تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کمک برای مشکل عجیب در هارد و ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض کمک برای مشکل عجیب در هارد و ویندوز

سلام دوستان من یه مشکل عجیب دارم که اصلا نمیدونم چجوری بگم از کجا شروع کنم!!!تقریبا یک ساله از وقتی مادربوردم رو عوض کردم خیلی ویندوز لگ داره کنده قاطی کرده سنگین شده خاموش میشه دیگه روشن نمیشه یهو وسط کار میگه ززززززز.... اروره صفحه آبی میده و اگر من خاموشش کنم 2 روز طول میکشه بیاد بالا چون همش windows repair میکنه و هی رست میشه و روی صفحه ی اول گیر میکنه.هم ویندوز سون 32 و 64 رو امتحان کردم هم 8.اصلا عجیب شده نه توی کیس گرمه و نه چیزه دیگه.هاردم کند شده هی صدا میده. حتی هارد ps3 که اکسترنال هست هم اینجور شده یعنی وقطی هارد رو به ps3 وصل میکنم دقیقا 30 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه.خواهش میکنم راهنمایی کنید دیگه کلافه شدم.cpu intel dual core 1.8ram 2gighard 500vga 8600

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل عجیب دارم که اصلا نمیدونم چجوری بگم از کجا شروع کنم!!!تقریبا یک ساله از وقتی مادربوردم رو عوض کردم خیلی ویندوز لگ داره کنده قاطی کرده سنگین شده خاموش میشه دیگه روشن نمیشه یهو وسط کار میگه ززززززز.... اروره صفحه آبی میده و اگر من خاموشش کنم 2 روز طول میکشه بیاد بالا چون همش windows repair میکنه و هی رست میشه و روی صفحه ی اول گیر میکنه.هم ویندوز سون 32 و 64 رو امتحان کردم هم 8.اصلا عجیب شده نه توی کیس گرمه و نه چیزه دیگه.هاردم کند شده هی صدا میده. حتی هارد ps3 که اکسترنال هست هم اینجور شده یعنی وقطی هارد رو به ps3 وصل میکنم دقیقا 30 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه.خواهش میکنم راهنمایی کنید دیگه کلافه شدم.cpu intel dual core 1.8ram 2gighard 500vga 8600
    مادربردو خودتون عوض کردید ؟؟
    از کابل ساتای قفل دار استفاده کنید و چک کنید قشنگ متصل باشه از مادر برد هم جاشو عوض کنید.. کابل برق هارد هم چک کنی. با کابلی که مستقیم از پاور اومده بزنید یعنی با رابط یا تبدیل نباشه . یه لقی کوچولو هم نباید داشته باشه .
    اگه همیشه راحت روشن میشه و فقط تو ویندوز یا لود ویندوز اینجوری میشه به احتمال 99 مشکل فقط از هاده .

3. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

مادربردو خودتون عوض کردید ؟؟
    از کابل ساتای قفل دار استفاده کنید و چک کنید قشنگ متصل باشه از مادر برد هم جاشو عوض کنید.. کابل برق هارد هم چک کنی. با کابلی که مستقیم از پاور اومده بزنید یعنی با رابط یا تبدیل نباشه . یه لقی کوچولو هم نباید داشته باشه .
    اگه همیشه راحت روشن میشه و فقط تو ویندوز یا لود ویندوز اینجوری میشه به احتمال 99 مشکل فقط از هاده .
    سلام دمست عزیز تشکر از حرفات به چند نکته مهم پی بردم اول اینکه کابل هاردم قفل دار نیست و لقی نداره اما زیاد هم محکم نیست دوم اینکه نمیدونم به کابل برق پاور مستقیم وصل هست یا نه،خدا کنه مشکل این باشه چون راحت بوت میشه اما بقیه ماجرا دیگه داستان داره.خداکنه از ها د نباشه.مادربوردرو خودم درست عوض کردم کابل ساتا واسه هارد رو هم جابه جا کردم الان بعد ۲ روز هنگ بودن و کلیییییی windows repair تازه بالا اومده و خیلی نرمه.اما چند ساعت که باهاش کار نکنم یا رسا میشه و روی صفحه اول میمونه یا به قدری ویندوز کند میشه که ۲۰ مین طول میکشه مای کامپیوتر باز بشه و یا موس تکون بخوره

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دمست عزیز تشکر از حرفات به چند نکته مهم پی بردم اول اینکه کابل هاردم قفل دار نیست و لقی نداره اما زیاد هم محکم نیست دوم اینکه نمیدونم به کابل برق پاور مستقیم وصل هست یا نه،خدا کنه مشکل این باشه چون راحت بوت میشه اما بقیه ماجرا دیگه داستان داره.خداکنه از ها د نباشه.مادربوردرو خودم درست عوض کردم کابل ساتا واسه هارد رو هم جابه جا کردم الان بعد ۲ روز هنگ بودن و کلیییییی windows repair تازه بالا اومده و خیلی نرمه.اما چند ساعت که باهاش کار نکنم یا رسا میشه و روی صفحه اول میمونه یا به قدری ویندوز کند میشه که ۲۰ مین طول میکشه مای کامپیوتر باز بشه و یا موس تکون بخوره
    هرچی هست از هارده . چون اگه رمتونم مشکل داشت گاهی وقتا تا روشن میکردید ارور میداد (سه تا بوق ممتد)
    کابل برق خود هارد منظورمه . ببینید مستقیم از پاور اومده یا بینش رابطی یا تبدیلی داره . نباید بینش باشه(یعنی نباشه خیلی بهتره چون بعضی تبدیلا واقعا افتضاحه قشنگ خارهای داخلشون جابجا میشه ) .اونیکی مستقیم از پاور اومده بهش بزنید .
    ضمنا دوباره پارتیشن بندی کنید شاید ویروسی باشه .
    اگه درس نشد با اساتید مشکلتو در میون بزار .

و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by roya.rashidi; 02-08-2014 at 04:11.

6. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

البته دلیل نمیشه که همش از هارد باشه !

این قسمت که هارد ps3 هم همینجوری شده رو من متوجه نشدم !

اگر مرتب ویندوز به مشکل برمیخوره به احتمال زیاد از هارد هست ولی صفحه آبی مرگ یکی از دلایلش رم سیستم هست. شما بهتره مشخصات سیستمت رو هم بگی مثلا چند تا رم داری ؟

اگر منظورتون اینه که هارد اکسترنال هم که دارید اون هم کند شده احتمال داره سیستم تون ویروسی باشه و به خاطر اینکه اون هارد رو وصل کردید بهش اون هم ویروسی شده باشه. ببینید شما می تونید از هارد اکسترنال تون یکبار به عنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید اگر پورت ساتا داره و کلا فرمتش کنید و ویندوز روش نصب کنید ببینید اون هم همینطوریه یا نه اگر با اون مشکلی نبود که مشخص میشه مشکل از هارد هست.

موفق باشید

Sent from my Phone

8. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zinevand_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فقط مادربرد رو عوض کردید؟

10. این کاربر از zinevand_r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام

البته دلیل نمیشه که همش از هارد باشه !

این قسمت که هارد ps3 هم همینجوری شده رو من متوجه نشدم !

اگر مرتب ویندوز به مشکل برمیخوره به احتمال زیاد از هارد هست ولی صفحه آبی مرگ یکی از دلایلش رم سیستم هست. شما بهتره مشخصات سیستمت رو هم بگی مثلا چند تا رم داری ؟

اگر منظورتون اینه که هارد اکسترنال هم که دارید اون هم کند شده احتمال داره سیستم تون ویروسی باشه و به خاطر اینکه اون هارد رو وصل کردید بهش اون هم ویروسی شده باشه. ببینید شما می تونید از هارد اکسترنال تون یکبار به عنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید اگر پورت ساتا داره و کلا فرمتش کنید و ویندوز روش نصب کنید ببینید اون هم همینطوریه یا نه اگر با اون مشکلی نبود که مشخص میشه مشکل از هارد هست.

موفق باشید

Sent from my Phone
    سلام دوست عزیز.ویروس که فکر نمیکنم آخه nod32 فعال هست اما هارد اکسترنال ps3 هم کند شده خیلی بد شده واقعا نمیدونم مشکل از چیه اما هنوز کابل هارد رو چک نکردم .جالب اینجاس شب تا صبح روشن باشه وقتی که میخوام کار کنم خیلی هنگ میشه .یا بعد یه مدت خاموش میشه....فقط هم مادربورد رو عوض کردم تمتم قطعات هم سالم هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

فقط مادربرد رو عوض کردید؟
    بله دوست عزیز قبلا ایسوس بود بعد قسمت بایوسش مشکل پیدا کرد دادم تعمیر کار اونم زد سوزوندش بعد یه مادربورد گیگا همون مدل بهم داد از اون موقع سیستمم کند شد اما جدیدا خیلی سیستمم خیلی مشکل داره نمیدونم از کدوم قطعه هست.قبلا پاور صدا میداد که هر دو فن رو عوض کردمم الان خیلی بیصدا شده فقط میمونه هارد.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر امكانش هست يك عكس از قسمت Health برنامه HDtune بگذاريد تا بررسي شود آيا هارد ديسك مشكلي دارد يا خير .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_ebrahimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بيشتر اين صفحه ابي برميگرده به رم
    شايد ناسازگاره با مادربرد
    اگه دو ماژول رم داريد يدونشو برداريد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •