تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: هارد اکسترنال wd که پیغام initiallize میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض هارد اکسترنال wd که پیغام initiallize میده

سلام
    من هارد اکسترنالم دچار مشکل شده...
    hdd external wd 1tb
    هارد از دستم افتاد و الان که وصل میکنم usb icon رو نشون میده ولی در my compyter هارد نمیاد و در قسمت device manager هم هارد رو unalllocated میزنه و پیغام initiallize رو میده...اطلاعات هارد برام خیلی خیلی مهمه...اصلا همه اطلاعاتم رو هاردم بود...و تقریبا هم پر هست و نمیتونم بدم بیرون برای recovery لطف میکنید راهنماییم کنید مرحله به مرحله که چه کنم؟
    لطفا کسی که تجربه داره راهنماییم کنه خیلی اطلاعاتم شخصی و مهمه
    Last edited by valiasl; 29-07-2014 at 18:18.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من هارد اکسترنالم دچار مشکل شده...
    hdd external wd 1tb
    هارد از دستم افتاد و الان که وصل میکنم usb icon رو نشون میده ولی در my compyter هارد نمیاد و در قسمت device manager هم هارد رو unalllocated میزنه و پیغام initiallize رو میده...اطلاعات هارد برام خیلی خیلی مهمه...اصلا همه اطلاعاتم رو هاردم بود...و تقریبا هم پر هست و نمیتونم بدم بیرون برای recovery لطف میکنید راهنماییم کنید مرحله به مرحله که چه کنم؟
    لطفا کسی که تجربه داره راهنماییم کنه خیلی اطلاعاتم شخصی و مهمه
    اگه هارد باید initialized بشه و اطلاعات مهم دارید به نظر من بهترین کار اینه که هارد رو ببرید بیرون برای ریکاوری اگه هارد رو initialized کنید احتمال اینکه در ریکاوری به مشکل بخورید هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون ا زپاسخ
    من هارد رو دادم بیرون ولی پرسیدم با توجه به اینکه گارانتی داره آیا بازش میکنن گفتن نه ..!
    پرسیدم پس نرم افزاری برمیگردونین اطلاعات رو چون این کار رو خودم بلدم...گفتن " خیر سخت افزاری" !!! مگه میشه هارد باز نشه ولی سخت افزاری برگرده اطلاعات؟ گمونم الکی گفت چونکه گفت تا 48 ساعت دیگه معلوم میشه image میگیره از اطلاعاتتون یا خیر!!!!؟
    آیا به نظرتون این روش سختافزاریه یا الکی سرمُ شیره مالید چون هارد صدای " لق لق" نمیداد...میدونین که منظورم چیه؟
    و با نرم افزار easeus هم میشناختش ولی من ترسیدم وسط کار crash کنه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ا زپاسخ
    من هارد رو دادم بیرون ولی پرسیدم با توجه به اینکه گارانتی داره آیا بازش میکنن گفتن نه ..!
    پرسیدم پس نرم افزاری برمیگردونین اطلاعات رو چون این کار رو خودم بلدم...گفتن " خیر سخت افزاری" !!! مگه میشه هارد باز نشه ولی سخت افزاری برگرده اطلاعات؟ گمونم الکی گفت چونکه گفت تا 48 ساعت دیگه معلوم میشه image میگیره از اطلاعاتتون یا خیر!!!!؟
    آیا به نظرتون این روش سختافزاریه یا الکی سرمُ شیره مالید چون هارد صدای " لق لق" نمیداد...میدونین که منظورم چیه؟
    و با نرم افزار easeus هم میشناختش ولی من ترسیدم وسط کار crash کنه
    دقت كنيد كه شما به هارد ديسك ضربه زديد (رها شدن از دست و سقوط آن) و احتمالاً دچار آسيب سخت افزاري شده (بايد بررسي بشود نه فقط از روي صدا) . آيا بهشون گفتيد كه هارد ديسك از دستتان افتاده ؟ اگر به مركز معتبري فرستاديد (كه تعداد آن در ايران انگشت شمار هست) و اگر اطلاعات براي شما مهم هست (در حدي كه هزينه هاي آن چندان اهميتي نداشته باشد) درباره چگونگي بازيابي اطلاعات و يا تعميرات احتمالي سوالي نپرسيد كه مطمئناً جواب نميدهند.

مگه میشه هارد باز نشه ولی سخت افزاری برگرده اطلاعات؟
    بله ، با استفاده از تجهیزات خاص (مثلاً PC-3000 for Windows UDMA) و نرم افزارهای مرتبط به آن سخت افزار (مثلاً Data Extractor UDMA) بطور حرفه ای میتوانند دیتاها را ریکاوری کنند .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنونم
    هارد رو بردم سازگار ولی گفت امیدی نیست :( نمیدونم چیکار کنم
    میشه مراکز معتبر بازیابی که میشناسین بهم معرفی کنین
    ضمنا هارد ضربه سنگین نخورده از روی تخت افتاد روی زمین...اصن اونقدر محکم نبود . حتی هیچ نشونی نداره نمیدونم چرا اینقدر الکی پریده اطلاعات :(
    توروخد ااگه جایی میشناسین معرفی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •