تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم (فوری)

داره خودمونی میشه SETJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    وسط تهران منطقه 11 نزدیک تقاطع جمهوری فروردین

پيش فرض راهنمایی برای خرید سیستم (فوری)

سلام

دوستان من سیستمی با مشخصات زیر میخوام جمع کنم. البته همونطور که اگر نگاه کنید متوجه میشید، بعضی قطعات رو دو بار نوشتم که منظورم انتخاب از بین یکی از اون دو هست. بیشتر تاکید من سازگاری قطعات بخصوص رم هست. درباره رم خواهشا پیشنهادی اگر دارید جوری بدید که قیمتش مناسب باشه و زیاد گروه نشه. در کل نمیخوام سیستمم از 4 - 4.5 بالاتر بشه. خواهشا هم با دلیل و مدرک راهنمایی کنید و هم زیاد دنبال علائق شخصی خودتون نباشید. هر چه زودتر هم پاسخ بدید ممنون میشم چون خیلی عجله دارم.

Main: MSI Intel Z87 GD65 Gaming
    Main: ASUS MAXIMUS VI HERO
    CPU: Intel Core-i7 4790 @ 3.6GHz
    GPU: MSI N770 TF 2GD5/OC
    GPU: ASUS GTX770-DC2OC-2GD5
    RAM: Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2133MHz
    HDD: WD 1TB SATA Green
    Case: Green X-3 Gaming
    CPU Cooler: Thermal Right AXP 140 RT
    Extra Fan: Cooling Fan (Green) Silent 120W GF120-SB (x2)i
    ODD: ASUS 24D3ST (x2)i
    PSU: Green 650B-OC
    Last edited by SETJ; 24-07-2014 at 18:56.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیستم رو برای گیم میخواید ؟! اگه برای گیم میخواید پیشنهاد میکنم cpu رو core i5 4570k یا 4690 بردارید !
    در ضمن اگه قصد اورکلاک ندارید احتیاجی به خنک کننده ندارید !
    مادربورد هم به نظرم Gigabyte Z97X-Gaming 3 از اون 2 تا ارزش خریدش بیشتره !
    با این تغییرات میتونید کارت گرافیک رو sapphire R9 290X Tri-X 4GB GDDR5 OC بردارید!
    Last edited by vahid-suarez; 24-07-2014 at 19:42.

3. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حذف شود
    Last edited by vahid-suarez; 24-07-2014 at 19:45.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کارت گرافیک رو من بر پایه AMD/ATI نمیخوام باشه. برای گیم میخوام ولی گیمیر خیلی حرفه ای که بخوام بترکونم. ترجیحا اگر میشه از بین همون گزینه های خودم بگید مادربرد و کارت گرافیک MSI یا ASUS؟ و رم هم همینطور. رم سازگاره با اون مدل ها؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما خودت میگی از روی سلیقه نظر ندین بعد میگی ati نباشه !!! MSI یا Asus ؟!!
    من چیزی که به نظرم درسته رو گفتم موفق باشید !

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب این سلیقه ای نیست. من سابقه کار با هر دو برند رو داشتم. Nvidia نتیجه بهتری داشته. بخاطر همین کارت گرافیک رو میگم بر اساس Nvidia باشه. ترجیحا هم میخوام کارت گرافیک و مادربرد برای یه شرکت باشه. حالا رم ها چطور هستن؟ من مشکلم بیشتر سر هماهنگی رم با مادربرد هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جناب vahid-suarez بفرض با انتخاب مادربرد پیشنهادی شما من کارت گرافیک GIGABYTE GV-N770OC-2GD GeForce GTX 770 WINDFORCE 3X 2GB رو برمیدارم چون هر دو مال یک شرکت هستن دلیلش هم مطالعاتی هست که در مدت 1 ماه داشتم. ولی چرا شما میگید ارزش خریدش بیشتره؟ از لحاظ طول عمر کارایی و ... چه تفاوتی داره؟ با رم انتخابی سازگاره؟

ویرایش: جناب، اگر احساس میکنید کمی یکدنده هستم و سختگیری میکنم بخاطر تجربه داشتن 4 سیستم هست که 2 تاش ناموفق بوده و به خاطر گوش کردن به توصیه های دیگران اونم بدون دلیل. بخاطر همین میخوام سیستمی که میگیرم پشتش اطمینان 100% باشه.
    Last edited by SETJ; 24-07-2014 at 20:11.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز؛
    قصد اهانت ندارم ولی قطعاتی که معرفی کردید بسیار غیر حرفه‌ای انتخاب شدند.
    گفتید سیستمو برای گیم میخوان پس بهتره بدونید که سی پی یو i7 هیچ برتری خاصی نسبت به i5 در اجرای گیم نداره. برتری i7 نسبت به i5 در وجود تکنولوژی Hyperthreading هستش که تأثیری در گیم نداره.
    Core i7 4790 یک cpu ضریب ثابت هستش و قابلیت اورکلاک شدن نداره. در سیستمی که معرفی کردید مشخصه که قصد استفاده از 2 کارت گرافیک به صورت SLI یا CrossFire رو هم ندارید. خدا میدونه چرا تصمیم گرفتید مادربرد سری Z تهیه کنید!
    CPUهای سری هسول در حالت عادی (اورکلاک نشده) از رم‌هایی با فرکانس بالاتر از 1600MHZ پشتیبانی نمیکنن. رم‌های با فرکانس بالاتر به صورت خودکار در فرکانس 1600MHZ کار خواهند کرد پس خرید Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2133MHz پول هدر دادنه
    Seagate barracuda در مقایسه با WD Green با وجود قیمت یکسان سرعت read و write بیشتر و respond time بهتری داره.

توصیه میکنم سیستمی که معرفی کردید رو به کل فراموش کنید و با کنار گذاشتن تعصبات و علایق شخصی به سیستمی شبیه زیر فکر کنید:

CPU: Intel Core i5 4690 / 790
    Motherboard: Gigabyte GA-H97-Gaming 3 / 490
    RAM: Kingston HyperX Fury 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz / 560
    Graphic: Gigabyte GeForce GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 / 2،150
    HDD: Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB / 180
    PSU: Green GP700A-HP / 320
    *این سیستم بدون کیس و درایو نوری 4.5 در میاد. اگه امکان افزایش بودجه 250 هزار تومانی برای خرید کیس و درایو نوری نیست پیشنهاد میکنم کارت Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 رو به قیمت 1،390 جایگزین GTX 780 کنید.

لینک‌های زیر مقایسه بین Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB و Asus GTX 770 OC DCII 2GB رو نشون میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

ممنون از زمانی که گذاشتید.

البته من در جواب دوستمون اون حرف رو زدم ولی من صرفا سیستم رو برای گیم نمیخوام. بلکه کارهای مدل سازی و رندرینگ هم انجام میدم. و در رابطه با مطلبی که شما در رابطه با i5 و i7 گفتید هم اطلاعات دارم.
    اینکه میخوام مادربرد سری Z بگیرم به پیشنهاد یکی از دوستان هست که اعتماد بسیاری بهش دارم و تا به حال هر چی ازش دیدم منفعت بوده و نه ضرر. رم رو هم ایشون بهم گفتن بالای 2000 بگیرم. البته از اون نوبت که با ایشون حرف زدم تا بحال فرصتی نشده تا دوباره صحبت کنم وگرنه حتما دلیل این انتخاب ها رو میپرسیدم.

در رابطه با هارد درایو هم تصمیمم به خرید WD Black تغییر کرده. دلیل اینکه Seagate انتخاب نکردم نقد و بررسی و مقایسه ای بود که در یک منبع خارجی دیدم، WD و دو برند دیگه از جمله Seagate مقایسه شده بودن. طول عمر و اتکا پذیری WD از هر دو برند دیگه بهتر و پایدار تر بود و از اونجایی که من اطلاعات خیلی مهمی در کامپیوتر نگه میدارم حاضر به ریسک نیستم. و همچنین در رابطه با رم هم همون دوستم هم مثل شما بهم Kingston رو پیشنهاد کردن ولی من مدل Beast رو انتخاب کردم نه Fury.

نمیدونم واقعا چه فکری در رابطه با من کردید ولی من اصلا متعثب نیستم و انتخاب هام با مطالعات همه جانبه 1 ماهه همراه بوده و با مراجعه به نقد و بررسی های ایرانی و خارجی. البته سیستمی هم که شما پیشنهاد کردید تقریبا مشابه سیستمی هست که پیش از این مد نظرم بود (بغیر از پردازنده که من i7 انتخاب کردم) ولی مراجعه به تعداد زیادی از نقد و بررسی ها منو از انتخاب Gigabyte منصرف کرد. بیشترین مشکل من در حال حاضر MSI یا ASUS بودن هست. در اینترنت چند جا خوندم که ASUS فصعاتشون کیفیت کافی رو نداره و حتی اینو در یک نقد و بررسی هم نوشته بود، همچنین دوست بنده هم MSI رو پیشنهاد کرده بود ولی همونطور که گفتم از اون زمان تابحال مطالعاتی داشتم و سوالاتی پیش اومده که باید در اولین فرصت ازشون بپرسم. حتما از سیستمی که شما معرفی کردید هم با ایشون صحبت میکنم و باز هم بخاطر وقتی که گذاشتید تشکر میکنم.
    Last edited by SETJ; 26-07-2014 at 18:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    جایی بین هیچ کجا و خداحافظ...

پيش فرض

دوست من در مورد Asus باید بگم که یکی از بهترین برندهای بازاره و من خیلی سیستم بر برپایه Asus بستم.
    (ولی ممکنه یه شرکتی تو یه مدل مشابه از اون بهتر تولید کرده باشه)
    برای همین پیشنهاد میکنم که کارت گرافیکت و مادربردتو Asus بگیری
    برای رم هم به موارد زیر توجه کن
    1- پیشنهاد میکنم حتمآ QVL مادربرد از از سایت سازندش بگیری و مطالعه کنی
    2- توی QVL توضیح داده شده چه مارکهایی با چه مشخصاتی و چه پارت نامبری با این مادربرد سازگاری دارن.
    BUS : اول باید ببینی که مادربردت تا چه باسی (BUS) رو ساپورت میکنه و به همون اندازه رم رو انتخاب کن چون بیشتر از اون نه تنها هزینه الکیه بلکه هیچ کارایی هم نداره و تو بعضی از مواقع Conflict هم داره
    Cas Latency و Timming : که شامل یه سری عدد میشن که اینجا جای توضیحش نیست ولی تو QVL نوشته شده و باید بر طبق اون رم رو بخری (خیلی مهمه)
    من خودم اول OCZ رو پیشنهاد میکنم البته اگه گیر بیاد نمیدونم چی شده ولی نیست
    G.Skill سری Trident
    Geil سری Black Dragon
    Corsair سری Vengeance و XMS

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •