عرق سوزی شدید ؟؟ راه حل ؟
دوستان من عرقسوزی شدید دارم مخصوصا بین ران ها و پاهایم . راه حلش چی هستش ؟ با اصطلاح موای پا درست بشه هست ؟ راه حل دائمی دارین ؟
عرق سوزی شدید ؟؟ راه حل ؟
دوستان من عرقسوزی شدید دارم مخصوصا بین ران ها و پاهایم . راه حلش چی هستش ؟ با اصطلاح موای پا درست بشه هست ؟ راه حل دائمی دارین ؟
سلام..
اول محل عرقسوز شده رو نباید دست کاری کنی چون بدتر میشه
دو .با آب خنک زیاد بشور.زیاد حموم برو وبعد از حموم محل عرقسوز شده رو جلوی باد پنکه بگیر با حوله اصلا" خشک نکن چون حوله تورم رو زیاد تر میکنه به خاطر اصطحکاک ..
سوم ..محلول کالامین 8 درصد معجزه میکنه من استفاده کرد م خیلی موثره . هم شدت تورم و سوزش رو کاهش میده هم پوست رو خشک و ضدعفونی میکنه
چهارم به غیر از موارد بالا هیچی استفاده نکن .. نه صابون . نه الکل و نه ماده یا داروی دیگه ....... کالامین رو حتما" از داروخونه بگیر و به تاریخ انقضاش توجه کن نگذشته باشه
واسه ساکت شدن سوزشش از پودر بچه هم میشه استفاده کرد
موهای زائد رفع بشن خیلی بهترِ
یادم رفت بگم لباس های چسبان نپوش .. مثل جین و یا پارچه ای که توش مواد پلاستیکی و یا غیر نخی به کار رفته باشه ..
حتی الامکان لباس های جنس نخی بپوش
رنگ های روشن مثل سفید و کرم استفاده کن چون حرارت و گرما رو دفع میکنه و باعث میشه بدنت کمتر عرق کنه
پودر بچه واسه عرقسوز شنیدم ضرر داره
بهترین چیز محلول کالامین همه دکترا برای عرقسوز تجویز میکنن.
راه حل دائمی نداره .. توی فصل گرما اینها رو باید رعایت کنی همیشه .. کاهش وزن خیلی میتونه کمک کنه..
من چون تو محیط شرجی هستم تابستونا همیشه این مشکل رو دارم ..بهترین راه حل تو فصل گرما استحمام همیشگی با آب خنک و یا نیمه ولرمه ..کمتر باید راه بری و فعالیت رو کمتر کنی
تغذیه هم خیلی مهمه مثلا" آب زیاد خوردن واسه سلامتی و شادابی پوست خوبه .... میوه حات و سبزیجات زیاد مصرف بشه
Last edited by badboys_87; 27-07-2014 at 00:04.
پماد تریمانسینولون استوناید خیلی خیلی سریع جواب و مشکلتون رو حل میکنه.
در حد چند ساعت.
از نظر من هم دکتر درس میگن ........
کرم هم خوب برای این موارد ؟
هیچ چیزی خوب نیست فقط استفاده از آب سرد .... و محلول یا لوسیون های مخصوص عرق سوز توصیه میشه ..از داروخانه ها بپرسید بهتون میدن
کیسه یخ هم توصیه میشه
صابون .. کرم..الکل و ... توصیه نمیشه به خاطر وجود مواد شیمیایی ممکنه تاثیر بدی داشته باشه ...
Last edited by badboys_87; 27-07-2014 at 09:53.
از پماد زینک اکسید استفاده کنید محل رو کامل با این کرم بپوشانید خیلی عالی جواب میده
البته بهتر بود که این سوال رو در پرسش و پاسخ پزشکی مطرح میکردید.![]()
تا جایی که میشه از لباس زیر و شلوار نخی استفاده کنید..چون لباس هایی از جنس پلاستیک باعث بدتر شدن عرق سوختگی میشه
موهای قسمت عرق سوختگی رو مرتب اصلاح کنید
به محض اینکه از بیرون می ایید پاهایتان رابا اب و صابون بشویید
و از پماد زینک اکسید به صورتی که اتقیا جان گفتند مرتب استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)