درود دوستان عزیز
من قصد ارتقاء گرافیک سیستمم رو دارم و صد البته اگر بدونم با این سیستم میشه کارت گرافیک خوب و قوی انداخت اقدام میکنم. مشکل پاور هم ندارم! یعنی اگر لازم باشه یک پاور قوی که کابل 4 پین برای گرافیک بخوره هم تهیه میکنم! فقط می خوام بدونم با این سیستم من اگر گرافیک ارتقاء بدم ایا تاثیری در اجرای بازی ها می بینم یا خیر
و اما سیستم من :
مادربرد : GA-MA770-UD3 گیگابایت
پردازنده : AMD Athlon 7750 Black Edition که اوورش کردم کمی و فرکانسش رو رسوندم به 2.9 Ghz
رم : 8 گیگ DDR2 پاتریوت
گرافیک فعلی : Asus 4670 HD Radeon که اونم فعلا اوورکلاک کردم کمی
پاور : معمولی هستش 450 وات که اگر به این سیستم گرافیک خوب بشینه پاور رو هم عوض میکنم
ممنون میشم اگر بگید ایا با این سیستم میشه یک گرافیک خوب و قوی + پاور بندازم که حداقل بازی هایی مثل Call Of Duty Ghost یا اساسین جدید رو با روزولوشن معمولی ( و نه خیلی بالا ) بتونم اجرا کنم؟ چون همین الان COD Ghost که نصب کردم توی همون منوی اول بازی جان به جان افرین تسلیم کرد از بس کند و هنگ بود!
کار خاصی هم با سیستم نمی کنم!! نه 3d نه اتوکد نه هیچی!! فقط و فقط فتوشاپ کار میکنم که این گرافیک فعلی هم خیلی خوب توی فتوشاپ جواب منو میده ولی واسه بازی مشکل دارم
بودجه برای گرافیک هم تا 800 معرفی کنید! حالا 850 -900 هم شد خوبه ولی دیگه تا یک تومن نرسه!
پیشاپیش سپاگذارم