سلام
یکی از رفقا قصد خرید داره نظرش بیشتر رو سوناتا و آزراس .تو این رنج قیمت چه ماشینای مناسبی میشه پیدا کرد؟
در ضمن نظرتون در مورد خرید از منطقه ی آزاد چیه؟ درسته که افت قیمت ها خیلی زیاده؟
ممنون
سلام
یکی از رفقا قصد خرید داره نظرش بیشتر رو سوناتا و آزراس .تو این رنج قیمت چه ماشینای مناسبی میشه پیدا کرد؟
در ضمن نظرتون در مورد خرید از منطقه ی آزاد چیه؟ درسته که افت قیمت ها خیلی زیاده؟
ممنون
سلام رفیق.............از بین سونتا و هیوندایی ازرا بنظر من ازرا بهتره چون صندوق عقب بزرگتری داره...صدا نداره.......توی سرابالایی ها مثه سوناتا هی صدا نمیده.....چراغایه عقبش خیلی قشنگ ترن.....6 سیلندر هستش...البته مدل 2014 فکر کنم 4 سیلندر باشه.........
اگه نظر منو بخوای منطقه آزاد خوب نیست....بگم چرا ؟!؟ تو نصف قیمت(تقریبا) میدی که نشه از یه استان به استان دیگه سفر کرد؟!؟یا برای هر بار خارج شدن از محدوده باید بری اجازشو بگیری برگشو دریافت کنی و .........هزار تا چیز دیگه ولی اگه آزاد باشه هر جا بخوای میتونی بری....یه چیز دیگه هم هست........فروشش خیلی سخته افتضاح..هیش کی ازت نمیخره رو دستت باد میکنه.....در مورد افت قیمت ها میگن(اطمینان کال ندارم)که قیمت ماشینا قرار 4_5 ملیون پایین بیاد...ولی با این وضع گرونی من فکر نمیکنم.......
امیدوارم توضیحاتم براتون کافی باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)