تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک برای خرید لپ تاپ برای کار با نرم افزارهای سه بعدی

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کمک برای خرید لپ تاپ برای کار با نرم افزارهای سه بعدی

با سلام به دوستان عزیز

لطفاَ جهت خرید لپ تاپ برای کار مهندسی / البته نه چندان حرفه ای ... کار با نرم افزار 3D Max و Autocad و Catia ...منو راهنمایی کنید .
    کل بودجه 1900 هستش و من خودم lenovo g510 -E رو پیدا کردم . نمیدونم آیا این لپ تاپ بدرد این کار من میخوره و آیا سخت افزارش جواب کار منو میده یا خیر .
    از برندهای دیگه اگه موردی سراغ دارید لطفا بفرمایید.

ممنونم

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

من فقط میدونم حداقل رم 6 ( ترجیحا 8 ) به بالا ، گرافیک nVidia مدل GT740m به بالا و cpu حداقل corei5 سری M . ضمن اینکه گرافیکهای nVidia مناسبترند ( با حداقل 2 گیگ حافظه اختصاصی ).
    G510-E فکر کنم گرافیک 8570 ATI داشته باشه که یکم ضعیفه واسه کار سه بعدی ولی cpu خوبه.

3. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لطفاَ جهت خرید لپ تاپ برای کار مهندسی / البته نه چندان حرفه ای ... کار با نرم افزار 3D Max و Autocad و Catia ...منو راهنمایی کنید .
    کل بودجه 1900 هستش و من خودم lenovo g510 -E رو پیدا کردم . نمیدونم آیا این لپ تاپ بدرد این کار من میخوره و آیا سخت افزارش جواب کار منو میده یا خیر .
    از برندهای دیگه اگه موردی سراغ دارید لطفا بفرمایید.

ممنونم
    قطعا هرچی هزینه کنید نتیجه بهتری میگید. اما اینکه جواب شما رو میده یا نه احتمالابله. چون اونطور که فهمیدم شما بیشتر برای کارهای مهندسی عمران و معماری نیاز دارید نه انیمیشن سازی.
    گزینه های شما زیاد نیست Lenovo Z510 -Lenovo G510 - Fujitsu LIFEBOOK AH544
    همه این گزینه ها پردازنده Core i5 4200M دارند. البته مدلهای بالاتر و پایین تر هم هست. اما اونی که مشا بودجتون میرسه با پردازنده Core i 54200M هست. دقت کنید همین پردازنده رو بخرید.
    نمایشگر Full HD با این بودجه گیرتون نمیاد و حتی پردازنده i7 لذا با توجه به بودجه پیشنهاد دادم
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من z510 رو پیشنهاد میدم چون رمش بیش از مدل فوجیتسو هست و نمایشگرهم بهتر از بقیه لنوو ها.
    پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات

5. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قطعا هرچی هزینه کنید نتیجه بهتری میگید. اما اینکه جواب شما رو میده یا نه احتمالابله. چون اونطور که فهمیدم شما بیشتر برای کارهای مهندسی عمران و معماری نیاز دارید نه انیمیشن سازی.
    گزینه های شما زیاد نیست Lenovo Z510 -Lenovo G510 - Fujitsu LIFEBOOK AH544
    همه این گزینه ها پردازنده Core i5 4200M دارند. البته مدلهای بالاتر و پایین تر هم هست. اما اونی که مشا بودجتون میرسه با پردازنده Core i 54200M هست. دقت کنید همین پردازنده رو بخرید.
    نمایشگر Full HD با این بودجه گیرتون نمیاد و حتی پردازنده i7 لذا با توجه به بودجه پیشنهاد دادم
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من z510 رو پیشنهاد میدم چون رمش بیش از مدل فوجیتسو هست و نمایشگرهم بهتر از بقیه لنوو ها.
    پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات

ممنونم دوست عزیز
    بله کار من برای مهندسی مکانیک و کار با این نرم افزارهاست . آیا کارت گرافیک NVIDIA قویتره؟؟؟ تقریبا 200 تومن فرق مدل Z510 و G510 هست و تنها فرقش سر کارت گرافیک نویدیا و ای تی آی هست . اون 1850 هست و مدل Z نزدیک 2 و 50 هست قیمتش.
    حالا شما میفرمایید مانیتور مدل Z بهتره ؟ اگه اینجوری باشه ارزش اضافه گذاشتن هم داره....

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    بله کار من برای مهندسی مکانیک و کار با این نرم افزارهاست . آیا کارت گرافیک NVIDIA قویتره؟؟؟ تقریبا 200 تومن فرق مدل Z510 و G510 هست و تنها فرقش سر کارت گرافیک نویدیا و ای تی آی هست . اون 1850 هست و مدل Z نزدیک 2 و 50 هست قیمتش.
    حالا شما میفرمایید مانیتور مدل Z بهتره ؟ اگه اینجوری باشه ارزش اضافه گذاشتن هم داره....
    از طریق لینک زیر کارت گرافیک ها رو میتونی مقایسه کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما مطلب اینه کارت گرافیک فقط برای بازی تاثیر داره نه نرم افزارهها یگرافیکی (خیلی تاثیر کمی داره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •