تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک در رابطه با خرید ماشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض کمک در رابطه با خرید ماشین

سلام دوستان من ی پژو مدل ۹۰ ندارم متاسفانه ب جز سال اول سالی ۲ تا ۳ میلیون خرجش میکنم سال یبار باتری یبار واشرسرسیلندر کلا فک کنم ماشین های داخل اشغالند حالا تصمیم گرفتم بفروشم یه ماشینی چینی j5 از شرکت جک بخرم البته باید ۲۰ تومن وام بگیرم ولی از یطرف چون احساس میکنم ماشینم شاید دیگه تواین یسال خرج نداشته باشه و حیفم میاد بفروشم و از یطرف هرکسی برای ماشینهای چینی ی حرفی میزنه بنظر شما چیکار کنم کلا توش موندم!؟!؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من ی پژو مدل ۹۰ ندارم متاسفانه ب جز سال اول سالی ۲ تا ۳ میلیون خرجش میکنم سال یبار باتری یبار واشرسرسیلندر کلا فک کنم ماشین های داخل اشغالند حالا تصمیم گرفتم بفروشم یه ماشینی چینی j5 از شرکت جک بخرم البته باید ۲۰ تومن وام بگیرم ولی از یطرف چون احساس میکنم ماشینم شاید دیگه تواین یسال خرج نداشته باشه و حیفم میاد بفروشم و از یطرف هرکسی برای ماشینهای چینی ی حرفی میزنه بنظر شما چیکار کنم کلا توش موندم!؟!؟

شانس شما اینگونه بوده که خودروتان مشکل دار از آب دراومده ، کلا خودروی ایرانی شانسی هستن ، ممکنه یه 405 جوری از آب دربیاد که اندازه تویوتا بدون مشکل کار بده ممکن هم هست از همون روز اول مشکل داشته باشه . درمورد خودروی چینی هیچ نظری ندارم چون تجربه نداشتم .
    به نظرم بفروشید یک 405 اس ال ایکس خریداری کنید انشالله که مشکل نداشته باشد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خودروی چینی انصافا خیلی بهتر از تولیدات افتضاح به ظاهر وطنیه .

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

جک جی 5 خودروی خوبی از کار دراومده مخصوصا مدل اتوماتیکش

اما خودروی چینی افت قیمت زیادی داره و به علاوه بازار دست دوم کم رونقتری نسبت به داخلی ها داره
    فعلا با خودروی خودتون بسازید بهتره

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •