تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 92

نام تاپيک: موفقیت و شکست در زندگی

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض موفقیت و شکست در زندگی

سلام ....

بعضی افراد در زندگی موفق ترند و به همه آرزوها و خواسته هاشون میرسند .... .ولی بعضی ازآدما همیشه تو زندگی شکست میخورند و سردرگم هستند نمیتونند راه درستی رو پیدا کنند و آینده خود شونو و خانواده شونو تباه میکنند ...

حالا من از دوستان میخوام در زمینه دلایل موفقیت و شکست خودشون به بحث و تبادل نظر بپردازیم و از تجارب همدیگه برای موفقیت بیشتر و رسیدن به زندگی بهتر استفاده کنیم ...

هر سری اینجا یک مسئله مطرح میشه و دیگران سعی میکنند راجب اون بحث و تبادل نظر کنند تا به نتیجه گیری قطعی برسیم و میریم سراغ سوال بعدی
    Last edited by badboys_87; 22-07-2014 at 20:14.

2. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

از نظر من سعادتمند یعنی کسی که هم خیر دنیا رو داره هم آخرت .

البته اولو یت با سعادت اخروی هست ... که انسان توسط رعایت قوانین الهی و عمل به دستورات دین در آخرت سعادتمند و بهشتی میشه

سعادت دنیوی هم یعنی یک فرد با تلاش زیاد و مستمر و برنامه ریزی مناسب به همه خواسته ها و آرزوهای خودش میرسه و وضعیت مطلوبی ایجاد میکنه

احساس سعادت یعنی احساس رضایت درونی ؛احساس پیروزی و موفقیت

سعادت یعنی رسیدن به همه اهداف و وضعیت مطلوب و ایده آل . البته بعضی ها به حداقل ها راضی اند و بعضی ها هم مثل من کمی بلند پرواز ند

پرسش اول :

از نظر شما سعادت چه مفهومی داره ؟ و مهمترین خصوصیت و ویژگی فرد سعادتمند چیه؟؟؟ آیا خودتون رو در زندگی نسبتا" سعادتمند میدونید؟؟
    Last edited by badboys_87; 22-07-2014 at 19:23.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خیلی خلاصه میگم: سعادت یعنی اینکه شما خودت رو خوشبخت بدونی و از زندگی کردن خودت و وجود خودت راضی باشی.

موفق باشید

5. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خیلی ممنونم از شرکت در بحث .. نظر شما اینه از خود راضی بودن مهمترین ویژگی یک فرد سعادتمنده ؟؟؟

خب دیدگاه شما درسته ولی الکی که نباید آدم خودشو خوشبخت بدونه یه حداقلی و معیاری تعریف شده داره خلاصه ... به نظر من ویژگی ها مهمتری هم هست مثلا" استقلال فکری .. توانمندی مالی و ..

مثلا" یک فرد معتاد یا بی سرپرست و بی پناه که نمیتونه واسه دلخوش کردن خودش راضی باشه ...

ما می خواهیم به این نتیجه برسیم که مهمترین ویژگی یک فرد موفق چیه که اونو از دیگران متمایز میکنه ؟؟؟؟ بیشتر کدوم ویژگی در کسب موفقیت و سعادت موثره؟

مثلا" انیشتین میگه : موفقیت یعنی 99 درصد تلاش 1 درصد نبوغ

نظر شما چیه؟؟
    Last edited by badboys_87; 22-07-2014 at 21:59.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اگر از لحاظ علمی میخواهید بررسی کنید که چگونه باید در زندگی قدم گذاشت تا به موفقیت رسید، یکی از بهترین مدل ها برای این امر هرم مازلو هست. که میتونید در این تاپیک مباحثش رو دنبال کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته هر فردی در هر طبقه ای که در این هرم هست ممکنه اغنا بشه و حس کنه موفق شده، اما در نهایت اون کسانی که در جامعه مطرح میشن و موفق، کسانی هستن که به خودشکوفایی میرسن.

به مرحله ای از باور به خودشون میرسن که میدونن استعدادهاشون هرز نمیره و همه چیز زندگیشان کاملا مدیریت شده است.
    زیاد هم دنبال تجربه های دیگران نباشین. درسته هدف ها یکی هست ولی مسیرها زمین تا آسمون فرق میکنه.

8. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون .. حتما" مراجعه میکنم ..

هدف این تاپیک علاوه بر خودشکوفایی مباحث مربوط به موفقیت یعنی پشتکار ایجاد نظم و برنامه ریزی صحیح برای رسیدن به سعادت در زندگی هست .. و میخواهیم نکاتی که باعث افزایش رضایت در زندگی شخصی و اجتماعی میشه رو اینجا مطرح کنیم و نتیجه گیری کنیم .پس خواهش میکنم از روند اصلی تاپیک منحرف نشیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

12 راز سعادت

راز سعادت

.................................................. ..............

• راز سعادت در این است كه كاری كه به تو واگذار شده دوست بداری.
    • سعادتمند كسی است كه به مشكلات و مصائب زندگی لبخند زند.
    • سعادتمند كسی است كه از هر خبط و خطایی كه از او سر بزند تجربه ای جدید به دست آورد.
    • سعادت نتیجه یك زندگانی عقلانی است.
    • حُسن شهرت و نام نیك بزرگترین سعادت هاست.
    • سعادت جامعه به مراتب مهمتر از سعادت فرد می باشد.
    • سعادت دیگران قسمت مهمی از خوشبختی ما است.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم از شرکت در بحث .. نظر شما اینه از خود راضی بودن مهمترین ویژگی یک فرد سعادتمنده ؟؟؟

خب دیدگاه شما درسته ولی الکی که نباید آدم خودشو خوشبخت بدونه یه حداقلی و معیاری تعریف شده داره خلاصه ... به نظر من ویژگی ها مهمتری هم هست مثلا" استقلال فکری .. توانمندی مالی و ..

مثلا" یک فرد معتاد یا بی سرپرست و بی پناه که نمیتونه واسه دلخوش کردن خودش راضی باشه ...

ما می خواهیم به این نتیجه برسیم که مهمترین ویژگی یک فرد موفق چیه که اونو از دیگران متمایز میکنه ؟؟؟؟ بیشتر کدوم ویژگی در کسب موفقیت و سعادت موثره؟

مثلا" انیشتین میگه : موفقیت یعنی 99 درصد تلاش 1 درصد نبوغ

نظر شما چیه؟؟
    ببینید خوشبختی درست هست یک حداقل هایی داره ولی منظور من رو متوجه نشدید فکر کنم.

منظورم اینه که هر کسی در هر شرایطی هست ( حداقل ها رو داره یا نه ) اگر درونش احساس خوشبختی بکنه یعنی آدم خوشبختی هست.

خوشبختی هیچ چیز خاصی نمی خواد که بگیم باید حتما فلان امکان رو داشته باشیم تا خوشبخت باشیم. خب به ذات درونی آدم بر میگرده ولی کسی که در اوج مشکلات باز هم خودش رو خوشبخت بدونه آدم خوشبختی هست.

نیاز نیست دیگران بگن کسی خوشبخت هست یا نه مهم اینه که خود شخص بگه خوشبخته یا نه !

خوشبختی با موفقیت فرق می کنه از دیدگاه من !

12. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خیلی ممنون ...

البته با دیدگاه شما موافقم .خوشبختی یه حسی هست که از درون انسان سرچشمه میگیره .یکی ممکنه با تموم محرومیت ها و مشکلات زندگی بازهم احساس خوشبختی کنه و از زندگی لذت ببره ..

ولی بحث ما اینجا بحث موفقیت و مفهوم سعادت در زندگی دنیویه

چرا بعضی انسان ها نسبت به بقیه در تحصیل و دانشگاه و زندگی شخصی موفق ترند و به درجات بالایی میرسند ایا از استعداد خاصی برخوردارند یا دارای ذهن برتر و هوشمند ترند نسبت به بقیه عموم افراد جامعه ؟؟

مثلا" دکتر حسابی .... ادیسون ... استیو جابز یا بیل گیتس و چهره های ماندگار و بزرگ جهان چه چیزی اونا رو ممتاز میکنه به نظر شما؟؟

ایا ما هم میتونیم در حد چنین افرادی یا بالاتر از اونها باشیم ..
    Last edited by badboys_87; 23-07-2014 at 22:28.

14. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون ...

البته با دیدگاه شما موافقم .خوشبختی یه حسی هست که از درون انسان سرچشمه میگیره .یکی ممکنه با تموم محرومیت ها و مشکلات زندگی بازهم احساس خوشبختی کنه و از زندگی لذت ببره ..

ولی بحث ما اینجا بحث موفقیت و مفهوم سعادت در زندگی دنیویه

چرا بعضی انسان ها نسبت به بقیه در تحصیل و دانشگاه و زندگی شخصی موفق ترند و به درجات بالایی میرسند ایا از استعداد خاصی برخوردارند یا دارای ذهن برتر و هوشمند ترند نسبت به بقیه عموم افراد جامعه ؟؟

مثلا" دکتر حسابی .... ادیسون ... استیو جابز یا بیل گیتس و چهره های ماندگار و بزرگ جهان چه چیزی اونا رو ممتاز میکنه به نظر شما؟؟

ایا ما هم میتونیم در حد چنین افرادی یا بالاتر از اونها باشیم ..
    ببینید به نظر من ضریب هوشی هر شخص با شخص دیگه فرق می کنه و این چیزیه که همه قبول دارند ولی به شخص اگر شخصی از ضریب هوشی پایینی برخوردار هست دلیل بر این نیست که دست از تلاش بکشه.

خیلی از افراد نابغه یا همون موفق بودن که اوایل همه فکر می کردند که واقعا از لحاظ هوشی خیلی ضعیف هستند ولی بعد همون ها اسمشون تو تاریخ ثبت شد.

به نظرم چیزی که فرق بین ادیسون و یک فرد معمولی رو مشخص می کنه تلاش و پشتکار هست. یعنی هر چقدر هم که تو یک کار شکست بخوری باز هم دست بردار نباشی تا انجامش ندادی بی خیالش نشی.

به نظر من موفقیت یعنی تلاش

16. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •