر ها کم نمیاره استفاده از SSD واسه اینه که زمان loading نرم افزار ها و سیستم عامل کم بشه . به عنوان مثال ممکنه یه بازی با HHD حدود ۴ دقیقه طول بکشه تا load بشه . با SSD به طور تقریبی حدود 1 دقیقه یا کمتر این زمان خواهد بود . البته این نیاز مند اینه که اطلاعات روی هارد SSD نصب شوند .

----------------------------------

در ارتباط با مدل های اپل : همون طور که گفتم دست شما واسه انتخاب خیلی بازه و هر چی سلیقتونه می تونین انتخاب کنین .
    اما یه سری محدودیت ها باعث می شه انتخاب ها کمی محدود شوند .

به عنوان مثال Macbook air ME865 با این مشخصات :
    پردازنده : intel Core i5 2.4GHz/2.8 GHz
    رم : 8 گیگابایت
    کارت گرافیک : Intel Iris 5200
    حافظه : 256 گیگابایت SSD
    صفحه نمایش :‌ 13.3 اینچ با رزولوشن 2560x1600
    قیمت : 4500

مزایا :
    استفاده از حافظه SSD به طور پیش فرض
    صفحه نمایش با کیفیت بالا
    وزن بسیار پایین ( 1.5 کیلو )

معایب نسبت به اون مدل GE60 2oe
    استفاده از پردازنده ضعیف تر ( تعداد هسته های این مدل 4 عدد منطقی هستش . البته همین تعداد نیز جوابتونو می ده . اما پردازنده GE60 2oe با 8 هسته منطقی و فرکانس اصلی 2.7 گیگاهرتز یه سر و گردن بالاتره )
    صفحه نمایش کوچکتر
    کیبورد بدون Numeric keyboard
    بدون کارت گرافیک مجزا ( کارت گرافیکش برای بازی ها عملکرد مناسبی داره . اما برای کارهای محاسباتی باز هم GE60 2oe جلوتره )

شاید هیچ کدوم از موارد به جز مورد کیبورد اذیت کننده نباشند . کمبود هارد رو هم می تونین با خرید هارد اکسترنال جبران کنین

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر نوع استفاده شما نیاز چندانی به گرافیک حرفه ای ندارید
    صرفاً چون پرسیدین میگم یرای لپ تاپ های اپل قویترین کارت گرافیک nvidea gt750m با هست و برای ویندوز سری GT مدل 750m و سری قویتر GTX مدل 880m وسری quadro که مخصوص کاربران حرفه ای هست و برای رندر گیری در سطح گسترده استفاده میشه
    اما گرافیک اپل به دلیل بهینه کردن سخت افزار و نرم افزار با یکدیگر مصرف کمتر و قدرت بیشتری در مقایسه با لپ تاپ های ویندوزی داره
    من هم لپ تاپ های اپل پیشنهاد می کنم فقط بهتره در مورد نرم افزار هایی که استفاده میکنین بیشتر تحقیق کنین که با سیستم عامل مک سازگاری داره یا نه چون ممکنه مکینتاش براتون محدودیت ایجاد کنه
    مدل macbook Air مناسب کار شماست ولی اگه بزرگتر و گرافیک قویت میخوای macbook pro 294 هست که وزن کم 2.0 kg و بدنه بسیار با کیفیت داره
    اگه میخواید از ویندوز انتخاب کنین سری xps دل با گارانتی ایران رهجو وارد شده میتونین تو پاساژ پایتخت اولین مغازه کار کنین
    ولی فکر میکنم لپ تاپ های مخصوص کار شما هم هست که تو ایران نیست

13. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    بلیان

پيش فرض

ولی فکر میکنم لپ تاپ های مخصوص کار شما هم هست که تو ایران نیست
    این جمله یکم من رو ناامید کرد. به هر حال حقیقت تلخه
    یکم تو این زمینه ها کم تجربه هستم. چون عمر خودم رو توی برنامه نویسی و سایت سازی و امنیت تلف کردم

فکر کنم گرافیک بیشتر واسه بازی باشه و واسه سایت سازی نیازی نیست که بهترین گرافیک باشه. اما حالا که میخوام اینقدر هزینه کنم، میخوام گرافیکش خوب باشه (چه گرافیکی واسه من خوبه؟)

واسه فضای فایل ها 500 گیگ هم برام کافیه. چون زیاد فایل توی اون ذخیره نمیکنم (زیاد اهل آهنگ و فیلم و بازی و... نیستم)

اما میخوام بالاترین پردازنده رو داشته باشه. لطفا بالاترین پردازنده رو بهم بگید تا در هنگام خرید به فروشنده بگم

تفاوت "رم" و "هارد" رو زیاد نمیدونم. در مورد این دوتا یکم برام توضیح بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

این جمله یکم من رو ناامید کرد. به هر حال حقیقت تلخه
    یکم تو این زمینه ها کم تجربه هستم. چون عمر خودم رو توی برنامه نویسی و سایت سازی و امنیت تلف کردم

فکر کنم گرافیک بیشتر واسه بازی باشه و واسه سایت سازی نیازی نیست که بهترین گرافیک باشه. اما حالا که میخوام اینقدر هزینه کنم، میخوام گرافیکش خوب باشه (چه گرافیکی واسه من خوبه؟)

واسه فضای فایل ها 500 گیگ هم برام کافیه. چون زیاد فایل توی اون ذخیره نمیکنم (زیاد اهل آهنگ و فیلم و بازی و... نیستم)

اما میخوام بالاترین پردازنده رو داشته باشه. لطفا بالاترین پردازنده رو بهم بگید تا در هنگام خرید به فروشنده بگم

تفاوت "رم" و "هارد" رو زیاد نمیدونم. در مورد این دوتا یکم برام توضیح بدید
    با سلام . پس همون مدل اپل هم می تونه جوابگو باشه . برای استفاده بازی هم مناسبه . البته این مدل MSI GE60 2oe به نسبت قوی تره .
    متاسفانه فروشندگان هم زیاد از این مسایل زیاد سر در نمیارند . لذا اگر بهشون مدل رو بگین معمولا نمی تونن بگن کدوم لپ تاپ های بازار این مدل رو دارند ( چون فقط یه لیست قیمت دارند که اطلاعات به صورت مختصر توش نوشته شده )

لذا بهتره مدل لپ تاپ رو بدونین . همون طور هم که گفتم اگر قوی ترین پردازنده موجود ایران رو بخواین همین مدلی هست که روی لپ تاپ MSI GE60 2oe هست . البته پردازنده به صورت جداگانه فروخته نمی شه لذا نمی تونین بگین فلان پردازنده رو می خوام و براتون اون رو روی لپ تاپ نصب کنند !

رم ( RAM ) هم اون چیزی نیست که توی گوشی میشنوید ! رم یه نوع حافظه الکترونیکی هست که اطلاعات رو به صورت موقت در خودش ذخیره می کنه تا در اختیار پردازنده قرار بده تا پردازنده بتونه اطلاعات را پردازش کنه . برای پردازش اطلاعات باید اونها در رم قرار بگیرند . تمامی اطلاعات در صورت خاموش شدن دستگاه از روی رم پاک می شوند . برای استفاده سیستم عامل های 64 بیت حداقل 2 گیگابایت رم مورد نیاز هستش . امروزه برای اجرای همه بازی های بازار حداقل 6 گیگ رم مورد نیازه که مقداز 8 گیگ یه میزان کاملا مناسب برای اکثر نیاز هاست .

هارددیسک ( Hard Disk ) هم یه حافظه مکانیکی هست که اطلاعات بر روی اون نوشته می شه . سرعت اون بسیار پایین تر از رم هستش . اطلاعات به صورت مغناطیسی بر روی هارد دیسک ذخیره می شن تا بعدا استفاده شوند

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •