تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: ال جی 42LA86000 یا سامسونگ 40F7770

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض ال جی 42LA86000 یا سامسونگ 40F7770

سلام دوستان.
    بنده برای خرید تلویزیون و انتخاب بین ال جی 42LA86000 و سامسونگ 40F7770 احتیاج به کمی راهنمایی از جانب شما بزرگواران دارم.
    لطفاً پیشنهاد خود را با ذکر دلیل و بیان مزایا و معایب هر کدام از این دو مدل مطرح کنید.

پیشاپیش ممنونم از توجه شما عزیزان.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دریغ از یک راهنمایی.
    بسیار ممنونم.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

f7770 انتخاب مناسبی هست

4. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

6. این کاربر از snowwolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به حرفهای دیگران و حتی سایتهای بررسی تلویزیون اصلاً توجه نکن خودت برو تصویرشونو ببین و از روی سلیقه خودت تصمیم بگیر ، منم بین مدل 8880 سامسونگ و la86000 ال جی مونده بودم تا اینکه رفتم تصویر هر دو تاشونو دیدم و از کیفیت تصویر و رنگ ال جی بیشتر خوشم اومد ، مشکل مالی هم نداشتم پول خرید هر دو تا شونم داشتم ولی سلیقه ها متفاوته حالا هرچقدر که بگن 8880 سامسونگ بهترین کنتراست رو داره از نظر من مهم نیست چون من رو چیزی که با چشم خودم دیدم تصمیم گرفتم و از انتخابم کاملاً راضی هستم.در ضمن من با یه فلش و تست تصویر رو هر دو تا مدل به این نتیجه رسیدم و چیزی که تو 8880 نبود( البته شایدم فروشنده اش نمیتونست اجراش کنه) این بود که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکرد.
    Last edited by huntouchable; 29-08-2014 at 10:01.

8. 2 کاربر از huntouchable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به حرفهای دیگران و حتی سایتهای بررسی تلویزیون اصلاً توجه نکن خودت برو تصویرشونو ببین و از روی سلیقه خودت تصمیم بگیر ، منم بین مدل 8880 سامسونگ و la86000 ال جی مونده بودم تا اینکه رفتم تصویر هر دو تاشونو دیدم و از کیفیت تصویر و رنگ ال جی بیشتر خوشم اومد ، مشکل مالی هم نداشتم پول خرید هر دو تا شونم داشتم ولی سلیقه ها متفاوته حالا هرچقدر که بگن 8880 سامسونگ بهترین کنتراست رو داره از نظر من مهم نیست چون من رو چیزی که با چشم خودم دیدم تصمیم گرفتم و از انتخابم کاملاً راضی هستم.در ضمن من با یه فلش و تست تصویر رو هر دو تا مدل به این نتیجه رسیدم و چیزی که تو 8880 نبود( البته شایدم فروشنده اش نمیتونست اجراش کنه) این بود که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکرد.
    دوست من , سامسونگ در میان رقبا , عطیم ترین پشتیبانی از فرمت های تصویری و زیرنویس رو داره , من این TV رو دارم و از هر نوع فرمت زیرنویس توسط بخش در فلش پشتیبانی می کنه.
    دوست من درک از کیفیت تصویر مهم هست.

10. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    در مورد درک از تصویر باید بگم که برداشت مختلف از یک تصویر بستگی به دید افراد داره شاید شما تصویر شارپ تر رو دوست داشته باشید و من تصویر مات تر یا بالعکس مهم اینه که خود شما با چه تصویری بیشتر ارتباط برقرار میکنی و بیشتر به دلت میچسبه, در مورد پشتیبانی از زیرنویس من چون 8880 رو نداشتم نمیتونم نظر بدم اما تو دو تا نمایندگی فروشنده ها نتونستن زیر نویس رو اجرا کنن وگزینه زیر نویس فارسی تو انتخابها نبود بازم میگم نوع تصویر سلیقه ای هست و اعداد و ارقام حرفه ای بدرد خیلی از یوزرهای معمولی نمیخوره

12. این کاربر از huntouchable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همگي من خودم جديدا ال اي دي گرفتم . قبلا سامسونگ رو خيلي قبول داشتم ولي با چند ساعت وقت گذاشتن در جمهوري ال جي رو انتخاب کردم.
    سوني خوبه ولي قيمت اون نسبت به مدلهاي مشابه ال جي سامسونگ خيلي بالاتره ( تقريبا 1/5 برابر)
    بين سامسونگ و ال جي هم بايد گفت قيمت ال جي يه مقدار پايين تره ( جزعي) . ال جي امکانات فوق العاده اي داره که شما وقتي تازه ازش استفاده ميکنيد ميفهميد. مثل ايجاد شبکه خانگي با تمام گوشي ها و تبلت ها توي خونه . تبديل موبايل يا تبلت به ريموت ال اي دي . انتقال تصوير و صدا از ال اي دي به گوشي يا تبلت و خاموش کردن صفحه ال اي دي . ريموت مجيک ال جي فوق العاده است حساس به کوچک ترين حرکت دست جهت جابجايي موس روي صفحه که با امواج راديويي کار ميکنه نه نور مادون قرمز. ارسال فيلم و تصوير از گوشي يا تبلت روي ال اي دي از طريق همون شبکه خانگي ايجاد شده. نصب موس بي سيم معمولي لپ تاب به عنوان کنترل تلويزيون. داشتن يه ساب کوچک بشت تلويزيون که صداي تلويزيون از نازک بودن و تيز بودن درمياره و شايد کارايي هاي ديگه که من هنوز بهشون پي نبردم. البته نميگم سامسونگ هم شايد تعدادي از اين قابليت ها رو داشته باشه امتحان نکردم.
    و در آخر بزرگترين چيزي ال جي رو سرتر از سامسونگ ميکنه 3D هستش . تري دي ال جي فوق العاده است . خروج تصوير از صفحه رو کاملا حس ميکني طوري که ميخواي بادست تصوير رو بگيري در صورتي که توي سامسونگ بيشتر بايد تصور کني که تصوير خارج ميشه. عينک هاي ال جي خيلي ساده و سبکه و بدون باطري و شما ميتونيد اون رو از روي عينک طبي هم به چشمتون بزنيد. اما عينکهاي سامسونگ باطري ميخوره و هنگام ديدن يه پرش سريع رو ايجاد ميکنه که بعد 5 الي 10 دقيقه سردرد ايجاد ميکنه. نه از روي عينک طبي ميشه زد نه زير عينک. و اينکه واقعا خروج تصوير از صفحه واقعي نيست نميدونم چطور بگم بيشتر بايد تصور کرد که تصوير سه بعديه ..... اما خب از حق نگذريم توي تصوير دو بعدي و معمولي سامسونگ کيفيته خوبي داره . نه اينکه ال جي بد باشه . شايد وقتي دو تا تلويزيون کنار هم بذاري متوجه بشي و اونم بخاطر اينه که سياهي هاي تصوير سامسونگ مشکي تره . قابل تشخيص فقط در مقايسه کنار هم
    اونايي که بيشتر دوست دارن از 3D لذت ببرن فقط فقط ال جي . حتي بهتر از سوني . اين بود تجربيات من ..

14. 3 کاربر از peyrovi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بسیار ممنونم از همه شما دوستان عزیز که وقت گذاشتید و با راهنمایی های ارزشمندتون بنده رو تو خرید تلویزیون یاری کردید.
    من LG 42LA86000 خریدم و از انتخابم هم کاملاً راضیم و در جواب دوست عزیزم peyrovi گرامی هم باید عرض کنم، همانطور که شما فرمودید تجربه 3D با پسیو LG بسیار لذت بخش بود.

16. این کاربر از Arsham.room بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بسیار ممنونم از همه شما دوستان عزیز که وقت گذاشتید و با راهنمایی های ارزشمندتون بنده رو تو خرید تلویزیون یاری کردید.
    من LG 42LA86000 خریدم و از انتخابم هم کاملاً راضیم و در جواب دوست عزیزم peyrovi گرامی هم باید عرض کنم، همانطور که شما فرمودید تجربه 3D با پسیو LG بسیار لذت بخش بود.
    مبارکه دوست عزیز
    انتخاب عالیه هستش
    قیمتشو چند گرفتی؟
    راستی کنسول.بازی.داری؟

18. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •