تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: ASUS N550JK یا MSI GE60 New

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

13 ASUS N550JK یا MSI GE60 New

سلام دوستان...بدجوری گیرم..گیج شدم ب طور کلی...بین 2 تا لپتاپ MSI GE60 New و ASUS N550JK موندم...نمیدونم کدوم خوبه....سخت افزار MSI نسبت بهتره...اما زیاد تعریف نمیکنن...صفحه نمایش بد و داغ کردن زیاد و سروصداش...و پیدا نشدن قطعاتش در صورت خرابی...میخواست م ببینم محصول MSI قابل اعتماد هست یا ASUS رو بگیرم؟؟MSI طوری هستش که ب نظرم نوعی ریسکه خریدنش...چون زیاد تو بازار نیست و همه ازش اطلاعی ندارن..لز ی طرف ASUS هم صفحه نمایش لمسیش که مات نیست و نور رو منعکس میکنه...لطف میکنین کمکم کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببین واقعیت اینه MSI و Asus و Acer و Sony و .... برند های معروف بازار همشون همین محصولات رو به بازار کرده و ژاپن و ایلات متحده هم میفرستند. اینطور نیست از تو جعبه در بیاری یه چیز خراب توش باشه. ممکنه در اثر حمل باشه ولی موقع خرید تست کن .
    دوم اینکه همه این محصولات نود درصد قابل تعمیر نیستند.
    اگر خوب باهاش رفتار کنی خیلی هم خوبند و اگر بخوای چایی توش بریزی و دایم بهش ضربه بزنی. جنس سنگین روش بزاری و برقش رو قطع و وصل کنی و ... خراب میشند.
    حالا اگر تصور میکنی MSIزیبا تر هست انو بخر وگنه ایسوز.
    میشه گفت بدنه ایسوزمحکم تره ولی به معنی بدی MSI نیست.
    درمورد گرما هم تفاوتچندانی ندارند همشون توی زیاد داغ میشند و توی کار معمولی خنک هستند.
    به هر حال اگر صفحه لمسی نمیخوای از داخل امضاءمن مدل دیگه از ایسوز هست. که ارزون تره . به نظرم ارزش خرید 550 بالا نیست . یعنی 4 میلیون برای لپ تاپ خیلی معمولی که قطعاتش رو با 3250 میتونی بخری.

3. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میگم بنظرتون MSI که تو لینک دادم چطوریه؟؟..آخه حرف پشت این MSI زیاده..آدم نمیتونه اعتماد کنه...نمیدونم شاید ب خاطر مطرح نبودن هستش...ب نظرتون کدوم بهتره ؟؟...میشه ب MSI اطمینان کرد...یکم میترسم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در ضمن صفحه نمایش MSI هم میگن تعریفی نداره...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

MSI

ASUS

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در ضمن صفحه نمایش MSI هم میگن تعریفی نداره...
    جوابتون رو با مقایسه تصاویر دادم
    اما من گارانتی نمیکنم هیچ برندی رو پس با چشم باز بخرید. شواهد نشون میده MSIاز اون مدل Asus بهتر هست. ولی لطفا حضوری خرید کن و قبل از خرید حتما ببین جنس رو. تا خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه.

8. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به نظرمن ایسوس رو بگیر همین دیروز دوستم خرید از نزدیک که کار میکردم اصلا چیزی بود مخصوصا لیپ موشن هم همراه این هست که عالیه و خودش نزدیک 400 قیمتشه که همراه اوون نیست تازه گرافیکش هم قوله که بنظر من از اون msi پیشی میگره من که از نزدیک باهاش کار کردم عاشقش شدم و اینو بگم که ایسوس برند خوبیه و میشه بهش اعتماد کردو خرابیش به نسبت کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    انجمن لپ تاپ پی سی ورلد:)

پيش فرض

سلام اگه میخواین بازی ها رو به راحتی اجرا کنید من بهتون MSI GE60 APACHE رو پیشنهاد میکنم چون گرافیکش DDR5 هست و بازی ها رو با سرعت بیتری اجرا میکنه

11. این کاربر از milad n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من خودمم بین این دو مدل موندم
    ولی با این که n550 از لحاظ کیفیت صدا عالیه.به نظر من اصلا به درد گیم و کارای سنگین نمیخوره چون باتریش رو نمیشه جدا کرد.این لپتاپ فقط کارت گرافیکش تو بازی به 80-78 درجه میرسه cpu هم تو محاسبات به 90 درجه میرسه و این طبیعی هست که دمای داخلی لپتاپ بالا باشه ولی باتری متاسفانه مقاومتش در برابر حرارت 60 درجه هست(این مورد رو من تو لپتاپ قبلی HP خودم دیدم 1 ماه نکشید باتری رو عوض کردیم)از طرفی هم نمیشه که هر دفعه بخوای به خاطر 1 ساعت بازی کردن لپتاپ رو بخاطر باتری باز کنی.
    و
    Last edited by lord Asghar; 09-08-2014 at 15:17.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این دو مقایسه اختلاف خیلی بالایی رو داره نشون میده . حقیقتا با n550 jk از روبرو آَشنا شدم به نظرم از مدل msi بهتر میومد . آیا هر دو نسخه تستی مات هستند ؟؟ چون اون چیزی که در ایران حداقل مشاهده کردم با این عکس همخونی نداره . لپتاپ خودم n56 jr به هیچ وجه از کنارها اینطور نیست چه برسه 550 jk که ips هستش .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •