سلام دوستان
حدود یک ماه پیش برای یکی از اقوام نزدیک یک سیستم جمع کردیم با این مشخصات :
مادربرد Asus H87Plus
پردازنده Intel Cor i3
رم 8 کینگمکس 1600
گرافیک Asus 7770 2GB DDR5
پاور TSCO T700
این سیستم وقتی خریدیم قبل از اینکه پیچ کنیم بصورت باز تست کردیم ویندوز ریختیم درایور نصب کردیم کاملا اوکی بود! بعدش به کیس بستیم پیچ کردیم و باهاش کار کردیم! کار کرد کار کرد تا حدود 10 روز پیش که این بنده خدا صبح باهاش 3dmax کار کرد سیستم رو خاموش کرد رفت دنبال کارش ظهر اومد دوباره روشن کنه دید تصویر نمیده! کابل مانیتور زدیم به خروجی انبرد مادربرد دیدیم تصویر میده! رفتم بایوس دیدم خروجی گرافیک رفته روی حالت Auto ، گذاشتمش روی PCIE ریست کردم ولی باز تصویر نداد دوباره با انبرد کابل زدیم رفتم بایوس دیدم باز شده auto
بایوس مادربرد به اخرین ورژن اپدیت کردم بازم تاثیر نداشت!
بردیم پیش این دوستمون که ازش خریدیم ( دفتر نسبتا کاملی داره و یک بخش برای تست قطعه داره ) اونجا یک روز کیس موند گفت بیا درستش کردیم! پرسیدم چیش بود گفتند بایوس مادربرد باید بصورت پروگرام اپدیت میشد! من که نفهمیدم یعنی چی خلاصه سیستم و اوردیم خونه سه روز خوب کار میکرد! دوباره امروز صبح که روشن کردند دیگه تصویر نداد!! جالبیش اینجاست برق به گرافیک میرسه چون فن گرافیک میچرخه و LED روی برد گرافیک روشنه!
یک گرافیک 4670 داشتم انداختم روی مادربرد دیدم تصویر میده!! ولی این گرافیک 7770 تصویر نمیده!
همون سری اول که مشکل داشت قبل از اینکه بدیم دست دوستم درستش کنه بردیم گارانتی یک هفته گارانتی موند گفتند ما 24 ساعت ازش کار کشیدیم گرافیک سالمه!!
امروزم باز بردم پیش دوستم بنده خدا سه تا پاور مختلف از جمله گرین 480 که کابل 6 پین گرافیک داشته باشه از پلمب و لیبل دراورد تا سیستم مارو تست بزنیم ولی بازم با تعویض پاور تصویر نگرفتیم!! مادربرد سالمه چون یک گرافیک 4670 راحت باهاش تصویر داد!! گارانتی هم میگه گرافیکت سالمه!
واقعا کم اوردیم مشکل از کجاست و این سیستم که بیشتر از یک ماه نیست خریداری شده چرا باید اینطوری مسخره بازی در بیاره؟؟
کسی تجربه مشابه یا تجربه رفع چنین مشکلی رو داشته بتونه کمک کنه؟ واقعا کلافه شدیم! به اندازه 100 هزارتومان فقط طرح ترافیک خریدیم و هی رفتیم دفتر و گارانتی و ... برگشتیم بی نتیجه!!
ممنون میشم اگر کسی می دونه مارو راهنمایی کنه