باسلام
هدفم از این تاپیک همونطور که از عنوانش معلومه اینه که ببینیم چه راه هایی هست تا سرعت اینترنت ایران بالا بره.
اگر شما به جای وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بودید چه کارهایی می کردید؟
باسلام
هدفم از این تاپیک همونطور که از عنوانش معلومه اینه که ببینیم چه راه هایی هست تا سرعت اینترنت ایران بالا بره.
اگر شما به جای وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بودید چه کارهایی می کردید؟
هیچ راهکار خاصی نداره عزیز! اگر قصد و قرار بر گسترش اینترنت از لحاظ سرعت و کیفی ... باشه تنها ۱ سال زمان نیاز داره. ولی خوب هممون می دونیم که مشکل از کجاست. تنها راهکارش فقط اینه که به اینترنت به عنوان یه تهدید امنیتی نگاه نشه. همین
سلام
پس چه طور اینترنت کره شده 8 مگ؟![]()
چطور اون یکی کره اصلا اینترنت نداره؟![]()
کره جنوبی رو میگم.
اون یکی هم داره ولی نه تا اینقدر.
کشوری که شرکت های بزرگی مثل سامسونگ و ال جی رو داره باید هم همچین اینترنتی داشته باشه.![]()
موضوع همینه دیگه ، بحث امنیتیه بیشتر در مورد ایران یا کره شمالی. وگرنه نیاز به سرمایه خیلی کلانی نداره پهنای باند رو (در حد متوسط نسبت به بقیه کشورها) بالا ببرن
این بحث امنیت بیشتر توی چین مطرحه.
یه جا خونده بودم گفته بود نصف افرادی که توی چین توی اینترنت هستند ناظران اینترنتی هستند. با این اوصاف درود بر جمهوری اسلامی ایران
8 که زیاد نیست الان شاتلم شده 8 خودم دارم و بنظر من بیخیال مسئولین دانلود منیجر بریزین تو دانلود سرعتتون بیشتر بشه![]()
منظور من این بود که نباید کره جنوبی رو با ایران مقایسه کرد .کره شمالی رو با ایران مقایسه کنی به نظر مقایسه قابل قبولتری میاد![]()
سلام
عزیز اینترنتی که میگم از کره جنوبی هست 8 یعنی اینترنت معمولیش.
خدا می دونه اینترنت پرسرعت اصلیش دیگه چیه. اینترنت معمولی ایران فوقش 100 کیلوبایته.
Last edited by kian98; 23-07-2014 at 08:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)