باسلام به دوستان عزیز
بچه ها من می خوام کامپیوتر رو روشن کنم صدای بوت نمیاد مشکل از کدوم قطعه هست؟
یه فایل صوتی هم آپ کردم........
لطفا راهنمایی کنید
لینک فایل صوتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام به دوستان عزیز
بچه ها من می خوام کامپیوتر رو روشن کنم صدای بوت نمیاد مشکل از کدوم قطعه هست؟
یه فایل صوتی هم آپ کردم........
لطفا راهنمایی کنید
لینک فایل صوتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منظورتان همان تک بوق هنگام روشن شدن سیستم است؟
از اول این صدا نمی آمد یا به تازگی دیگه بوق نمیزنه؟
به تازگی .....
حدود هفت هشت سالی هست دارمش لطفا راهنمایی کنید.....
سلام
خوب شاید سیم اسپیکر دراومده از جاش یا کلا خراب شده اسپیکرش
نهههههههههه
اصلا روی صفحه هیچی نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نبود؟؟؟لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز
وقتی صدای بوت ی مین برد نمیاد اگه از اول این صدا میومده و حالا نمیاد و هیچی روی تصویر ندارید چندتا علت ممکنه داشته یاشه:
1-اول اگه سیستم شما روشن میشه و بعدش بوت اتفاق نمیوفته احتمالا چیپ جنوبی مین بردیا چیپ شمالی اون سوخته شده یا یکی از خازن های مین بردتون مشکل پیدا کرده
2-اگه سیستم شما صدای بوتش بیاد و اما تصویر به شما نده احتمالا مشکل از گرافیک شما هستش
3-فرض سوم هم اینه که شاید کابل برق ورودی به مین برد وصل نباشه
4-فرض چهارم اینه که شاید پاورتون مشکل داشته باشه
5-فرض پنجم این که مدار بندی مینتون مشکل داشته باشه
بهترین راه برای فهمیدن این که کدوم یکی از اینها مشکل شماست استفاده از یه پاور وگرافیک دیگه هستش اگه بازم جواب نداد همون مشک چیپ یا مدار بندی مینتونه که باید بدید برا تعمیر![]()
البته این رو هم اضاف کنم که من CPU رو یه بار در اوردم بعد یه چند تا از خار های سوکت CPU کج شد ولی با سوزن درستشون کردم
ممکنه که اشکال از سوکت CPU باشه؟
دوست عزیز
اگه نشکستند نباید مشکلی ایجاد کنه شاید شکسته شده باشند و شما متوجه نشده باشی!!!
اگه فرضیه هایی که گفتم رو اجرا کردید(البته اونایی که از دستتون بر میومد)و اگه تاحالا خودتون دست به کار نشدید بهتره به یه تعمیر کار مراجعه کنید!!!
من هم همین مشکل رو داشتم طرف بهم گفت قبل از اینکه بیاری برام بدون سه راهی بزن به برق ببین درست میشه یا نه
بدون سه راهی زدم ردیف شد شمام تست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)