تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چه نوع هاردی واسه آرشیو خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

14 چه نوع هاردی واسه آرشیو خوبه

سلام دوستان
    من حجم فیلم هام داره میره بالا میخوام بدونم واسه ذخیره سازی اونها توی یک هارد برای آرشیو
    که یک دفعه پس فردا هارده نسوزه چه نوع هاردی خوبه
    برام فرقی نمیکنه که هارد اکسترنال رومیزی باشه یا هاردی باشه که خوب قابلیت جابه جایی داشته باشه یا همون پرتابل باشه
    ممنون میشم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند

2. این کاربر از oohaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dark_boy99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

دوست عزیز هارد قبلیت چن گیگ بوده ؟
    ساتا یا آی دی ای؟
    مگه چقد فیلم داری که میخوای آرشیو کنی؟
    در چ حده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هارد قبلی اکسترنالم adata بود مدلش الان توی ذهنم نیست 750 گیگ بود که سوخت همه فیلم های توشم رفتن :(
    الان چیزی در حدود یک ترابایت دیگه از دو ترابایت فیلمی که داشتم رو دارم میخوام به یک جای امن منتقل بشن
    بعد از از دست دان این 750 گیگ و سوختن یک هارد اینترنال 320 گیگ قدیمیم که ازش برای ذخیره سازی فیلم استفاده کرده بودم میخوام یک جای امن براشون فراهم کنم
    و البته چون میخوام فیلمام رو دوباره جمع کنم دیگه نمیخوام این بلا سرم بیاد

داره خودمونی میشه dark_boy99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

• Western Digital 3TB Sata

• برند :WD
    • قیمت : 3,570,000 ریال
    • گارانتی 1 ساله
    • موجودی انبار : موجود
    • توضیحات :Internal

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

WD Caviar Green مخصوص Storage هستن... هر ظرفیتی که خواستید بگیرید.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من حجم فیلم هام داره میره بالا میخوام بدونم واسه ذخیره سازی اونها توی یک هارد برای آرشیو
    که یک دفعه پس فردا هارده نسوزه چه نوع هاردی خوبه
    برام فرقی نمیکنه که هارد اکسترنال رومیزی باشه یا هاردی باشه که خوب قابلیت جابه جایی داشته باشه یا همون پرتابل باشه
    ممنون میشم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند
    سلام دوست عزیز
    من هارد قبلی اکسترنالم adata بود مدلش الان توی ذهنم نیست 750 گیگ بود که سوخت همه فیلم های توشم رفتن :(
    الان چیزی در حدود یک ترابایت دیگه از دو ترابایت فیلمی که داشتم رو دارم میخوام به یک جای امن منتقل بشن
    بعد از از دست دان این 750 گیگ و سوختن یک هارد اینترنال 320 گیگ قدیمیم که ازش برای ذخیره سازی فیلم استفاده کرده بودم میخوام یک جای امن براشون فراهم کنم
    و البته چون میخوام فیلمام رو دوباره جمع کنم دیگه نمیخوام این بلا سرم بیاد
    سلام .

هر مدل هارد دیسکی که معرفی شود ، بازهم احتمال خرابی وجود دارد . اگر نگران از دست دادن اطلاعات هستید (که با توجه به ماهیت هارد دیسکها ، این نگرانی کاملاً منطقی هست) توصیه میکنم از اطلاعات حداقل دو کپی بر روی هارد دیسکهای جداگانه داشته باشید و یا اینکه میتونید از DAS یا NASـهایی استفاده کنید که قابلیت Data Redundancy دارند (قیمت بالایی هم دارند) .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

WD Caviar Green مخصوص Storage هستن... هر ظرفیتی که خواستید بگیرید.

یه سوال
    آیا Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB بهتر از این وسترن گرین هست؟ البته برای این منظور (آرشیو)

سرعت کدومش بیشتره.
    ؟

10. این کاربر از platinum64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

وقتی برای آرشیو میگید، خیلی سرعت مهم نیست.
    سرعت و Access Time برای استفاده ی سیستم عامل ها و یا بازی و نرم افزارهاس.
    آرشیوها برای نگهداری دیتا هستن، یعنی مثلا شما 1 ترا فیلم رو روی هارد میریزید و نگهداری میکنید و گاها هم کم و اضافه میکنید فیلم ها رو.

شما باید ببینید توی اون هارد اکسترنال چه هاردی استفاده شده، وسترن توی هاردهای خارجیش NAS و Desktop از سبز و قرمز استفاده میکنه فکر کنم. بیشتر سبز البته.
    من الان دو تا هارد WD My Book Live 2TB دارم که به سوییچ 1گیگابیت وصل کردم، توی شبکه سرعتشون به 70مگ بر ثانیه هم میرسه که مناسبه برای من.

البته هاردهای Desktop USB3 هم باید سرعت بالاتری بدن. که اون سرعت رو هم واسط USB و هم هارد تعیین میکنن... یعنی هر دو میتونن محدود کننده باشن.

12. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

وقتی برای آرشیو میگید، خیلی سرعت مهم نیست.
    سرعت و Access Time برای استفاده ی سیستم عامل ها و یا بازی و نرم افزارهاس.
    آرشیوها برای نگهداری دیتا هستن، یعنی مثلا شما 1 ترا فیلم رو روی هارد میریزید و نگهداری میکنید و گاها هم کم و اضافه میکنید فیلم ها رو.

شما باید ببینید توی اون هارد اکسترنال چه هاردی استفاده شده، وسترن توی هاردهای خارجیش NAS و Desktop از سبز و قرمز استفاده میکنه فکر کنم. بیشتر سبز البته.
    من الان دو تا هارد WD My Book Live 2TB دارم که به سوییچ 1گیگابیت وصل کردم، توی شبکه سرعتشون به 70مگ بر ثانیه هم میرسه که مناسبه برای من.

البته هاردهای Desktop USB3 هم باید سرعت بالاتری بدن. که اون سرعت رو هم واسط USB و هم هارد تعیین میکنن... یعنی هر دو میتونن محدود کننده باشن.
    بجز برای حالت آرشیو چی کدوم سرعتش بیشتره ؟

میدونید دیگه میشه اون هارد پرتابل را هم به سیستم وصل کرد برای همین پرسیدم البته این دو تا را باهم مقایسه کنید وگرنه هیچ کدومش برای نصب ویندوز خوب نیست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    آیا Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB بهتر از این وسترن گرین هست؟ البته برای این منظور (آرشیو)

سرعت کدومش بیشتره.
    ؟
    اين مدل پرتابل هست و اكثر هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار كشور 5400rpm هستند و خصوصيات فني برجسته اي هم ندارند كه از لحاظ پرفورمنس (Access Time/IOPS و يا Sequential Transfer rate) متمايز از ديگران باشد.

تا اونجائي كه ميدونم در هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل WD ، در حجمهاي كمتر از 1TB بر اساس WD Blue و حجمهاي بيشتر از اين بر اساس WD Green ساخته ميشوند .

بجز برای حالت آرشیو چی کدوم سرعتش بیشتره ؟

میدونید دیگه میشه اون هارد پرتابل را هم به سیستم وصل کرد برای همین پرسیدم البته این دو تا را باهم مقایسه کنید وگرنه هیچ کدومش برای نصب ویندوز خوب نیست
    اگر پرفورمنس بهتري ميخواهيد ميتونيد از انواع دسكتاپي Backup plus انتخاب كنيد كه از هارد ديسكهاي 7200rpm (به استثناي مدلهاي چهار و احتمالاً پنج ترابايت) استفاده شده كه البته حداقل حجم مدلهاي Backup plus دوترابايت هست مگر اينكه مدلهاي Expansion را بخريد

ضمناً مدلهاي جديد Backup plus برخلاف مدلهاي پيشين USM نيستند و نميتوان از طريق SATA به سيستم متصل كرد مگر اينكه باكس آنرا باز كنيد كه گارانتي آن باطل ميشود .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •