تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ برای کارهای گرافیکی (3dmax) / سقف بودجه 5 میلیون تومن

داره خودمونی میشه amin181a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض لپ تاپ برای کارهای گرافیکی (3dmax) / سقف بودجه 5 میلیون تومن

سلام .
    دوستان یه لپ تاپ قوی برای کارهای گرافیکی و رندر و این چیزا می خوام . سقف بودجه 5 میلیون تومن .
    ترجیحاً سی پی یوش corei7 نسل چهارم و از مدل HQ باشه تا هم سرعت خوبی داشته باشه و هم چیپست گرافیکی داخلش قوی باشه .
    برند های ومرد نظرم ام سونی ، ایسوس و اچ پی . به ترتیب اولویت نوشتم
    با تشکر

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

Asus N56jr
    MSI GE60 new
    هرکدوم بگیرید عالی هستن اما مدل MSI اگر پیدا بشه کمی قدرتمندتر هست واحتمالا گرانتر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توصیه:
    لپتاپ کلا برای رندرینگ مناسب نیست.
    اصلا و ابدا دنبال سونی نباشید که به گرد این مدل هایی که نام بردم نمیرسن ولی قیمت بالاتری هم دارن!!
    Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

افشین جان ممنون . این لپ رو برای کسی میخوام که ظاهر لپ خیلی براش مهمه . من خودم asus n56jk رو بهش پیشنهاد دادم اما میگه قشنگ نیست .
    میگه یا سونی یا اپل . من خودم تو سونی خیلی دنبال کانفیگ قوی گشتم اما چیزی پیدا نکردم .
    به نظر شما macbook pro 2013 با 7.5 میلیون میرزه !؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

افشین جان ممنون . این لپ رو برای کسی میخوام که ظاهر لپ خیلی براش مهمه . من خودم asus n56jk رو بهش پیشنهاد دادم اما میگه قشنگ نیست .
    میگه یا سونی یا اپل . من خودم تو سونی خیلی دنبال کانفیگ قوی گشتم اما چیزی پیدا نکردم .
    به نظر شما macbook pro 2013 با 7.5 میلیون میرزه !؟
    به نظر من اصلا!
    به هرحال من نظرم رو گفتم.
    فقط پیشنهاد میکنم اول دو مدلی که نام بردم رو از نزدیک ببینن و اگر خوششون نیامد برن سراغ اپل یا سونی! در اون صورت دیگه انتظار کانفیگ بالا نباید داشت

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

macbook pro اپل از لحاظ کانفیگ بد نیست . cpu که قوی تر از مدل asus که فرمودین ، کارت گرافیک همونه البته فکر کنم واسه ایسوس با 4gb Vram اما واسه اپل 2 . اما خوب کیفیت تصویر اپل و هارد ssd فوق العاده است . اما خوب دیسک نوری نداره ، 2تا پورت usb3 داره که کمه ، تاچ نیست و اینکه سیستم عاملش مک ( به نظر من ویندوز بهتره )
    سونی چیزی در حد همین کانفیگ asus چیزی سراغ نداری !؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

حالا من نمیخوام دوباره اینجا بحث راه بیافته ولی شما یبار با مک بوک پرو کار کنید همه چی از سرتون میپره
    خیلی مزحکه مک بوک ۷.۵ میلیونی را با ی لپ تاپ ۳ تومنی ایسوس یا msi مقایسه کرد شاید روی کاغد یکی باشن اما در عمل این کجا و ان کجا!!!

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم msi رو برای گیم یا کار های گرافیکی پیشنهاد میکنم من خودم msi دارم و کاملا راضیم و جدیدترین بازی های روز رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا من نمیخوام دوباره اینجا بحث راه بیافته ولی شما یبار با مک بوک پرو کار کنید همه چی از سرتون میپره
    خیلی مزحکه مک بوک ۷.۵ میلیونی را با ی لپ تاپ ۳ تومنی ایسوس یا msi مقایسه کرد شاید روی کاغد یکی باشن اما در عمل این کجا و ان کجا!!!
    والا من یادم نمیره تا همین 5 سال پیش از نظر ملت بهترین لپتاپها در dell , sony خلاصه میشد و امثال من حرف apple رو میزدند به مانند کیانوش شبهای برره مسخره میشدند ..
    الان هم بر عکس شده ماشالله افراط و تفریط تو جهان بیداد میکنه .. الان همه اپل باز شدند و بهترین میدونند .

کیفیت قطعات asus مخصوصا در سری n با apple رقابت داره و نه تنها ضعیف نیست که بلکه سر تر هم هست به تناسب قیمت..
    معذرت میخواما مثلا apple بیاد مک بوکش رو از فیبر کربن بسازه! .. بعدش بیاد از سخت افزار core i5 رم 6 گیگ استفاده کنه و همین رو با قیمت بالاتر از حد استاندارد جهانی (به دلیل برند برتر بودن و لوکس بودن ) به ملتها بفروشه هنر کرده یا asus که میاد از جنس آلومینیوم خالص با سخت افزار فوق العاده قوی تر و از همه مهم تر قیمت خیلی پایینتر تحویل ملت میده هنر کرده ؟؟؟شما مگه از لپتاپ انتنطاری بالاتر جز سخت افزار و کیفیت ساخت بالا دارید ؟ شمادر کیفیت n56 jr یا n550 jk چه ضعفی مشاهده کردید که مزحک میدونید .
    کلا بحث top brand بودن در اینجا مطرحه و قیمت محصولات اپل یا sony رو در کلاس سطح بالا در کنار کلاس سطح بالای asus در نظر بگیرید بحث کیفیت ساخت مطرح نمیشه بلکه پول برند در اولویت قرار میگیره که کاملا هم طبیعیه . امثال asus در تلاشند تا روزی به جایگاه اپل در جذب مشتری برسند بنابراین قیمتهاشون در سطح استاندارد هست.

پ.ن :
    جدیدا اپل بازها به پول محصولاتشون مینازند و خودشون رو top میدونند ..
    یکی از دوستان آیفون باز به من گفت پول آیفون رو نداری چرا میکوبی تو سرش ؟چون نمیتونی بخری سراغش نمیری ...
    گفتم آخه نادون منی که میام 4 میلیون پول یه لپتاپ میدم یا میام گوشی sony z2 رو با مخلفاتش (2 میلیون و 200 ) میخرم خرید آیفون برام خیلی سخته که کلاس پولت رو برام میذاری .
    Last edited by Gilopa; 08-08-2014 at 15:31. دليل: غلط املایی

9. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

شما کافی برید تو تاپیک کلوپ سری ان یسری از کیفیت پایین کیبورد جفت نشدن دیویدی و سفت بود مشکلات بلو اسکرین
    اینم ی نمونه
    خداییش از اینکه ایسوس خریدم ناراضیم. کاش انقدر به برند اعتماد نمیکردم...
    چندتا نقصی که توش دیدمو مینویسم:
    1- کلید شیفت کیبورد حساسیت کافی نداشت و موقع تایپ اذیت میکرد. البته خودم کلیدشو جدا کردم و با یکم دستکاری سنسور زیرش تا حدودی درستش کردم...
    2-درب دی وی دی رام سخت بسته میشه و سخت هم باز میشه. اینم خودم یکم باهاش ور رفتم و الان تقریبا درست شده...
    3- تاچ پد قشنگ وسط قابش قرار نگرفته و مقداری گپ سمت راست و پایین نسبت به سمت چپ و بالا بیشتره.
    4- دوتا کلید بالای کیبورد داره.یکی پاور هست و یکی دیگه هم کلید میانبر برای یک برنامه دلخواه هست. هیچ کدوم از این دو تا کلید دایره ای در مرکز قابشون قرار نگرفتن و باز هم گپ های اطرافشون به شکل ناجوری ناهماهنگ هست.
    5- جلوی لپ تاپ چندتا لامپ اعلام وضعیت وجود داره. متاسفانه بعضی از ال ای دی هاش دقیق سر جاشون نیستن و شدت نور بعضیاشون خیلی کمتر از بقیه هست...
    6- **** بعضی وقتها صفحه مرگ آبی واسم میاد که عنوانش memory_management هست. یکی دیگه از دوستان هم این مشکلو گزارش کرده بود و میگفت سخت افزاریه. من رم رو چک کردم ولی مشکلی نداشت. اگه قرار باشه سخت افزاری باشه، ایراد از مادربورده احتمالا.چون رمها سالم هستن...
    دیروز ویندوز رو تعویض کردم، شاید مشکل از ویندوز باشه. امیدوارم دیگه این مشکل واسم پیش نیاد.

خلاصه دوستان به هیچ وجه ایسوس نگیرید.این مشکلات رو حتی لپ تاپ های 1 میلیونی هم ندارن. ما کلی هزینه کردیم تا یه دستگاه بی عیب و نقص بگیریم. تا به حال تا این حد بی توجهی تو ساخت یک محصول ندیده بودم.
    -دوستان لطفا نیاید بگید مال من این مشکلاتو نداره. همینکه تعداد محدودی از محصولات یک برند مشکل دار باشن باید دور اون برند رو خط کشید.
    به نظر من برید همون ام اس آی رو بخرید دوستان.
    یا حق

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    البته این مشکلات ممکنه واسه هر سری پیش بیاد
    بعدشم متاسفانه کسی تو ایران اگر پراید بخره تو کتش نمیره که بنز از اون بهتره!!!!

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما کافی برید تو تاپیک کلوپ سری ان یسری از کیفیت پایین کیبورد جفت نشدن دیویدی و سفت بود مشکلات بلو اسکرین
    اینم ی نمونه

البته این مشکلات ممکنه واسه هر سری پیش بیاد
    بعدشم متاسفانه کسی تو ایران اگر پراید بخره تو کتش نمیره که بنز از اون بهتره!!!!
    آقا عین این نظر رو تو دی جی کالا هم دیدم ..
    من dell 5010 دارم 5 ساله آخ نگفته در حالی که خیلیا میگند خوب نیست .. الان هم در کنارش asus n56jr دارم اصلا این مشکلات عجیب غریب رو نداره .. نه اینکه apple ها کلا بی مشکلند و فقط asus مشکل داره ..
    آقا شما بنز سوار..تا همین 5 سال پیش سونی و دل رو بنز میدونستیم حالا اپل بنز شده یه روزی هم میرسه که acer میشه بنز لپتاپها اونوقت میگیم Acer بنزه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •