با سلام به همه عزيزان
من يك رابط لينوكس redhat دارم .server اصلي الان فقط با بعضي از id ها بالا مياد . ولي اين grid يا رابط بابلا نمي آيد . و پيغام -LIL قبل از بوت شدن ظاهر مي شه .
لطفا منو راهنمايي كنيد .....![]()
با سلام به همه عزيزان
من يك رابط لينوكس redhat دارم .server اصلي الان فقط با بعضي از id ها بالا مياد . ولي اين grid يا رابط بابلا نمي آيد . و پيغام -LIL قبل از بوت شدن ظاهر مي شه .
لطفا منو راهنمايي كنيد .....![]()
سلام
راه انداز شما خراب شده ! راه انداز شما لیلو هستش ! واسه اطلاعات بیشتر به مستدان Lilo مراجعه کنید .
پیشنهاد می کنم یک سیستم عامل جدید تر نصب کنید .
سلام Bayazee
ممنون از اينكه به من جواب داديد .
اما من دانشگاه كار مي كنم و اين سيستمي كه در موردش صحبت مي كنم يكي از سيستم هاي دانشگاه هست كه دانشجو يان براي Run كردن برنامه هاشون استفاده مي كنند . و تمام IDها توي اين تعريف شده و اطلاعاتشون . پس مي بينيم كه متاسفانه راهي براي نصب مجدد حداقل حالا نداريم . و متاسفانه من هم اطلاعاتم در مورد Linux بسيار كم هست . اگه من بتونم اين سيستم را راه بندازم در موقعيت شغلي من خيلي تاثير داره .
من ديروز با استفاده از Rawirte .exe , Boot.img يك راه انداز ساختم . ولي پيغام Boot Failed ميده .
ميشه بيشتر منو راهنمايي كنيد . ممنون از لطف شما .
Email من هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هر لحظه چك مي كنم .
Last edited by azadehfalizi; 03-09-2006 at 09:32. دليل: اشتباه در نام كاربر
سلام Bayazee
ممنون از اينكه به من جواب داديد .
اما من دانشگاه كار مي كنم و اين سيستمي كه در موردش صحبت مي كنم يكي از سيستم هاي دانشگاه هست كه دانشجو يان براي Run كردن برنامه هاشون استفاده مي كنند . و تمام IDها توي اين تعريف شده و اطلاعاتشون . پس مي بينيم كه متاسفانه راهي براي نصب مجدد حداقل حالا نداريم . و متاسفانه من هم اطلاعاتم در مورد Linux بسيار كم هست . اگه من بتونم اين سيستم را راه بندازم در موقعيت شغلي من خيلي تاثير داره .
من ديروز با استفاده از Rawirte .exe , Boot.img يك راه انداز ساختم . ولي پيغام Boot Failed ميده .
ميشه بيشتر منو راهنمايي كنيد . ممنون از لطف شما .
Email من هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هر لحظه چك مي كنم .
سلام
من با لیلو آشنایی زیادی ندارم ! یعنی جای کار زیادی نداره !
خوب شما فقط کافیه راه انداز رو دوباره نصب کنید . یه کاری هم بکنید !
برخی از CD های نصب لینوکس (اولین سی دی) امکان راه اندازی سایر لینوکس های نصب شده رو دارند ! یعنی یه سوال می پرسه که آیا می خوای سیستم رو هارد رو راه اندازی کنیم ؟ یا می خوای یکی دیگه نصب کنی ...
ولی بهتریم راه این هست که لیلو رو دوباره نصب کنی
اینا می تونه کمکت کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در لینوکس livecd داریم شما نباید نگران این جور مسائل باشید
اگر کار واجبی دارید می تونید قبل از نصب بوت لودر جدید یا هر تغییر دیگری موقتا با سیستمتون کار کنید
یه live cd تهیه کنید و بوتش کنید و بعد پارتیشن لینوکستون رو توش مونت کنید
و بعد با دستور chroot /dev/hdax به پارتیشن مربوطه می تونید از سیستمتون استفاده کنید
من فکر می کنم بشه گراب رو هم نصب کرد
سلام
ممنون از راهنمايي شما
در مورد Live cd من از اينترنت نتونستم Downlodesh كنم . سعي مي كنم از بيرون تهيه كنم .
بازم ممنونم . نتيجه را به شما اطلاع ميدم.
سلام
ممنونم كه پي گيري مي كنيد . آخه اصلا بالا نمي آيد كه من بتونم جيزي رو نصب كنم . يكي از اعضا در مورد Live cd صحبت كردن .
ببينم مي تونم تهيه كنم .
نتيجه را به شما اطلاع مي دم .
معذرت مجدد
live cd كه فرموديد به نوع ver قبلي لينوكسي كه استفاده ميشه ربطي داره يا خير ؟
نه ربطی نداره و از هر کدوم خواستی می تونی استفاده کنی
اما نصب بوت لودر هم به بالا اومدن یا نیومدن ربطی نداره ! یعنی فکر همچین اتفاقهایی هم شده ! که بدون بالا اومدن سیستم بشه بوت لودر نصب کرد !
اون لینکهایی رو که داده بودم یه نگاهی بنداز ! نصب لیلو رو توضیح داده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)