تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سریال نامبر برنامه 4 CorelDRAW Graphics Suite X3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض سریال نامبر برنامه 4 CorelDRAW Graphics Suite X3

سلام
    میخوام برنامه 4 CorelDRAW Graphics Suite X3 رو نصب کنم ولی اواسط نصب یک سریال نامبر میخواد و یک فایل کیجن داخل پوشه برنامه هست روش که کلیک می کنم یک سریال بالا میاره ولی سریال رو که داخل کادر درخواست برنامه کپی می کنم گزینه کانینیو فعال نمیشه که برنامه رو نصب کنم لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر.

لطفاً راهنمایی کنید نصبش کنم بهش نیاز دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با درود:
    دوست عزیز بنده برایتان لینک دانلود یک فایل به همراه لینک فیلم آموزش نصب صحیح این نرم افزار را قرار می دهم،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ابتدا به دقت فیلم آموزشی را مشاهده نمائید،
    سپس دقیقاً مطابق با مراحل ذکر شده در فیلم آموزشی به توسط همان کیجن که در اختیار دارید اقدام به نصب نرم افزار مورد نظر نمائید،

ضمناً به دلیل اینکه این نسخه از نرم افزار به شدت قدیمی می باشد به همین خاطر کلیدهایی را که کیجن برایتان نشان می دهد ممکن است که قبلاً به توسط شخص دیگری مورد استفاده گرفته باشد، در اینگونه موارد مطابق با تصویر زیر شما باید مجدداً بر روی دکمه Generate کلیک کنید و از سریال نامبر جدیدی که کیجن برایتان به نمایش می گذارد استفاده نمائید، چنانچه مشاهده نمودید که باز هم کلید ارائه شده کارآیی ندارد، باید انجام پی در پی این مورد را ادامه دهید تا زمانی که یک سریال نامبر معتبر و فعال برای نرم افزارتان مشخص گردد،

اگر احیاناً مشاهده نمودید تمامی کلیدهایی را که کیجن تولید می کند، فاقد کارآیی می باشد،

آنوقت باید از کلیدهایی که درون فایل ضمیمه زیر قرار دارند استفاده نمائید، امیدوارم لااقل یکی از کلیدها برایتان جواب بدهد، در غیر اینصورت ناچار خواهید بود تا از آخرین نسخه ارائه شده نرم افزار فوق استفاده نمائید،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •