میخوام بدونم با قطعات تو ایران بهترین سیستمی که میشه بست(بیشتر واسه گیم) چیه و چقد باید هزینه کرد؟!
از اونجایی که قراره top باشه بودجه ای هم نیست.![]()
میخوام بدونم با قطعات تو ایران بهترین سیستمی که میشه بست(بیشتر واسه گیم) چیه و چقد باید هزینه کرد؟!
از اونجایی که قراره top باشه بودجه ای هم نیست.![]()
درود
پردازنده اخرین مدل که core i 7
رم تا 16 هست ولی فکر کنم ایران 12 باشه ..>!
کارت گرافیکم هرچقدر بودجه بالاتر باشه هستش چون فکر کنم میشه سفارشی هم وارد کرد ...!
اینا از مهمترین قطعات هستند
باز نظر دوستان دیگه رو نگا کن
موفق باشی
منظورم این بود که قطعات دقیقا چیا میتونن باشن با برند و مدل.
MB : Gigabyte Z97X-Gaming G1
CPU : Intel Core i7 4770K
VGA : GTX 690 4 Way Sli
Ram : Gskill Sniper Gaming 2400 4x8GB
Monitor : 3xASUS VG278HE
به نظرم از اين قويتر نشه سيستم بست براي game! البته رم رو فكر كنم از اين بهتر هم باشه!!!
نظرتون درباره gtx 780 ti و مادربرد asus rampage iv black edition و پردازنده i7 4960x چیه؟!
فکر میکنم این گرافیک لپتاپ باشه!!!![]()
GTX 690 تو Game هنوز كه هنوزه حرف اول رو ميزنه البته 7990 از اون قويتره ولي نويزش زياده و دماش هم خيلي بالا ميره! 4960x هم كه سوكتش LGA 2011 هستش و من تو اين سوكت راستيتش مادربورد gaming نديدم! rampage iv هم مخصوص اوركلاك هست فكر كنم!
درود
آآآ بله حق با شماست من فکر میکردماین گرافیک واسه پی سی هم اومده
ممنون :x
ببخشید اینا چیه؟
نظر کارشناسی هستند؟
مثلا این پایینی یعنی چی:
رم تا 16 هست ولی فکر کنم ایران 12 باشه ..>!
یعنی بیشتر از رم 12 تو ایران پیدا نمیشه؟ یا بیشتر از 16 گیگ رو سیستم ها ساپورت نمیکنن؟
عزیز برو روی 64 گیگ، حالا براحتی میشه با قطعات داخل بازار ایران، سیستم با 64 گیگ رم بست!
یا معنی این جمله:
کارت گرافیکم هرچقدر بودجه بالاتر باشه هستش چون فکر کنم میشه سفارشی هم وارد کرد ...!
چون همین حالاشم گرافیکی مثل GTX TITAN Black Edition 6GB GDDR5 با گارانتی رسمی در بازار موجوده!(قیمتشم 4 تا 4.5 میلیونه)
و اینکه 850m هم باشه، اصلا 850 معمولی هم باشه، پیش این گرافیک ها بیشتر مثل شوخی هست!
اگه بخوای مقایسه کنی اگه GTX TITAN Black یک ناو هواپیمابر اتمی باشه، 850 از این قایق پارویی ها هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)