تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پژو پارس یا سمند EF7 !!?

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض پژو پارس یا سمند EF7 !!?

سلام و عرض ادب

دوستان تفاوت پارس سال با ELX در چیه!!؟و خودرو دوگانه سوزش رو کدوم مدل پیشنهاد می کنید!!؟اصلا پارس دوگانه سوز خریدش فایده ای داره یا برم روی سمند ef7 برنامه ریزی کنم!!؟

حتما تاکیدم روی دوگانه سوز بودن خودرو هستش به خاطر مسافتی که تا محل کارم باید روزانه طی کنم!!
    Last edited by shiraz_2010; 09-08-2014 at 20:02.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام و عرض ادب

دوستان تفاوت پارس سال با ELX در چیه!!؟و خودرو دوگانه سوزش رو کدوم مدل پیشنهاد می کنید!!؟اصلا پارس دوگانه سوز خریدش فایده ای داره یا برم روی سمند ef7 برنامه ریزی کنم!!؟

حتما تاکیدم روی دوگانه سوز بودن خودرو هستش به خاطر مسافتی که تا محل کارم باید روزانه طی کنم!!
    پارس سال موتور XU7 قدیمی داره که 1800 سی سی حجمش هست و پارس ELX جدید موتور XUM داره که ارتقا یافته XU7 قدیمی هست که 2000 سی سی حجم داره و زیاد جالب از کار درنیومده مصرفش بالاتر رفته و صدای موتور هم مثل پارس های سابق هست .
    برای خرید خودروی دوگانه سمند بهتر هست چون موتور پایه گاز سوز داره که برای گاز بهینه شده .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پارس سال موتور XU7 قدیمی داره که 1800 سی سی حجمش هست و پارس ELX جدید موتور XUM داره که ارتقا یافته XU7 قدیمی هست که 2000 سی سی حجم داره و زیاد جالب از کار درنیومده مصرفش بالاتر رفته و صدای موتور هم مثل پارس های سابق هست .
    برای خرید خودروی دوگانه سمند بهتر هست چون موتور پایه گاز سوز داره که برای گاز بهینه شده .
    با این حساب پارس سال در حل حاضر بهتره!!؟این داشبورد جدید ها سال هست یا ELX!!?

بعد در مورد ef7 دوگانه سوز مزایاش به حدی هست که بشه از خیر پارس گذشت!!؟با این اختلاف قیمت ارزش داره!!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

پارس و سمند تنها فرقشون موتور هستش.تو بقیه موارد مشترکن.
    برای دوگانه سوز من ef7 رو پیشنهاد می کنم.چون موتورش برای گاز بهینه شده و با گاز استهلاکش اونقدر بالا نمیره.

6. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •