تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: لينوكس بازا كمك

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض لينوكس بازا كمك

سلام

من چند تا سوال در رابطه با لینوکس داشتم . چون میخواهم لینوکس تازه شروع کنم به یاد گیریش

1-نصب لینوکس چطوری است 2-ایا با پارتیشن ماژیک باید قسمتی از هارد جدا شود و به فرمت خاصی تبدیل شود 3-

ایا نصب ان مثل ویندوز xp آسان است 4-معمولا نسخه های آن با هم چه فرقی دارند5-یاد گیری آن چقدر طول میکشد

6- من دو ویندوز xpو98 دارم که 30 ثانیه در هنگام بوت دو ویندوز در اول کامپیوتر به من مهلت انتخاب میدهد ایا با

نصب لینوکس ان هم به این منو بوت اضافه میشود یا برای بوت لینوکس باید دیسکت بوت داشته باشم 7- ایا نرم

افزارهایی که روی لینوکس نصب مشود با ویندوز فرق دارد مثل انتی ویروس –قفل شکن و .– فایر وال8- ايا برا پاك

كردن ان به ويندوز اسيب وارد نميشود

با تشكرررررر

در آغاز فعالیت uni.tux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1.تا چه لینوکسی باشه! ( ولی به نظر من برای مبتدی هایی که به ویندوز واردن کار سختی نیست).
    2.منظورت -پارتیشن مجیک- بود دیگه بله شما باید با همین برنامه هاردتون رو تقسیم کنید و برای ویندوز فرمت مخصوص خودش و برای لینوکس فرمت مخصوص ex2 و یا ex3 رو بذارید! و البته اگر بخواهید فقط یه لینوکس داشته باشین بهتر از طریق خود لینوکس کل هارد رو پاک کنید و با یه پارتیشن swap و پارتیشن اصلی ex3 بذارید.
    3. تقرییا ( ولی چون تا حالا کار نکردی برات سخت به نظر می یادش!.
    4.از نظر امنیت و از نظر زیبایی و از نظر گرافیکی و برنامه نویسی برای هم فرق دارن ( ولی من سه لینوکس به شما توصیه می کنم:
    1. سوزه 2. فدورا 3. یوبانتا) برای توضیحات بیشتر و آموزشش و سوالات مداوم می تونی از سایت تکنوتاکس استفاده کنی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5.یادگیریش : اگر مشتاق باشی و همه چیزت رو لینوکس بدونی در حد یه سال کلش رو یادگرفتی!
    6.بستگی داره به نوع لینوکست : اگر اینایی که من بهت گفتم ریختی می ره تو بوت لینوکس و تو باید سیستم عاملت رو در 3 ثانیه تعیین کنی!
    7. بله تمام برنامه هایی که در لینوکس نصب می شوند با برنامه های ویندوز متمایز هستند! (البته به نظر من لینوکس نیازی به فایر وال و آنتی ویروس خاصی نداره ! چون تمام هکر ها و یا ویروس ساز ها ویروس های خود رو برای سیستم عامل ویندوز می سازن!)
    8. نه هیچ آسیبی بهت نمی رسه! نه به تو و نه به ویندوزت و لی سعی کن از یه سیستم عامل ویندوز استفاده کنی نه از دوتا!
    فقط win xp و با لینوکس خودت رو نصب کن!

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002
    سلام

من چند تا سوال در رابطه با لینوکس داشتم . چون میخواهم لینوکس تازه شروع کنم به یاد گیریش

1-نصب لینوکس چطوری است 2-ایا با پارتیشن ماژیک باید قسمتی از هارد جدا شود و به فرمت خاصی تبدیل شود 3-

ایا نصب ان مثل ویندوز xp آسان است 4-معمولا نسخه های آن با هم چه فرقی دارند5-یاد گیری آن چقدر طول میکشد

6- من دو ویندوز xpو98 دارم که 30 ثانیه در هنگام بوت دو ویندوز در اول کامپیوتر به من مهلت انتخاب میدهد ایا با

نصب لینوکس ان هم به این منو بوت اضافه میشود یا برای بوت لینوکس باید دیسکت بوت داشته باشم 7- ایا نرم

افزارهایی که روی لینوکس نصب مشود با ویندوز فرق دارد مثل انتی ویروس –قفل شکن و .– فایر وال8- ايا برا پاك

كردن ان به ويندوز اسيب وارد نميشود

با تشكرررررر
    سلام
    نحوه ورود شما به دنیای لینوکس خیلی مهمه برای اینکه هر اتفاق ناخوشایندی ( فرمت کردن کل هارد) میتونه در ذهن شما بمونه
    اصلا و خواهشا و لطفا برای نصب لینوکس عجله نکنید
    برای داشتن لینوکس هم میتونید بدون نصب بر روی هارد اونو داشته باشید
    شما کافیه از دیسک زنده یا Live CD استفاده کنید کاربرد دیسک زنده در لینوکس در حد یک معجزه است چرا ؟
    بخاطر اینکه کافیه شما یک دیسک زنده از توزیعهای ( ویرایش ) لینوکس رو تهیه کنید
    سپس CD رو داخل CD-Rom میذارید و کامپیوتر از روی CD بوت کنید نه از روی هارد دیسک و پس از ۲ دقیقه شما دارای یک کامپیوتر با سیستم عامل GNU/LINUX هستید
    برای شروع بهتره با دیسک زنده ناپیکس (knoppix) و یا پارسیکس (Parsix) آغاز کنید
    برای تهیه میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
    در ضمن میتونید در این زمینه این انجمن رو جستجو کنید
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط uni.tux
    لبته به نظر من لینوکس نیازی به فایر وال و آنتی ویروس خاصی نداره
    هر کامپیوتری که به هر شبکه‌ای با هر سیستم عاملی که متصل میشه احتیاج به فایروال داره چون فایروال صحت packt و port هارو چک میکنه پس حضور فایروال 100٪ لازمه ولی آنتی ویروس احتیاجی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی .
    در مورد اینکه نصب لینوکس چطوری هست باید بگم خیلی ساده و مثل بقیه سیستم عامل ها . فقط یک تفاوت عمده داره اونم اینکه نرم افزارها رو در موقع نصب هم می تونی انتخاب کنی تا نصب بشن . البته این یک حرفه احمقانه در مورد نصب لینوکس بود که فقط جوابی برای تازه کارها می تونه باشه.
    2- فایل سیستم های لینوکس با ویندوز تفاوت دارند بنابر این باید قسمتی از هاردیسک و جدا از پارتیشن های ویندوز باشد . بیشتر اخرین پارتیشن را انتخاب می کنند.
    3- من خودم جنتو کار می کنم .. اما اولین باری که با لینوکس اشنا شدم نام نرم افزارها برام عجیب بود و از طرفی نصبش هم برام طاقت فرسا ولی الان یادم نیست ویندوز چیه . بیشتر سی دی های اول لینوکس دیسک
    4- شالوده همه لینوکس ها یک چیز است . تفاوت عمده انها در نوع کاربران انها است .
    5-یادگیری لینوکس بسیار اسان است البته در حد کسی که بخواهد کارهای روزانه انجام دهد . من الان خودم دارم کتابی در مورد لینوکس و یک کتاب در مورد خط فرمان تر جمه می کنم که کتاب اولی مخصوص تازه کارها است و به زودی بر روی سایتم قرار می دم . به نظر من شما می تونید لینوکس را در دو هفته روزی یک ساعت تمرین یاد بگیرید تا در حد قابل قبولی باشد.
    6- ما در لینوکس نرم افزارهایی داریم که به انها بوت لودر می گیم که هم ویندوز و هم لینوکس رو شناسایی می کنه و 30 ثانیه هم به شما وقت می ده تا انتخاب کنید . تازه خیلی هم ر و شکلش خوشکلتره . بیشتر سی دی های اول لینوکس دیسک بوت هستند.
    نرم افزارهای لینوکس با ویندوز تفاوت دارند . البته بعضی از نرم افزارها که تعدادشون هم کم نیست هم تو لینوکس میشه استفاده کرد هم تو ویندوز البته یکم تفاوت داره.
    نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad1987
    من خودم جنتو کار می کنم
    یک خبر خوب برای این دوست جنتو کار عزیز که دیروز نسخه نهایی Gentoo Linux 2006.1 منتشر شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

منمنون از راهنمايي شما دوستان عزيز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •