تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: کسایی که سال های قبل لپ تاپ متوسطی گرفتن الان پشیمون نیستن؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

14 کسایی که سال های قبل لپ تاپ متوسطی گرفتن الان پشیمون نیستن؟؟؟

سلام دوستان...
    من یه آشنایی دارم تو آمریکا که 2 ماه دیگه می آد ایران. می خوام بگم برام یه لپ تاپ بیاره. تمام برند ها و مدل ها رو هم بررسی کردم به 2 تا گزینه رسیدم:

ایسوس G550jk: cpu 4710HQ 2.5GHz turbo 3.5GHz / ram 8 DDR3L / graphic 850gtx 2g GDDR3 / warranty 1 year / 2.6 kg / 1170$ with tax

ام اس آی GT60 Dominator-424: cpu 4800MQ 2.7GHz turbo 3.7GHz / ram 8 DDR3L / graphic gtx870m 3g GDDR5 / 2 years warranty / 3.5 kg / 1450$ whit tax

حالا تو انتخاب بین این 2 تا موندم! ایسوس 800 تومن ارزونتره سبک تره سخت افزارشم واسم کافیه چون واسه نرم افزارای مهندسی می خوام و اصلا تو فاز بازی نیستم... ولی ام اس آی در حال حاضر خداست! ینی 2 تا چیز که واسم مهمه سی پی یو و رمه که اصلا قابل مقایسه نیستن این 2 تا! ام اس آی هم کاملا ارزش اون 800 تومن اضافه رو با توجه به سی پی یو و گرافیک و گارانتیش داره...
    حالا سوال من اینه که من ایسوس رو بگیرم که مثلا مثلا مثلا تا 3،4 سال دیگه واسم کافیه یا ام اس آی رو الان بگیرم با 800 تومن پول بیشتر که بازم مثلا مثلا مثلا تا 5،6 سال دیگه کار می کنه!؟؟؟؟
    در ضمن مایه دار هم نیستم اون 800 تومن مهمه واسم

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه واست قیمت مهمه خب ایسوس بگیر. من دل 5010 که از این ضعیفتره دارم ولی تا الان کم نیورده . سنگین ترین بازیام تست کردم . البته باید کیفیتو بیارم پایین تا روون اجرا کنه .
    ایسوس هم قشنگ واسه بازی جواب میده لپتاب ضعیفی نیست .
    واسه مدت نگهداریشم بستگی به خودتون داره . اگه الان براتون مناسب باشه بعدا هم مناسبه مگه اینگه بخایید استفاده دیگه ایی ازش کنید .
    .
    Last edited by roya.rashidi; 05-08-2014 at 17:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب میشه بگی از کارای مهندسی دقیقا منظورت چه کارهایی هستش ؟ چه نرم افزارهای مهندسی؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام .

تصمیم گیری با خودتونه . ولی ابتدا یه بار پست زیر رو بخونین سپس فکر کنین کدوم واستون به صرفه تره ( مربوط می شه به قدرت پردازنده های I7 )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتی لپ تاپی که با پردازنده I5 حدود ۳ سال پیش تولید شده با صرف نظر از مساله کارت گرافیک و استهلاک قطعات مکانیکیش حداقل 10 سال دیگه هم خوب جواب می ده .

در ضمن اگر رندرینگ ندارین مساله Turbo Boost رو هم در نظر بگیرین

ـــــــــــــــــــــــــ ــ

نکته آخر : البته این نظر شخصی بنده هست و ترجیها بهش توجه نکنین چون گیجتون می کنه !

محتوای مخفی: ! 

بنده اگر یه فامیل توی آمریکا داشتم و بودجه حدود 1400 دلار داشتم مستقیم می رفتم سراغ لپ تاپ های Clevo !

اگر یه نگاه به شرکت هایی که این لپ تاپ های این مارک رو Customizing می کنند بندازین به عنوان مثال مدل P150SM با مشخصات :

Intel Core i7 4810QM 2.8/3.8 GHz / 8GB Ram / 750GB HDD 7200RPM / Nvidia GTX870M

بدون ویندوز حدود 1350 دلار در میاد تازه قابلیت سفارش قطعات اختصاصی نیز هست

Last edited by Public Enemy; 05-08-2014 at 18:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیگه کلافه شدم به خدا! موندم چیکار کنم!!! لپ تاپ رو اصن واسه گیم نمی خوام فقط نرم افزارای مهندسی سالید ورک و کتیا و این حرفا...
    موندم همین MSI GT60 dominator رو بگیرم قیمت در می آد 4.5
    ASUS G550JK بگیرم قیمت در می آد 3.600
    یا ASUS N550JV که 3.150 در می آد... هی آدم وسوسه می شه که مدل های بالاتر رو بگیره از یه طرف هم لازم ندارم بیشتر از این
    اصن یک شیر پاک خورده ای پیدا شه به من بگه گرافیک N550JV که GT 750m 2GB DDR3 هست واسه من کافیه من همینو می خرم با اون 1 میلیون و 400 دیگه یه XBOX one می خرم! اگه این کافی نیست برم سراغ G550JK ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by siafors; 10-08-2014 at 15:04.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیگه کلافه شدم به خدا! موندم چیکار کنم!!! لپ تاپ رو اصن واسه گیم نمی خوام فقط نرم افزارای مهندسی سالید ورک و کتیا و این حرفا...
    موندم همین MSI GT60 dominator رو بگیرم قیمت در می آد 4.5
    ASUS G550JK بگیرم قیمت در می آد 3.600
    یا ASUS N550JV که 3.150 در می آد... هی آدم وسوسه می شه که مدل های بالاتر رو بگیره از یه طرف هم لازم ندارم بیشتر از این
    اصن یک شیر پاک خورده ای پیدا شه به من بگه گرافیک N550JV که GT 750m 2GB DDR3 هست واسه من کافیه من همینو می خرم با اون 1 میلیون و 400 دیگه یه XBOX one می خرم! اگه این کافی نیست برم سراغ G550JK ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    4 تا پردازنده خوب بازار Core i7 4700,4800 4710 4810 هستند. شما کارتگرافیک براتون مهم نیست خیلی. باید لپ تاپیبخرید که خورجی گرماش خوب باشه، و نمایشگر خوبیهم داشته باشه. FHD باشه حتما و اگر IPS بود چه بهتر.
    اگر الان اقدام بخ خرید کنید MSI GE60 2OE گزینه خوبیه چون پردازنده 4800 داره. اگر صبر کنید Gigabyte سری p25 و p15 رو میتونید توی بازار پیدا کنید که 4710 , 4810 دارند و کیفیت ساخت عالی.
    گزینه بعدی با پردازنده 4700 هم Lenovo IdeaPad Y510p هست.
    Last edited by mg_mahyar; 15-08-2014 at 01:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته باز به یک گزینه ی جدید رسیدم که خیلی جای فکر داره!
    MSI GS60 Ghost-012: cpu 4710HQ 2.5GHz turbo 3.5GHz / chipset HM87 / ram 8 DDR3L / graphic gtx850m 2g GDDR3 / 2 years warranty / 2 kg / 1445$ whit tax
    با این مشخصات وزنش فقط 2 کیلو!!!!!!!!
    نسبت به G550JK چیپستش یه نسل بالاتره یه سال گرانتی بیشتر هم داره هارد ایسوس 750 هارد ام اس آی 1 ترا و 600 گرم سبکتره! کلی هم جایزه برده مثکه! تو سایت نیو اگ بهش iron egg دادن! ولی 265$ هم گرونتره!
    Last edited by siafors; 15-08-2014 at 15:23.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

Lenovo Y5070 هست که پردازنده 4710 دار و گرافیک 860 ,و مانیتور full HD فقط توی هارد کنده. قیمت 3500
    صفحه نمایش این مدل 1366x768 هستش .

متاسفانه مدل FHD و UHD وارد ایران نشده که نکته منفی بسیار بزرگی هست .

این لپ تاپ با شعار UHD بودن تولید شد و توی سایت لنوو حتی ارزون قیمت ترین مدل هاش FHD هستن . ولی ایران HD+ اورده اونم با درایو نوری !!!! ( توی سایت های مختلف نگاه کنین این مدل اصلا درایو نوری نداره !!! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این لپ تاپ با شعار UHD بودن تولید شد و توی سایت لنوو حتی ارزون قیمت ترین مدل هاش FHD هستن . ولی ایران HD+ اورده اونم با درایو نوری !!!! ( توی سایت های مختلف نگاه کنین این مدل اصلا درایو نوری نداره !!! )
    رزولیشن FHD این لپتاپ مناسب بازی هست

10. این کاربر از Babak TechCom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ولی واقع بین باشیم اون کارت تو رزولیشن UHD بدجوری کم میاره و تو اون رزولیشن هم cpu و به خصوص GPU همیشه با نهایت قدرتش کار میکنه و لپتاپ بدجوری داغ میکنه. مخصوصا که لپتاپ گیمینگ هم هست.ولی uhd هم برای طراح ها مناسب هست.راستی دوستان باتری y5070 هم جدا میشه؟
    Last edited by lord Asghar; 15-08-2014 at 18:31.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •