تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: گرم کردن ته دیگ (بویژه ته دیگ ماکارونی)

  1. #1
    کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    4,625

    پيش فرض گرم کردن ته دیگ (بویژه ته دیگ ماکارونی)

    سلام.
    من در طول زندگیم همیشه - مثل بقیه ایرانی ها - ارادت ویژه ای به ته دیگ داشتم. حیف که بعد گرم کردن معمولا ته دیگ یه حالت لاستیکی و بدی پیدا میکنه.
    امشب هم باید ماکارونی گرم کنم که کلی هم ته دیگ داره٬ دیدم خیلی حیفه خراب شه. گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی از دوستان راهی واسه گرم کردنش سراغ داره یا نه.
    ممنون

  2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف
    پست ها
    5,812

    پيش فرض

    ته دیگی که منظورتونه یعنی تشکیل شده از خوده رشته های ماکارونی فقط؟ (یعنی گذاشتن خودش ته دیگ بشه؟)
    یا ته دیگ نون لواش و سیب زمینی ؟

    درهرصورت اگر حالت اول باشه همینجوری بخواید گرمش کنید حسابی سفت میشه و اصلا نمیشه خورد
    ولی اگر ته دیگ نونی باشه قبل از گرم کردن مختصری اب بزنید بهش بعد گرمش کنید تقریبا میشه گفت مثل حالت اولش میشه

  4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    4,625

    پيش فرض

    ته دیگی که منظورتونه یعنی تشکیل شده از خوده رشته های ماکارونی فقط؟ (یعنی گذاشتن خودش ته دیگ بشه؟)
    یا ته دیگ نون لواش و سیب زمینی ؟

    درهرصورت اگر حالت اول باشه همینجوری بخواید گرمش کنید حسابی سفت میشه و اصلا نمیشه خورد
    ولی اگر ته دیگ نونی باشه قبل از گرم کردن مختصری اب بزنید بهش بعد گرمش کنید تقریبا میشه گفت مثل حالت اولش میشه
    کیس فعلی ته دیگ از خود رشته های ماکارونیه. هیچ راهی نداره یعنی؟ =(

    ممنونم از راهکارتون برای ته دیگ نون. =)

  6. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    پست ها
    1,450

    پيش فرض

    من زیاد غذا گرم میکنم
    یه ذره آب رو بریز بعد قابلمه رو مستقیم رو شعله نذار - یه چیزایی هست موقع دم کردن برنج و ماکارونی میزارن زیر قابلمه (تو مایه های بشقاب فلزیه که دسته داره) ، از اونا اگه داری بزار زیرش بعد زیادشم نکن - اینطوری خوب میشه تقریبا

  8. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •