خداییش از اینکه ایسوس خریدم ناراضیم. کاش انقدر به برند اعتماد نمیکردم...
چندتا نقصی که توش دیدمو مینویسم:
1- کلید شیفت کیبورد حساسیت کافی نداشت و موقع تایپ اذیت میکرد. البته خودم کلیدشو جدا کردم و با یکم دستکاری سنسور زیرش تا حدودی درستش کردم...
2-درب دی وی دی رام سخت بسته میشه و سخت هم باز میشه. اینم خودم یکم باهاش ور رفتم و الان تقریبا درست شده...
3- تاچ پد قشنگ وسط قابش قرار نگرفته و مقداری گپ سمت راست و پایین نسبت به سمت چپ و بالا بیشتره.
4- دوتا کلید بالای کیبورد داره.یکی پاور هست و یکی دیگه هم کلید میانبر برای یک برنامه دلخواه هست. هیچ کدوم از این دو تا کلید دایره ای در مرکز قابشون قرار نگرفتن و باز هم گپ های اطرافشون به شکل ناجوری ناهماهنگ هست.
5- جلوی لپ تاپ چندتا لامپ اعلام وضعیت وجود داره. متاسفانه بعضی از ال ای دی هاش دقیق سر جاشون نیستن و شدت نور بعضیاشون خیلی کمتر از بقیه هست...
6- **** بعضی وقتها صفحه مرگ آبی واسم میاد که عنوانش memory_management هست. یکی دیگه از دوستان هم این مشکلو گزارش کرده بود و میگفت سخت افزاریه. من رم رو چک کردم ولی مشکلی نداشت. اگه قرار باشه سخت افزاری باشه، ایراد از مادربورده احتمالا.چون رمها سالم هستن...
دیروز ویندوز رو تعویض کردم، شاید مشکل از ویندوز باشه. امیدوارم دیگه این مشکل واسم پیش نیاد.
خلاصه دوستان به هیچ وجه ایسوس نگیرید.این مشکلات رو حتی لپ تاپ های 1 میلیونی هم ندارن. ما کلی هزینه کردیم تا یه دستگاه بی عیب و نقص بگیریم. تا به حال تا این حد بی توجهی تو ساخت یک محصول ندیده بودم.
-دوستان لطفا نیاید بگید مال من این مشکلاتو نداره. همینکه تعداد محدودی از محصولات یک برند مشکل دار باشن باید دور اون برند رو خط کشید.
به نظر من برید همون ام اس آی رو بخرید دوستان.
یا حق
Sent from my SM-N900 using Tapatalk