سلام
تو این قسمت مشترکان شرکت ماکس نت میتونن تبادل نظر و دیگاه و طرح پرسش و پاسخ در مورد ADSL ماکس نت انجام بدن .
سلام
تو این قسمت مشترکان شرکت ماکس نت میتونن تبادل نظر و دیگاه و طرح پرسش و پاسخ در مورد ADSL ماکس نت انجام بدن .
پست اول رو هم خودم میزنم .
دوستانی که تو تبریز یا ارومیه از ماکس نت تبریز سرویس دارن آیا از طرح تغییر ساعات رایگان استفاده کردن سرعت فرق میکنه یا نه ؟ ارزش داره بخریم یا نه ؟ سرویس جیمبو که من تست زدم عالی بود سرعت نزدیک 1 مگ بود .
سرویس هزینه فعال سازی توضیحات سرعت 2 بامداد تا 8 صبح --- متوسط 4 بامداد تا 10 صبح (جدید) به ازای هر روز 100 تومان عالی 12 بامداد تا 6 صبح (جدید) به ازای هر روز 120 تومان خوب
مکس نت کسی نبود؟؟؟
فکر کنم جزئ معدود شرکت هاییه که هنوز اینترنت نامحدود داره!
البته من گرفتم 128 ش رو راضی نیستم!
سلام دوست عزیز شما اصلا نامحدود نگیر اونم سرویس های برنزی چون اصلا به درد نمیخوره اگه نامحدود میخوای بگیری از سرویسهای نامحدود طلایی استفاده کن سرعت دانلود هم از تقسیم سرعت سرویست به عدد 8 بدست میاد .
الان شرکت ماکس نت از لحاظ ارائه خدمات اینترنتی خیلی پیشرفت کرده مثل همین سرویس جیمبو که مثل فشفشه شرکت های وب هستش و جشنواره های خوبی داره ارائه میده و تعویض بسته های رایگان شبانه و مهم تر اینکه از (مرحله خرید گرفته تا دریافت سرویس و تمدید و شارژ کاملا الکترونیکی هستش ). پشتیبانی خوبی هم دارن . کلا نوع سرویس و سرعت های دانلود هم طبق قانون سازمان تنظیم ارتباطات هستش فقط مشکل ماکس نت گران حساب کردن قیمت و سرویس ها هستش اونم مربوط میشه به هزینه های نگهداری و ابونمان که از مشتری میگیرن در حالی که باید شرکت جهت تشویق هم شده اینها رو خودش پرداخت کنه یا تخفیف بده . من با صبا نت مقایسه کردم دور بر 2500 در بیشتر سرویس ها ماکس نت گران هستش . البته در ماکس نت سرعت دانلود روزانه با شبانه رایگان فرقی نداره و این یه امتیاز نسبت به دیگر رقبا هستش .
تا حالا که من 4 ساله مشتری این شرکت هستم . بیشتر سرویس ها رو امتحان کردم . در کل نباید زیر سه ماه و زیر سرعت 1024 خرید سرویس داشته باشید . نامحدود هم خواستید فقط طلایی اونم نباید زیر 512 باشه .
Last edited by saber73; 24-11-2014 at 18:06.
من خودم حدود 8 ساله مشتری ماکس نتم
قبلنا کیفیتشون خیلی خوب بود
128 گرفته بودم بالای 100 دانلود داشتم الان حدوذ 120-130 تا با سرویس یک مگ محدود دارم
متاسفانه با افزایش تعداد شهرها و کاربرا شرکت همونی نیس که بود
سرویس رو روی 6 بستن اما سرعت دانلود رو با نرمافزار اکانتیگون محدود کردن
دنبال یه ISP دیگه هستم تا بعد 8 سال از ماکسنت خداحافظی کنم
سلام اصلا این کارو نکنید چون همون طور که اطلاع دارید سرویس دانلود شبانه حذف شده الان فقط ماکس نت داره این سیستم رو ارائه میده اونم با کمی تغییرات از جمله :
حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود.
در ضمن شما می توانید با شرایط خاصیرا تغییر دهید.
مکس نت قیمتاش خیلی بالاس ،الان برای من تنها مزیتش پینگ خیلی خوبشه!
وگرنه علاوه بر قیمت بالای سرویس هاش ،یه سری اضافاتی هم موقع پرداخت ازت میگیره که کاملا غیر قانونی هست.هزینه ی نگهداری و رانژه از نظر قانونی حداکثر باید 5000 تومان باشه که مکس نت 15000 میگیره.
8%در صد هم مالیات میگیره! سرویسارو هم 3 ماهه میده که وقتی فهمیدی بدبخت شدی 3 ماه توش بمونی!!مخابرات برای ما هزینه ی نگهداری و ... نداره اصلا! برای وصل کردنش هم بصورت آنلاین بخری هیچ هزینه ای نمیگیره.
در کل اگه سرویس نامحدود مخابرات حذف نمیشد من اصلا سراغ مکس نمیومدم! اومدم مکس نت 128 نامحدود طلایی گرفتم! الان رفتم سایتشون میبینم برا اونم محدودیت قائل شدن نوشتن حداقل 10 گیگ!!! سرعت 128 نامحدود طلایی 30 کیلو بایته.بعد از 10 گیگ چقدر بشه خدا میدونه!
کلا سرویس دهنده ی به درد بخوری نیست.
فونت رو هم بزرگ نوشتم چون شما بزرگ مینویسی
دوستان مکس نتی
حالا بسته شبانه چه تغییری کرده
ما توضیحات سایت و کامل متوجه نشدیم
زنگ زدیم پشتیبانی اونا هم چندان توضیح قابل فهمی ندادن
از بسته شبانه چیشو نگرفتید؟؟
همون مثل قبل هستش 2-8 رایگان
اما میتونی تغییر ساعت بدی با پرداخت هزینه
و متاسفانه برا ساعات شبانه حدود 3500 ماهانه هزینه میگیرند حالا استفاده کردی یا نکردی فرقی نداره
و متاسفانه برا کاربران قدیمیشون کوچکترین امتیازی قایل نیستن به کاربران جدید تمرکز دارن (6درصد تخفیف کاربران جدید و ......)
سرعت دانلود هم الان از مخابراتی که هیچ کدومشون قبولش ندارن خیلی پایینتره
بچه های مخابرات با یه سرویس یک مگ بالای 500 الی 900 دان دارند اما مکس نت میفرمایند معیار ما همون یک هشتم سرعتت هسبش و اونو ارایه میدن
یه خانم قسمت فروش مسئول تنظیم مودم هستش جالبه که هر مودمی که قادر به تنظیمش نباشه پاسخش مودم شما ایراد داره وقابل تنظیم نیس ببرین پسش بدین هستش
به دو تا از دوستان من که متاسفانه خودم آدرس داده بودم برن شرکت
همین اصطلاح رو بکار برده بود و ذکر کرده بود مودم رو از شرکت تهیه کنید
مودم رو هم من براشون خریده بودم؛ حسابی شاکی اومدن پیشم
2 دقیقه مودم رو براشون تنظیم کردم و با سرعت و بدون تایم اوت وصل شدن چون مودم چیپست برودکام داشت و با نویز راحتتر کنار می اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)