تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمایی خرید بین دو مدل Z510 d و z5070

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

13 راهنمایی خرید بین دو مدل Z510 d و z5070

سلام خدمت اساتید گرامی

یک مشاوره میخواستم بین خرید لنووآ z510 - d و z5070 و فردا میخوام خرید کنم

با توجه به مشخصات هر دو تفاوتاش به این صورته که z5070 دارای گرافیک 4 و صفحه فول اچ دی هست ، تفاوت دیگه ای هم داره ؟؟

با توجه به تفاوت ها و قیمتی که بهم دادن ( Z510 d رو 1460 و z5070 رو 1660 ) کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟

و سوال دیگه آیا تو مدل z5070 مشکل کیفیت تصویر حل شده و آیا صفحه z5070 هم مات هست ؟؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

با تشکر.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرامی

یک مشاوره میخواستم بین خرید لنووآ z510 - d و z5070 و فردا میخوام خرید کنم

با توجه به مشخصات هر دو تفاوتاش به این صورته که z5070 دارای گرافیک 4 و صفحه فول اچ دی هست ، تفاوت دیگه ای هم داره ؟؟

با توجه به تفاوت ها و قیمتی که بهم دادن ( Z510 d رو 1460 و z5070 رو 1660 ) کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟

و سوال دیگه آیا تو مدل z5070 مشکل کیفیت تصویر حل شده و آیا صفحه z5070 هم مات هست ؟؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

با تشکر.
    با سلام .

این مدل از پردازنده های سری U استفاده می کنه . هم در I5 و هم در مدل I7 .

همچنین با دو کارت گرافیک GT820M و GT840M عرضه می شه . البته فکر نکنم این مدل لپ تاپ با گرافیک 4 گیگ وجود داشته باشه . به احتمال زیاد ماکزیمم حافظه قابل استفاده کارت گرافیک رو نوشتند ( حافظه کارت گرافیک + میزانی از رم ) این اتفاق معمولا زیاد می افته و خیلی پیش اومده که فروشندگان میزان حافظه اختصاصی کارت گرافیک رو اشتباه عنوان کردند ( البته همون طور که گفتم به احتمال زیاد اشتباه شده . البته من هنوز این لپ تاپ رو از نزدیک ندیدم ولی با بررسی مدل هایی که از چیپ GT840M استفاده کردندv به نظر میاد اطلاعات داده شده غلط بوده . حال اگر شما دارین اطلاعات رو از یه سایت قابل اعتماد می گیرین لینکشو اینجا بزارین تا بررسی بشه شاید درست عنوان شده . البته خیلی از سایت ها روی 4 گیگ بودن حافظه کارت گرافیکی این لپ تاپ مانور دادند . ولی هم چنان منبع معتبری نیست .)

برخی مسایل کم اهمیت تر هم وجود دارند . به عنوان مثال تعداد USB 3.0 ها به ۱ عدد کاهش یافته نسبت به Z510 .

اما مساله مهم تر اینه که از نظر سخت افزاری در مجموع Z510 بهتره .

همچنین صفحه نمایش با اینکه FHD شده اما ظاهرا باز لنوو پسرفت ! کرده و دوباره صفحه نمایش شیشه ای در این مدل قرار داده ( البته طبق اطلاعات بنده )

ـــــــــــــــــــــــ

به طور خلاصه یه جمع بندی بکنم :

اگر براتون بازی کردن مهمه و اگر خوش شانس باشین که این لپ تاپ با کارت گرافیک GT840M وارد شده باشه بهتره Z50-70 انتخاب بشه .

و الا با توجه به نزدیک بودن قیمت این دو لپ تاپ و سخت افزار مناسب تر در Z510 انتخاب مناسب تر این لپ تاپ خواهد بود

3. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام .

این مدل از پردازنده های سری U استفاده می کنه . هم در I5 و هم در مدل I7 .

همچنین با دو کارت گرافیک GT820M و GT840M عرضه می شه . البته فکر نکنم این مدل لپ تاپ با گرافیک 4 گیگ وجود داشته باشه . به احتمال زیاد ماکزیمم حافظه قابل استفاده کارت گرافیک رو نوشتند ( حافظه کارت گرافیک + میزانی از رم ) این اتفاق معمولا زیاد می افته و خیلی پیش اومده که فروشندگان میزان حافظه اختصاصی کارت گرافیک رو اشتباه عنوان کردند ( البته همون طور که گفتم به احتمال زیاد اشتباه شده . البته من هنوز این لپ تاپ رو از نزدیک ندیدم ولی با بررسی مدل هایی که از چیپ GT840M استفاده کردندv به نظر میاد اطلاعات داده شده غلط بوده . حال اگر شما دارین اطلاعات رو از یه سایت قابل اعتماد می گیرین لینکشو اینجا بزارین تا بررسی بشه شاید درست عنوان شده . البته خیلی از سایت ها روی 4 گیگ بودن حافظه کارت گرافیکی این لپ تاپ مانور دادند . ولی هم چنان منبع معتبری نیست .)

برخی مسایل کم اهمیت تر هم وجود دارند . به عنوان مثال تعداد USB 3.0 ها به ۱ عدد کاهش یافته نسبت به Z510 .

اما مساله مهم تر اینه که از نظر سخت افزاری در مجموع Z510 بهتره .

همچنین صفحه نمایش با اینکه FHD شده اما ظاهرا باز لنوو پسرفت ! کرده و دوباره صفحه نمایش شیشه ای در این مدل قرار داده ( البته طبق اطلاعات بنده )

ـــــــــــــــــــــــ

به طور خلاصه یه جمع بندی بکنم :

اگر براتون بازی کردن مهمه و اگر خوش شانس باشین که این لپ تاپ با کارت گرافیک GT840M وارد شده باشه بهتره Z50-70 انتخاب بشه .

و الا با توجه به نزدیک بودن قیمت این دو لپ تاپ و سخت افزار مناسب تر در Z510 انتخاب مناسب تر این لپ تاپ خواهد بود
    ممنون بابت راهنماییتون ، مدل z510 خریداری شد.

5. این کاربر از onemohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دادا خب CPU z50 70 نصف Z510 قدرت داره...!

مبارک باشه
    آقا شما که خریدی لطف میکنی یه شات از نرم افزار Hd Tune بذاری ببینیم هاردش هیبرید هست یا برداشتن از روش هارد هیبریدو معمولی گذاشتن؟

ممنون

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دادا خب CPU z50 70 نصف Z510 قدرت داره...!

مبارک باشه
    آقا شما که خریدی لطف میکنی یه شات از نرم افزار Hd Tune بذاری ببینیم هاردش هیبرید هست یا برداشتن از روش هارد هیبریدو معمولی گذاشتن؟

ممنون
    دوست عزیز هارد هیبریدی یه آپشن هست نه اجبار ! لذا نمی تونن وردارن و به جاش معمولی بزارن !!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حالا قصد این بود که مدل هاردشون معلوم شه... یا داره یا نداره.. حالا این که برداشتن یا از اول نداشته فرقی بحال مصر کننده نداره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    الان همه جا گرافیکش رو زدن همون 4 گیگ منجمله سایت معروف دیجیکالا
    و غیر از گرافیک که 5070 طبق گفته سایتها سر هست
    بین دو تا سی پی یو یه مقایسه ای داشته باشین و از همه مهمتر بین فول اچدی بودن 5070 و معمولی بودن رزولوشن معمولی 510
    و اینکه من با توجه به قیمت نزدیک بهمشون
    کارایی گیم واسم مهمه البته در وهله دوم و
    اینکه چیزی که واسه من مهم هست دیدن فیلم هست و نه اینکه از لبتاب بخوام فیلم ببینم و فقط میخوام لبتاب رو به Led ایم وصل کنم و از Led فیلمها رو ببینم(اینجا چون میخوام از Led فیلم رو نگاه کنم این فول اچدی بودن لبتاب مهم هست واسه کیفیت بهتر نشون دادن روی Led یا نه و چون Led میخواد فیلم رو نمایش بده فرقی نداره (( با توجه به اینکه هارد رو مستقیم به ----- وصل میکنم کیفیت آنچنانی نداره و به تیوی وصل میکنم کیفیت خیلی خوبه و از کامپیوتر رومیزی کابل اچدی به تلوزیون وصل میکنم کیفیت خیلی خوب میشه ... حالا میخوام بدونم Full Hd بودن لبتاب به عالی شدن تصویر منتهی میشه یا نه ؟؟؟

پس مهمترین اولویت من دیدن فیلم با کیفیت واقعی فول اچدی هست و در وهله بعدی گیم و در اخر که یه لبتاب 700 تومنی هم کارم رو راه میندازه گوش دادن به موزیک و وبگردیهای من

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    الان همه جا گرافیکش رو زدن همون 4 گیگ منجمله سایت معروف دیجیکالا
    و غیر از گرافیک که 5070 طبق گفته سایتها سر هست
    بین دو تا سی پی یو یه مقایسه ای داشته باشین و از همه مهمتر بین فول اچدی بودن 5070 و معمولی بودن رزولوشن معمولی 510
    و اینکه من با توجه به قیمت نزدیک بهمشون
    کارایی گیم واسم مهمه البته در وهله دوم و
    اینکه چیزی که واسه من مهم هست دیدن فیلم هست و نه اینکه از لبتاب بخوام فیلم ببینم و فقط میخوام لبتاب رو به Led ایم وصل کنم و از Led فیلمها رو ببینم(اینجا چون میخوام از Led فیلم رو نگاه کنم این فول اچدی بودن لبتاب مهم هست واسه کیفیت بهتر نشون دادن روی Led یا نه و چون Led میخواد فیلم رو نمایش بده فرقی نداره (( با توجه به اینکه هارد رو مستقیم به ----- وصل میکنم کیفیت آنچنانی نداره و به تیوی وصل میکنم کیفیت خیلی خوبه و از کامپیوتر رومیزی کابل اچدی به تلوزیون وصل میکنم کیفیت خیلی خوب میشه ... حالا میخوام بدونم Full Hd بودن لبتاب به عالی شدن تصویر منتهی میشه یا نه ؟؟؟

پس مهمترین اولویت من دیدن فیلم با کیفیت واقعی فول اچدی هست و در وهله بعدی گیم و در اخر که یه لبتاب 700 تومنی هم کارم رو راه میندازه گوش دادن به موزیک و وبگردیهای من
    Helooooooooo

11. این کاربر از Amir_Ariamehr2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دادا FHD بودن مانیتور لپتاپ ربطی به کیفیتش رو LED خونتون نداره... یه کارت گرافیک معمولا خخیلی بیش از رزولوشن FHD ساپورت میکنه ولی پنل LCD روش محدودش میکنه به hd یا FHD.... وقتی با کابل HMDI وصلش کنی به تلویزیون یهو میبینی رزولوشن رو خودش اوتومات میبره مثلا رو FHD یا خیلی بیشتر... بستگی به مدل تلویزون داره.. LED بازار فک کنم ماکزیمم FHD ساپورت میکنن در نتیجه شما وصل کنی لپتاپو به LED اوتومات گرافیک رزولوشن رو میبره به 1080p! پس تو این استفاده خودت HD یا FHD بودن لپتاپ رو دخیل نکن!

CPU i7 که رو Z510 استفاده میشه حدودا دو برابر i7 رو 5070 زور داره چون سری U نیست و بجای 2 هسته 4 هسته داره.. اینو تو دیجی هم گفتن منتهی دوستان بیسواد نمیفهمیدن چی میگم! خواستی 5070 بخری به i7 اش پول نده! i5 اش رو بخر حدود 10% ضعیفتر از i7 اش هست در عوض 300 پولت به فنا نمیره سر یه i7 ضعیف!

یه قاعده کلی رو رعایت کن... اگه دیدی i7 به لپتاپ سری u هست و با i5 خودش که اونم سری u هست 300-400 اختلاف قیمت داره..100% اون i5 اش رو بخر و همچین استباهی نکن که i7 رو بخری!

خوش باشی

13. این کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه دادا FHD بودن مانیتور لپتاپ ربطی به کیفیتش رو LED خونتون نداره... یه کارت گرافیک معمولا خخیلی بیش از رزولوشن FHD ساپورت میکنه ولی پنل LCD روش محدودش میکنه به hd یا FHD.... وقتی با کابل HMDI وصلش کنی به تلویزیون یهو میبینی رزولوشن رو خودش اوتومات میبره مثلا رو FHD یا خیلی بیشتر... بستگی به مدل تلویزون داره.. LED بازار فک کنم ماکزیمم FHD ساپورت میکنن در نتیجه شما وصل کنی لپتاپو به LED اوتومات گرافیک رزولوشن رو میبره به 1080p! پس تو این استفاده خودت HD یا FHD بودن لپتاپ رو دخیل نکن!

CPU i7 که رو Z510 استفاده میشه حدودا دو برابر i7 رو 5070 زور داره چون سری U نیست و بجای 2 هسته 4 هسته داره.. اینو تو دیجی هم گفتن منتهی دوستان بیسواد نمیفهمیدن چی میگم! خواستی 5070 بخری به i7 اش پول نده! i5 اش رو بخر حدود 10% ضعیفتر از i7 اش هست در عوض 300 پولت به فنا نمیره سر یه i7 ضعیف!

یه قاعده کلی رو رعایت کن... اگه دیدی i7 به لپتاپ سری u هست و با i5 خودش که اونم سری u هست 300-400 اختلاف قیمت داره..100% اون i5 اش رو بخر و همچین استباهی نکن که i7 رو بخری!

خوش باشی

سپاس دوست من
    پس با اینحساب نظر فعلا برگشت به Z510 و فقط یه مشکلی این وسط میمونه که گرافیک 5100 740ام هست و 5070 گرافیکش 840ام هست(خیلی با هم فرق میکنه کاراییشون)
    و اینکه حالا که فول اچدی بودن از اولویتهام کنار گذاشته شد تا همون سقف 2200 تا 2350 در هر برندی واسه گیم چیو بهم پیشنهاد میکنید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •