تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: W800i یا N70؟ به نظر شما کدوم رو بخرم؟

در آغاز فعالیت Blue-Line's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران، سرزمین پر گهر

2 W800i یا N70؟ به نظر شما کدوم رو بخرم؟

با سلام خدمت همه دوستان گرامی
    این اولین پست من تو این فرومه و خوشحالم از اینکه در جمع شما هستم. من می خواستم یه گوشی خوب بخرم که به نظر خودم W800i و N70 نسبتاً خوب هستند.

می خواستم بدونم فرق اساسی گوشی های هوشمند با گوشی های معمولی چیه و آیا واقعاً فرق سیمبین و جاوا فقط در تعدد برنامه برای سیمبین هست؟ اگر محدودیت جاوا W800i نبود حتماً می خریدمش ولی حالا شک دارم.

ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . .

دوست گرامي . . .من n70 رو به شما پيشنهاد ميكنم .. .

گوشيه خوبيه . .

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران، سرزمین پر گهر

پيش فرض

ممنون حميد جان، ولي در مورد فرق گوشي هاي اسمارت و گوشيهايي مثل W800i توضیح ندادید.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

دوست عزیز خود من ان70 داشتم میخواستم ردش کنم دبلیو 800 بگیرم ولی بعد که فهمیدم دبلیو 800 سیمبین نداره این کارو نکردم
    به نظر کن بهتره ان 70 بگیری در واقع اگه خیلی دنبال ام پی تری نیستی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران، سرزمین پر گهر

پيش فرض

بله صحيح مي فرماييد W800i سیمبین نداره، ولی آیا واقعاً نداشتن سیمبین چنان محدودیتی ایجاد می کنه که نمی شه برنامه های مورد نیاز رو روی گوشی نصب کرد؟ ظاهراً که برنامه برای Java هم کم نیست؟ پس گوشی های هوشمند غیر از سیمبین و برنامه های متعدد برای اونها چه فرقی با گوشی های جاوا دارند؟

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Blue-Line
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی
    این اولین پست من تو این فرومه و خوشحالم از اینکه در جمع شما هستم. من می خواستم یه گوشی خوب بخرم که به نظر خودم W800i و N70 نسبتاً خوب هستند.

می خواستم بدونم فرق اساسی گوشی های هوشمند با گوشی های معمولی چیه و آیا واقعاً فرق سیمبین و جاوا فقط در تعدد برنامه برای سیمبین هست؟ اگر محدودیت جاوا W800i نبود حتماً می خریدمش ولی حالا شک دارم.

ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
    سلام!
    ابتدا نظر خودم را بگم:W800I
    گوشی های هوشمند می توننن فایل ها را با سرعت زیادی انتقال دهند(EDGE)وگوشی های هوشمند توانایی برقراری تماس های ویدویی را دارند.البته لازم به ذکر است این امکانات در ایران فعال نیست و تا سال 87 فقط مجوز اپراتور سوم تلفن همراه صادر خواهد شد،مسلمه از الان برای 2 تا 3 سال دیگر کسی گوشی نمی خرد!
    اگر نظر من را در مورد سیمبیان بخواهید به نظر من خیلی چیز جالبی نیست،در مورد کاربری آسان گوشی جاوا خیلی راحت تر از سیمبیان است.نکته:برنامه هایی که برای سیمبیان نوشته می شوند به طور خودکار بر روی گوشی های جاوا موجود است و نیازی به نصب برنامه بر روی گوشی های جاوا نیست.بازی:تا بخوای برای گوشی W800i بازی هست و بازی های جاوا هم کیفیت خوبی دارند

صدا و پخش MP3 :در این مورود برنده مطلق تنها W800i است،لازم به ذکر است که سری W مخصوص پخش MP3 هستند
    و یک کارت حافظه 512 mb هم در بسته گوشی موجود می باشد که فضای ذخیره سازی مناسبی است
    دوربین:دوربین W800i در 2 مگاپیکسلی ها جزو بهترین هاست و کمتر دوربینی در حد W800i موجود می باشد
    همچنین W800i دارای یک هدست بسیار خوب نیز می باشد که علاوه بر دارا بودن باس قوی از ورود اصوات مزاحم به گوش شما جلوگیری می کند
    W800i دارای کلید های مخصوص پلیر است که دست رسی به آن را آسان میکند
    ضمنا W800i دارای نمره 7.6 از 10 نمره از سایت cnet.com می باشد
    و در اوایل ورودش عنوان انتخاب سردبیر cnet را مال خود کرد و N90 در جای دوم قرار گرفت

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اصلا ارزش نداره که بخاطر یک سیمبیان خودتونو از دوربین عالی و صدای شفاف و با کیفیت و800 محروم کنید!!!!!!

اگه عشق برنامه و...اینا داری ن70

ولی بگم و800 هم گوشی فوق العاده کاملی هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران، سرزمین پر گهر

پيش فرض

از همه شما دوستان خوبم متشكرم. پس ظاهراَ گوشي هاي هوشمند تا چندسال ديگر در ايران
    چيزي در حد همان گوشي هاي معمولي هستند. البته اين طور كه شما مي گيد W800i چندان هم
    معمولی نیست!

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

يه چيز بگم:شما كه سري دبليو سوني اريكسون رو انتخاب كردي به نظر من و 810 بهتر از و 800 در ضمن اينو نبايد فراموش كنيم كه ن 70 گوشي خيلي خو بيه مخصوصا عكسبردار يش در روز

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران، سرزمین پر گهر

پيش فرض

ولي فكر كنم كيفيت عكس برداري W800i خیلی بهتر باشه. چون در تست های سایت GSMArena
    از Nokia N90 هم بالاتر قرار گرفته بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •