تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: خرید عمده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض خرید عمده

سلام.
    واسه مغازه میخوام جنس بیارم واسه فروش...قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی
    کسی رو تو تهران سراغ دارید عمده فروش ارزون قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه shabnam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه متاسفانه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    واسه مغازه میخوام جنس بیارم واسه فروش...قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی
    کسی رو تو تهران سراغ دارید عمده فروش ارزون قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این کار رو نکنید چون ضرره خالصه مثلا شما 20 تا کارت گرافیک اوردید و گذاشتید برای فروش از بهترین جنس ها هم که بیارید و فروشش هم خیلی بالا باشه تهش تا سال بعد مگه چندتاش فروش میره و سال بعد هم کسی دیگه نمیخره چون قدیمی هستن قطعات و صرفه نداره خریدش
    فقط رم رو اگر بگیرید شاید خوب باشه چون فعلا فقط تکنولوزی ddr3 هست و تا جایی که من میدونم تا 2-3 سال دیگه احتمالا خبری از ddr4 نیست روی سیستم های خونگی و چیزایی که روی سیستم های عادی هست
    در مورد معرفی هم تبلیغ حساب میشه و منم تازه از بن بودن در اومدم 24 ساعته دوباره دارم فعالیت میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این کار رو نکنید چون ضرره خالصه مثلا شما 20 تا کارت گرافیک اوردید و گذاشتید برای فروش از بهترین جنس ها هم که بیارید و فروشش هم خیلی بالا باشه تهش تا سال بعد مگه چندتاش فروش میره و سال بعد هم کسی دیگه نمیخره چون قدیمی هستن قطعات و صرفه نداره خریدش
    فقط رم رو اگر بگیرید شاید خوب باشه چون فعلا فقط تکنولوزی ddr3 هست و تا جایی که من میدونم تا 2-3 سال دیگه احتمالا خبری از ddr4 نیست روی سیستم های خونگی و چیزایی که روی سیستم های عادی هست
    در مورد معرفی هم تبلیغ حساب میشه و منم تازه از بن بودن در اومدم 24 ساعته دوباره دارم فعالیت میکنم
    خدا قوت دادا...
    پس پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟؟؟تکی بخرم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدا قوت دادا...
    پس پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟؟؟تکی بخرم؟؟؟
    زیر 5 تا دونه بیشتر میمونه بعد باید مثل اصفهان عتیقه بزارید پشت ویترین بعد من جایی رو میشناسم قیمت همکار برای همه ایران میفرسته فقط باید بهشون ثابت کنید که همکار هستید باهاشون
    قیمت مشتریش رو هم خیلی پایین میده برای همکار هم حتما همین طوره دیگه اگر تهران هم باشید که بهتره پول پست هم نباید بدید عالیه یکی از دوستان هم هست ایشون هم باید یه صحبتی بکنم ببینم بهتون قطعه میده یا نه فقط هر چی داره از خرین مدل های روزه بهتون معرفیش میکنم
    مثلا طرف تو اصفهان اینقدر مین بورد اورده که هنوز داره h61میفروشه حدود 20 تا دونه هم فقط تو ویترینشه بقیه رو تو چشم نزاشته
    یکی از دوستان تو اصفهان من بهش گفتم چرا قطعه خوب نیست تو اصفهان جواب داد که هست وللی خیلی کم حالا چرا کم چون خودمم اوردم یدونه مین بورد راگ ایسوز رو این قدر موند تا اخرش مجبور شدم با ضرر بفروشمش
    Last edited by 1376MAXIMUM; 04-08-2014 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

زیر 5 تا دونه بیشتر میمونه بعد باید مثل اصفهان عتیقه بزارید پشت ویترین بعد من جایی رو میشناسم قیمت همکار برای همه ایران میفرسته فقط باید بهشون ثابت کنید که همکار هستید باهاشون
    قیمت مشتریش رو هم خیلی پایین میده برای همکار هم حتما همین طوره دیگه اگر تهران هم باشید که بهتره پول پست هم نباید بدید عالیه یکی از دوستان هم هست ایشون هم باید یه صحبتی بکنم ببینم بهتون قطعه میده یا نه فقط هر چی داره از خرین مدل های روزه بهتون معرفیش میکنم
    مثلا طرف تو اصفهان اینقدر مین بورد اورده که هنوز داره h61میفروشه حدود 20 تا دونه هم فقط تو ویترینشه بقیه رو تو چشم نزاشته
    یکی از دوستان تو اصفهان من بهش گفتم چرا قطعه خوب نیست تو اصفهان جواب داد که هست وللی خیلی کم حالا چرا کم چون خودمم اوردم یدونه مین بورد راگ ایسوز رو این قدر موند تا اخرش مجبور شدم با ضرر بفروشمش
    ممنون دادا...
    من ساکن کرجم ولی میتونم با ماشین بیام تهران بگیرم...فقط ادرس رو باید لطف کنید...حالا چطور ثابت کنم همکار هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دادا...
    من ساکن کرجم ولی میتونم با ماشین بیام تهران بگیرم...فقط ادرس رو باید لطف کنید...حالا چطور ثابت کنم همکار هستم
    براتون تو پیام خصوصی فرستادم همه چیزش رو هم گفته

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

براتون تو پیام خصوصی فرستادم همه چیزش رو هم گفته
    باز نمیشه دادا

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوباره فرستادم

10. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •