سلام
من میخوام حدود 400 هزار تومن برای خرید اسمارت فون هزینه کنم و هیچ تعصبی هم روی اندورید یا ویندوز فون ندارم و فقط میخوام یه انتخاب درست و منطقی داشته باشم.
به نظر شما گوشی Huawei Ascend Y530 رو بخرم که صفحه 4.50 اينچ و اندورید 4.3 داره (اما معلوم نیست به نسخه جدیدتر آپدیت میشه یا نه) با 512 مگابايت رم که ظاهرا برای اندورید کم هست،
یا گوشی Nokia Lumia 520 با صفحه 4 اينچ (اما ظاهرا کیفیت صفحه بهتر از Y530)، ویندوز فون 8 (که حتما به 8.1 آپدیت میشه) و 512 مگابايت رم مثل Y530 اما چون ویندوز فون هست این مقدار رم براش قابل قبول تره...
کاراهایی که من با اسمارت فون میخوام انجام بدم جز مکالمه و SMSبه طور کلی نصب چند نرم افزار مثل دیکشنری و کمی هم وبگردی هست و زیاد به فکر بازی نیستم...
پس سوال مهم اینه که صفحه 4 اینچ نوکیا چقدر برای وبگردی مناسبه؟
نکته بعدی اینه که من دنبال گوشی هستم که حداقل چند سال بدون دردسر برای من کار کنه و یعنی یکبار مصرف نباشه، طوری که مجبورم باشم هر هفته تعمیرش کنم یا اینکه اصلا به طور کامل خراب و بی استفاده بشه...
آیا گوشی های Huawei و به ویژه Y530 که مورد نظر من هست ماندگاری داره؟
اونطور که من تحقیق کردم درمورد Nokia Lumia 520 نقدهای زیادی هست که همه یا بیشترشون این گوشی رو تحسین میکنن،
آیا گوشی های Lumia 520 که الان تو بازار ایران هست به همین خوبی و کیفیت گوشی هایی هست که در بررسی سایت های خارجی استفاده شده یا کیفیت تولید فرق میکنه؟
لطفا نظر خودتون رو بگید و من رو در انتخاب بهتر راهنمایی کنید...
![]()