تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: کدوم یک از این مدل ها رو la7400 یا la8600 یا f6850 یا f7770 بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

14 کدوم یک از این مدل ها رو la7400 یا la8600 یا f6850 یا f7770 بگیرم

حدود یه ماهه دارم تحقیق میکنم برای خرید یه ال ای دی 47 اینچ به نظرتون از مدل های بالا کدوم رو بگیرم این سوال ها رو هم جواب بدید 1. کدوم کیفیت بهتری دارند 2.نسبت به قیمت کدوم بهترن

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

قطعا به شما F7770 پیشنهاد میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یعنی f7770 با قیمت 4100000 از la8600 هم بهتره که حدود 5 میلیونه ؟ من هر جا پست شما رو دیدم داری از سامسونگ حمایت میکنی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

la8600 در دو فاکتور بسیار مهم کنتراست و طبیعتا عمق رنگ سیاه حتی عملکردی در حد f6850 هم نداره. علاوه برا این la8600 نشت نور فاحشی داره و اصلا صفحه یکدستی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سه بعدی f7770 چطوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تو همه پست ها تو از سامسونگ حمایت میکنی .چرا؟ لطفا بدون تعصب به برند نظر بده

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حدود یه ماهه دارم تحقیق میکنم برای خرید یه ال ای دی 47 اینچ به نظرتون از مدل های بالا کدوم رو بگیرم این سوال ها رو هم جواب بدید 1. کدوم کیفیت بهتری دارند 2.نسبت به قیمت کدوم بهترن
    اول از همه بگم که از نظر کیفیت تصویر F7770 کیفیت بهتری هم در تصاویر دوبعدی و هم در سه بعدی (که البته به هیچ کاری نمیاد) داره.
    اما این رو در نظر بگیرید که در استفاده روزمره و تماشای شبکه های ما*هوا*ره (چه شبکه های SD و چه شبکه های Full HD) هر چهار مدلی که گفتید عالی هستن و اصلا تفاوت چشمگیری ندارن. بخصوص اگر ----- مناسبی داشته باشید. تفاوت واقعی تصویر این تلویزیون ها زمان پخش دیسک بلوری معلوم میشه که اون هم خیلی زیاد نیست.
    بنابراین با این حرفها عامل اصلی قیمت هست که مشخص میکنه هر مدل چقدر ارزش خرید داره. بنظر من اولویت به این شکله
    1) 46F6850
    کمترین قیمت رو در این میان داره و از نظر کیفیت تصویر هیچ چیزی از دو مدل LG کمتر نداره که هیچ، کمی بهتر هم هست. ضمن اینکه تجربه 3D که مطمئنا تجربه کوتاه مدتی خواهد بود (چون خیلی چیز بیخودیه و فقط چند روز اول جذابه)، در تکنولوژی Active سامسونگ کمی لذت بخش تره و تصاویر سه بعدی سامسونگ بهتر هستن.

2) 47LA8600
    طراحی عالی ای داره و واقعا زیباست. تصاویر دوبعدی تقریبا بدون هیچ ایرادی پخش میشه و قیمتش هم حدود 600-700 تومن از F7770 ارزونتره

3) 47LA7400
    قیمتش خیلی نزدیک به LA8600 هست و دلیلی نداره این رو انتخاب کنی مگر اینکه اون مدل گیر نیاد.

4) 46F7770
    با اینکه در بهتر بودن تصویرش شکی نیست و یکSmart TV عالیه، قیمتش واقعا بالاست. نظر شخصی من اینه که F7770 یک مدله که در محدوده قیمت عجیبی قرار گرفته. کسی که بخواد پول زیادی برای LED خرج کنه، بهتره حسابی دست تو جیب کنه و Sony W900 بگیره یا Samsung F8000

البته بازم میگم اینا در صورتیه که بخواید بیشتر شبکه های ما*هوا*ره ای تماشا کنید یا حتی فیلمهای 720p و 1080p دانلود شده رو ببینید. برای تماشای شبکه های صدا و سیما هم که یک پلاسمای زیر 2 میلیون تومن سامسونگ یا الجی کارتون رو کاملا راه میندازه.
    Last edited by romantic; 30-07-2014 at 01:23.

8. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تو همه پست ها تو از سامسونگ حمایت میکنی .چرا؟ لطفا بدون تعصب به برند نظر بده
    . آیا مواردی که درخصوص LA860 گفتم اشتباه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا با دلیل و مدرک اثبات کن وگرنه لطفا سکوت کن تا تاپیک تا از روال اش خارج نشه.

به نقل از avforums

F7000

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LA860

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشت نور در LA860

در ضمن F7770 کاملا ارزش هزینه بیشتر نسبت به LA860 رو داره.
    Last edited by magiteq1; 30-07-2014 at 00:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

داداش ناراحت نشو من امکان رفتن ودیدن تصاویر رو از نزدیک ندارم و میخوام سفارش بدم برام بیارن و پول کمی هم نیست بنابرین حق بده یکم سخت گیر باشم
    در ضمن f7770 که شما میگین ازla8600 گرونتره بدون سینما حدود 4.2 میلیون در میاد که از ال جی ارزونتره اینم لینک سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال اینکه پنل f7770 چند هرتزی ؟
    این رو هم بگم من هم برای فیلم های بلوری هم برای بازی ازش می خوام استفاده کنم

نظرتون در باره نظر 1 داده شده در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی با خیال راحت برم f7770 رو بگیرم

وا اگر بگیرم وخراب باشه
    Last edited by snowwolf; 30-07-2014 at 03:48.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داداش ناراحت نشو من امکان رفتن ودیدن تصاویر رو از نزدیک ندارم و میخوام سفارش بدم برام بیارن و پول کمی هم نیست بنابرین حق بده یکم سخت گیر باشم
    در ضمن f7770 که شما میگین ازla8600 گرونتره بدون سینما حدود 4.2 میلیون در میاد که از ال جی ارزونتره اینم لینک سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال اینکه پنل f7770 چند هرتزی ؟
    این رو هم بگم من هم برای فیلم های بلوری هم برای بازی ازش می خوام استفاده کنم

نظرتون در باره نظر 1 داده شده در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی با خیال راحت برم f7770 رو بگیرم

وا اگر بگیرم وخراب باشه
    دوست عزیز F7770 تقریبا مطمئنم از LA8600 گرونتره. این سایتی که دادی، قیمتش رو احتمالا اشتباه زده. نمیشه بین سایز 40 و 46 فقط صدهزار تومن اختلاف قیمت باشه! حتی همین هم که حاضره تلویزیون رو با ضمانت سام سرویس و بدون سینمای خانگی بده یکم عجیبه. نمایندگی ها که ندیدم اینکار رو بکنن. شما تلفنی ازشون بپرسید تا از قیمت مطمئن بشید.
    به هر حال اگر قیمتشون همین بود، در خرید 46F7770 حتی یک لحظه هم شک نکن. برای گیم و بلوری عالیه. قبلا هم گفتم یک Smart TV بی نظیره. به هرحال در هیچ زمینه ای از LA8600 ضعیف تر نیست (بجز قیمت که اون هم الان با این قیمتی که شما دارید، مساله ای نیست.) انطباق تصویرش رو هم اگر منظورتونه یا همون CMR، مقدارش 800 هرتزه. پنلش اما اگر اشتباه نکنم مثل F8000 سامسونگ، 240 هرتزیه (شاید هم 120 هرتزی باشه)
    در مورد نگرانی از خرابی هم، خیالتون راحت باشه. ضمن اینکه شما دارید با ضمانت 18 ماهه سام سرویس میخرید.

پ.ن: تلویزیون Sony W800B هم برای گیم خیلی خوبه و اصلا مختص همین طراحی شده. میتونید با همین حدود قیمت (حدودا 4.5 میلیون) سایز 55 اینچ W800B رو هم بخرید. البته بازهم اولویت از نظر من با F7770 هست.
    Last edited by romantic; 30-07-2014 at 12:17.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •