دوستان کسی میدونه که بازی آفتابه که برای سیستم عامل اندروید ساخته شده توسط چه نرم افزاری و چطوری ساخته شده؟آیا با فلش ساخته شده یا ایکلیپس یا نرم افزار های دیگه؟
دوستان کسی میدونه که بازی آفتابه که برای سیستم عامل اندروید ساخته شده توسط چه نرم افزاری و چطوری ساخته شده؟آیا با فلش ساخته شده یا ایکلیپس یا نرم افزار های دیگه؟
احتمال خیلی زیاد با adt هست که با زبان java و sdk آندروید هست من ازش استفاده می کنم خیلی خفنه
بالای یه میلیون دانلود داشته لامصب
فک کنم همون ک پرویز گفت باشه
آقا پرویز منظورتون از adt و sdk همون eclipse هستش چون برای برنامه نویسی با ایکلیپس هم باید adt و sdk نصب شده باشه؟
آیا این بازی مشابه خارجی داره ؟ کسی نمیدونه؟
میشه کمی در مورد این نرم افزار adt توضیح بدید؟؟؟
eclipse محیط برنامه نویسی هست
با زبان جاوا نوشته شده و sdk خود اندروید (از نظر من)
محیط حالا فرقی نمیکنه تو visual studio باشه یا تو monodevelop یا تو Sublime یا تو eclipse یا هر جای دیگه
مشابه خارجی داره یه بازی پر فروش آمریکاییه تو apple store
موفق باشی
آقا احسان میشه اسم مشابه خارجیشو بگید
اگه یه دوست یا فامیل که تو آمریکا باشه داشته باشی بهت اسمشو میگن من یادم نیست دقیق ولی یادمه رفیقم که اومده بود ایران گفت باور نکردم رفتیم سرج کردیم دیدیم از پر بازدید ترینا بوده - جالبه حتی برنامه نگ قبر من همون my thumbston خارجیهو ....
Logo Quiz
لوگو! یک بازی فکری اطلاعات عمومی که مهارت شما را در این حوزه به چالش میکشد!
تنها تعداد محدودی سکه در اختیار دارید! برای ورود به هر مرحله باید مقداری سکه بپردازید پس بازی را با موضوعی آغاز کنید که در آن مهارت بیشتری دارید!
هر بار به شما لوگویی در زمینه خاص مانند ماشین٬ فوتبال٬ مد و .... نمایش داده میشود و شما باید آنرا حدس بزنید!
یه چیزی تو این مایه هاست حدس از رو تصویر
لینک مشخصات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by احمد دات; 06-08-2014 at 00:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)