تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: عدم خروج از حساب کاربری در سایت ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

14 عدم خروج از حساب کاربری در سایت ها

سلام
    چه طور میشه وقتی وارد حساب کابری که توی یه سایت داریم وارد شدیم حتی بعد از بستن مرورگر و ورود دوباره به سایت از حساب کاربری خارج نشده باشه. دقیقا مثل جیمیل.
    لطفا کمک کنید با تشکر

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    وقتی برای بار اول وارد حساب کاربری میشوید باید تیک گزینه به خاطر داشتن رو بزنید
    در مرورگرهای فایرفاکس و کروم پیغامی مبنی بر ذخیره پسورد بالای صفحه میاد که شما باید گزینه ذخیره پسورد رو انتخاب کنید
    از این به بعد هر موقع وارد آدرس سایت میشوید خود به خود مرورگر وارد حساب کاربری شما می شود و دیگر نیاز به وارد کردن نام کاربری و پسورد نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کوکی قرار میده روی مرورگرتون و توی مراجعه های بعدی شناساییتون میکنه. راهش اینه که تیک remember me رو نزنید. و همچنین میتونید کوکی ها رو پاک کنید تا نتونه شما رو شناسایی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال دارم البته می دونم این جا جای پرسیدنش نیست
    ولی چون می خوام زود جواب بگیرم می پرسم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم

اگه بخوام مشابه یه عکس رو تو فیسبوک پیدا کنیم چیکار باید بکنیم
    منظورم عکسی که شخصی به عنوان پروفایلش قرار داده و ما اونو سیو کردیم
    ولی الان آدرس و اسم صاحب پیج رو نمی دونیم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توی بیشتر وبسایتها در هنگامی که میخواین لوگین بشین یک گزینه ای داره که معمولا به این شکله "remember me " یا " مرا بخاطر بسپار" یا مثلا در جی میل " stay signed in" و در یاهو "keep me signed in"

وقتی این گزینه ها رو تیک بزنید این وبسایتها یک فایلی رو که همه بهش میگن کوکی قرار میده روی کامپیوتر شما. وقتی دفعه بعد مراجعه میکنید اون وبسایت با خوندن این کوکی متوجه میشه که اکانت شما کدومه و شما رو بلافاصله لوگین میکنه
    حالا برای این که دفعه بعد نتونه شما رو شناسایی کنه کافیه که کوکی ها رو از داخل مرورگرتون پاک کنید. مثلا برای گوگل کروم کافیه که برید داخل settings بعدش روی دکمه show advanced settings کلیک کنید و بعدش دکمه clear browsing data رو بزنید و با انتخاب کردن cookies and other site and plug in data و زدن دکمه clear browsing data کوکی ها رو پاک کنید

7. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال دارم البته می دونم این جا جای پرسیدنش نیست
    ولی چون می خوام زود جواب بگیرم می پرسم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم

اگه بخوام مشابه یه عکس رو تو فیسبوک پیدا کنیم چیکار باید بکنیم
    منظورم عکسی که شخصی به عنوان پروفایلش قرار داده و ما اونو سیو کردیم
    ولی الان آدرس و اسم صاحب پیج رو نمی دونیم
    توی فیس نمیدونم . ولی اگه سیوش کنید میتونید توی قسمت تصاویر گوگل آپلود کنید تا گوگل براتون همه عکسهای مشابه و همه سایزهای دیگر اون عکس رو بیاره

9. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ولی من علی رغم اینکه این گزینه رو فعال میکنم بازم به طور خودکار لوگین نمیشه! فقط جیمیل درسته. بعضی سایت ها که حتی با نبستن مرورگر و بازکردن صفحات جدید از همان سایت از حساب کاربری خارج میشه.
    در تنظیمات مرورگر هم کوکی ها فعاله.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی من علی رغم اینکه این گزینه رو فعال میکنم بازم به طور خودکار لوگین نمیشه! فقط جیمیل درسته. بعضی سایت ها که حتی با نبستن مرورگر و بازکردن صفحات جدید از همان سایت از حساب کاربری خارج میشه.
    در تنظیمات مرورگر هم کوکی ها فعاله.
    بله درسته اخیرا اینطوری شده . دلیلش رو نمیدونم ولی حس میکنم ممکنه مربوط به آی اس پی و همچنین زیرساخت باشه. خودم این مشکل رو با همین وبسایت پی سی ورد هم داشتم. احتمالا این مربوط به اینه که با باز شدن تب و یا پنجره جدید وبسایت نمیتونه کوکی رو بخونه . اخیرا یک سری مشکلات بسیار عجیب و غریبی بوجود اومده که من به عمرم ندیده بودم.به احتمال قریب به یقیین این مشکل از جانب شما نیست چون افراد دیگر هم همین مشکل رو داشتن و دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •